Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

ayyy eylülüm yanlış laf etmişim pardoooon göz koyacak oldum desem daha doğru olur zira oğlum meliste melis, benim tek yarim odur ondan başkasını istemem kimseleere bakmam diyor :umursamaz:
ama ben klasik bildiğin erkek anası işte gözüm doymuyor kaydirigubbakcemile3 sen benim kusuruma bakma sevenleri ayırma :asigim:a.s.:1hug:

yok yoookk ben anladım anlıyacağımı ,senin gibi kaynana düşman başına .püüüü:umursamaz:

kıslar bizim de hediyelerimiz geldi az önce
bayıldık bayıldık:))
hemen ekliyorum resimlerimizi

işte hediyelerimiz;
eylülcüm gerçekten çok zevkli karıymışsın, ben seçsem bu kadar seçemem yani. eş,im de ben de çok beğendik. kızın resimlerini çekmekten bir hal olduk inan. kesenize bereket, çoook teşekkür ederiz.
güzel hediyelerimiz bunlar;

bunlar da zehra şifa hanımın artistik pozları:))

eylülcüm, pantolon dediğin gibi biraz büyük ama olsun, büyüdükçe giyer.

işte bu resim, ben buna bayıldım. inanır mısınız ben gidip hayatta böyle bir saç bandı almam kzıma. takıldığında bu kadar güzel duracağını tahmin edemem yani. pek becerikli değilim bu konularda. ama benim kızıma da bi maşallah değil mi teyzeleri
(Bu arada evin dağınıklığına falan bakmadan resim çekmeye dalmışız kusura bakmayın, şimdi fark ediyorum:)))

Son düzenleme:

ayy canımm çok sevindim beğenmenize ,umarım olmuştur ,bugün gelmesinede ayrıca sevindim .güle güle giysin kızımız ..a.s.

maşşallah kızıma da ne yakışmış ,açmış valla renkleri esmer güzelini ,pantolon büyük aldım canım özellikle ,dedim seneyede giysin hemen küçülüp bir kenara kaldırmayın diye ..bende melise değişik bantlar takmayı severim ,bunun başka rengide meloş ta var ..takınca yolda herkes ay çiçekini yesinler diyo kaydirigubbakcemile3
zehracım güle güle giysin ..

ayyy elifcim maşallah maşallah ne kadar tatlı kara kızım benim eylülcüğümün marifetli seçimiyle daha da şeker olmuş
saç bandı çok yakışmış cidden tatlı bir cimcime olmuş

yok yoookk ben anladım anlıyacağımı ,senin gibi kaynana düşman başına .püüüü:umursamaz:

ay kııız bir baklava alıp geleyim de barışalım hadi :1hug:
istersen yanına bir de ağlayan pasta yaparım yetmedi prenses tatlısı hıı senin kızın benim başımın tacı

ay kııız bir baklava alıp geleyim de barışalım hadi :1hug:
istersen yanına bir de ağlayan pasta yaparım yetmedi prenses tatlısı hıı senin kızın benim başımın tacı

ben bilmem onu benim beyim bilir :roflol:
düşünelim bakalım ,biz sizi ararız :jeyyar:

maşallah zehraya çok güzel olmuş, eylül seçimini bende çok beğendim özellikle üst bir harika

koskoca 2008 kasım annelerinde kimse yok tüü kendi kendime bütün topiclere yazıp çıkıyorum deli gibi

Icır Eylül çok tatlı olmuş, çok yakışmış elbisesi maaşallah kızına sibel can halt etmiş onun yanında,
Zehra da tam bir hanım efendi 41 kere maaşallah, eylül gerçekten zevkine hayran kaldım, kız doğurduğumda kıyafet seçimi konusunda yardımlarını bekliyorum:))

Ay o küçük sibel can la o zeytin gözlü zehra şifayı yeriz bizzzz. Çok yakışmış hediyeleriniz güle güle giyin kızlar. Maşallah.

elifcim sana yolladığım hediyeni beğendinmi peki CADIARZU,sultanahmetten aldım senin için ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…