Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

bunlar da bizim hediyelerimiz, çok teşekkürler yasmin, pek yakıştı oğluma.

bütün kasım bebeklerini ve zevkli annelerini öpüyoruz kocaman kocaman, Allah nazarlardan korusun hepsini.

Son düzenleme:
oyy oyy çok yakışmış oğluna darilgencim güle güle giysin
yasmincim iyi bir seçim sarı kafalı yakışıklıya koyu renk çok yakışmış:))

bak şimdi azocum valla bilmiyorum mikroskobik bu durumu duyunca ne diicek kalksında söyliimben ona

bunlar da bizim hediyelerimiz, çok teşekkürler yasmin, pek yakıştı oğluma.

bütün kasım bebeklerini ve zevkli annelerini öpüyoruz kocaman kocaman, Allah nazarlardan korusun hepsini.

oyy maşallah subhanallah ateş parçasııı kıyafetleride pek yakışmış yavruma güle güle kullanın

oooo ateş bey de gelmişler ,çook yakışmış sarı tavşana ,bu kasım anaları bir harika ..yasmincim çok güzel bir seçim ,darilgencim güle güle giysin bebişkon..

Ay Ateş'e baaaak ne tatlı olmuş canım benim. Pazar koşuya çıkar artık çekmiş eşofmanları kaydirigubbakcemile3

Kız Azoo valla bak Memo duymasın sinirli bi mizacı var akar yıkar gelir kapımızda nara atar bak. Korkuyorum şahsen kendisinin deniz kenarındaki fotolarından sonra :)))))))))

bayıldım bayıldım resimlere herşey çok güzel
valla yüreğinize sağlık kızlar
her biri birbirinden güzel ve zevkli şeyler
ama gözümün önünden gitmeyen ne yalan söleyeyim banusu
hatta eşimi yanıma çağırdım ona da gösterdim resmi
morlar pek bir yakışmış cimcimeme
tacı zaten minik prenses :))

ayy bu ates beyede masallahhh..noluyor kizim bu bebelere hepsi birbirinden güzel masallah hepsine.

ay evet lelal bende kocama gösterdim ,maşşallah dedi ne tatlı kız o öyle dedi ..ay bizde de kız var ama komşunun tavuğu bana kaz göründü hesabı oldu kaydirigubbakcemile3

valla bilmiyom işte
kendiside geldi
:)))
[/url][/IMG]

aha korkuyom ben bu oğlandan ,hepimizin kızlarını alır valla ,ağa tipi var bunda ,kafayı bulmuş bu nara atıyo baksanıza..

memo(tercüme): çekilin uleynnnnnnnnn benim kızıma yan bakanın buynunu ham yapayım...:)))

ay evet lelal bende kocama gösterdim ,maşşallah dedi ne tatlı kız o öyle dedi ..ay bizde de kız var ama komşunun tavuğu bana kaz göründü hesabı oldu kaydirigubbakcemile3

Ay sağolun kızlar yüzümüzü kızarttınız vallahi. Kendisi şu anda melekler korusun seyrediyor. İleticem dediklerinizi :))) Ama bunların hepsi bir içim su. Melis in sempatikliği duru nun karizması kimde var :)

aha korkuyom ben bu oğlandan ,hepimizin kızlarını alır valla ,ağa tipi var bunda ,kafayı bulmuş bu nara atıyo baksanıza..

ben de korkuyorum vallahi eylül tipe bakkk yirim onuuu

hepsine tekrar tekrar maşallah, bende gösterdim eşime banusu' yu :)) bayıldı, zaten saçları palmiye gibi olan resmindende tanıyordu kendisini

memoş duymasın tabii, çok asabi görünüyor paşam:)

bende azocumun hediyesini şimdi verdim kargoya ptt'ye gitmeye erindim yaa:)))uamrım beğenir pek severek aldım ve çok yakışacak eminim minik erkeğeeee

teşekkürler lavişcim.sen alırsında yakışmazmı?
sabırsızlıkla bekliyoruzopuyorumnanaktan..

eee hani eklemeyenler bekliyoruz ama ,herkes hediyem geldi geldi dedi ,hani resimler ,hadi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…