Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

maşallah ateş oğlanada pek yakışmış eşofmanlar..

benmi oğlum memodan daha asabi bilmem valla.bu iş çok çekişmeli olur.alıcam diye tutturursa bizimki karışmam:)
zaten biz anne ve baba olarak banusu yu yakından takip edip beğeniyoruz.
hele şu buluşma olsunda oğlumda kızımızı bi görsün.ozaman memoda ortalığı boş bırakmayıp gelmeli buluşmaya:)(nasıl gaz ama hehe)

mmfcim şaka bir yana memo çok tatlı maşallah..
sarı kafa:)
allah hepsini nazarlardan esirgesin.
sağlıklı uzun ömürler versin.
içinde bizimkinede..

zeynoş yiğidim için göndereceklerimi umarım beğenirsin.
ben çok beğendim şahsen..
hatta yarın almaya gidince aynısından bide kendi oğluma almayı düşünüyorum(geçen akşam ne alacağıma bakıp karar verdimde..)

Ayyy, Ateş oğluma nasıl yakışmış eşofmanları.Güle güle giysin yavrum.Aynısından Anıla da alacağım. Kanki kanki giysinler.Kızlar harbiden ne şanslıyız.Her biri birbirinden tatlı.Rabbim hepsini nazarlardan korusun.Diğer arkadaşların resimlerini de bekliyoruz...

arkadaşlar hepsi o kadar güzelki dönüp dönüp bakıyorum hele bebişler hepsi birbirinden güzel ve yakışıklı ...hepsine kocaman maşallah allah esirgesin

ama bu arada demeden geçemeyeceğim uzun zamandır resmini görmemiştim mmmf mikroskobik çok tatlıydı ama şimdi tam bir delikanlı olmuş maşallah 41 kere bayıldım

darkcımben demiştim kapıya teslim 4 ppt teslim 3 diye ama bayramkampanyası yapmışlar güzelim ondan yaane 3lira olmuş
Hımmm anladım canım.Sağol Şeniz

uffffffffff ya bende ceren'imin hediyesini aldım ama hala yollayamadım en başta 14'ünde yallancak erken yollamıyım dedim sonrada fırsat bulamadım darkçım bi aksilik olmazsa pazartesi yolluycam geç olmuyo dimi?
Tamam canım.Pazartesi yolla.heyecanlı oluyomuş yavaş yavaş fotoların konması.kaydirigubbakcemile2

işte andinacığımdan ve batuşumuzdan melisime gelen hediye ,yumuşacık bir mont ,melişko bu kış sıcacık gezecek ,korkun bizden karakış biz geliyoruz :lepi:
çok sağol canım ,çoook beğendik ,çok güzel bir anı bize bu sizden ..öpüyoruz kızımla birlikte a.s.

Ooo sıcaıkkkkk melisede çok yakışacak

Mmmf nin hediyesini gösterelim.Bazıları gördü ama.Çok kullanışlı.Altına herşey oluyo.

[img=http://img32.imageshack.us/img32/8036/photo0397k.th.jpg]

Bu da diğer parçası.Maytabıma çok teşekkür ederiz oğlumla.Tecrübeli annenin hediyesi böyle oluyo...
Güle güle kullanın canım.Çok şeker.

İşte nazlımın hediyeleri iki fotonun üzerine tıklayacaksınız artık. En kısa zamanda içinda banusu olan foto da yükleyeceğim. Çorabından tacına kadar her şeyi göndermiş nazlıcım
Süpermiş canım güle güle kullansın prenses

vaaay nazlıma bak sen nelerde bilirmiş ,oy süper bişey bu renge bayıldım ,çok zevkli hatunmuş valla ,len bi kızın olsaymış kokoş olcakmış valla ..
banusu güle güle giysin yaksın ortalığı julicim ..Şeniz
Sende olmasan fotoları yakından göremicem walla sağol canım.düzenlemişsin hep.

işde bunlarda bizim hediyemiz..:))
zeynam çok teşekkür ederiz..a.s. sende bir erkek annnesi olarak ne alınacağını iyi biliyorsun...opuyorumnanaktan
oğluşlarım çekerken bile kudurukluk:dance: yaptıkları için tam net olmadı...

miniresim956.jpg
miniresim965.jpg

miniresim969.jpg
miniresim974.jpg
Ya şunların coolluğuna bak ya maşallah bayıldım bayıldım.Pozlara bak.
Zeynacım ya birine alıp diğerini küstürmemişkaydirigubbakcemile5
ikiz onlar bir elmanın yarısı sonuçta:emir_bebek::emir_bebek:

B4 da safiran5n hediyesiiiiiii

Imageshack - img1659d
Oo sizinkide çok şık bir pantolon.Güle güle giyin.

tişörtünü ve çorabını giydirmedim sadece. Nasıl olmuşuz?
Isırrım bak seni minnoşşşşş.Maşallah.
Juli benim kızın gözü döndü iyice.Seninkisi değişmemiş maşallah.
bayramlık balon elbisenide senid yerimcokacimcoook

evettt lelalin ve durunun batuşuma hediyesi

kyafet001.jpg

hakketten mavi gömlek çok yakıyo.
Ama ben de bu kaprilere yoksa bermudamıydı.İşte onlara bitiyorum erkekte.
gerçi bende bir erkeğe aldım ama burda yoktu böle güzel.

oooooooooooooo hediyeler vs eylülcüm bahsetti çok kıskandım valla çok uzak kaldım sizlerden yaaaaaa bende hediye almak istiom banane banane bilgisayarı en kısa zamanda alıp aranıza katılıcam çok özledim sizleri valla bi parça gibi olmuşsunuz ayrı kalınca bi yanımda eksik gibi kaldı :KK70: bende artık yılbaşı çekilişine katılırım bare napiiim julicim senin ve nazlının bebişllerini gördüm şuan çok tatlı olmuşlar 41 kere maşalllah bizde resmimimzi en kısa zamanda koyucaz hepinizi çok öpüyorum
İnşallah yeniyılda canım

bunlar da bizim hediyelerimiz, çok teşekkürler yasmin, pek yakıştı oğluma.

bütün kasım bebeklerini ve zevkli annelerini öpüyoruz kocaman kocaman, Allah nazarlardan korusun hepsini.
Maşallah çok yakışıklı olmuşşşş

valla bilmiyom işte
kendiside geldi
:)))
7271.jpg
[/url][/IMG]
Ahahah Şu hale bak kabadayı seni ham yaparım

aha korkuyom ben bu oğlandan ,hepimizin kızlarını alır valla ,ağa tipi var bunda ,kafayı bulmuş bu nara atıyo baksanıza..
Aynen walla

memo(tercüme): çekilin uleynnnnnnnnn benim kızıma yan bakanın buynunu ham yapayım...:)))
kaydirigubbakcemile3

Evet ya bende dönüp dönüp bakıyoruz.

Evet Çam Sakızı Çoban Armağanı yok yok Kasım Anneleri Armağanı Dizisi yeni sezon 2. ÖZETSıZ;ALINTISIZ bölümüyle yarın karşınızda olucak

şekerler herkesin hedayesi süper güle güle kulansın bebişler çook yakışmışşşzemuszemus
Kızzz Eylül hani göndermeyecektik foto. Noldu gönderiyor muyuz hemen ekliyorum o zaman Nazlımelek'in aldığı müthiş hediyeyi.

Ben de Asortiecime gönderdim bugün hediyelerini. Hatta eşim verdi. Benden korkusuna APS vermiş :)))

cnm benim çoook teşekür ederim çok merak ediyorum ama yarın evde olmayabilirim yaa
napcammm o zaman ben:umursamaz:

Heralde Ecemimin hediyesi pazartesi ulaşır.

H.mine bizim hediyeyi göndermediğin iyi oldu pazartesi okulda değilim zaten :)99 Tören başka okulda.zümrede öyle.
Kendi okulumuzda değiliz.
Gerçi postane dibimizde :))) Bu konuda en şanslı benim galibaa

tişörtünü ve çorabını giydirmedim sadece. Nasıl olmuşuz?

URL=http://img17.imageshack.us/i/img1659d.jpg/]
img1659d.th.jpg
[/URL]

evettt lelalin ve durunun batuşuma hediyesi

kyafet001.jpg

bütün kasım bebeklerini ve zevkli annelerini öpüyoruz kocaman kocaman, Allah nazarlardan korusun hepsini.

valla bilmiyom işte
kendiside geldi
:)))
7271.jpg
[/url][/IMG]

masallahhh gule gule gıysın butun bebısler
hepsı bırbırınden guzel
sıra benım kızımın hedıyesınde
übırazdan gtonderıyorumzemuszemus

ateş beye maşallah subhanal ateş parçası olmuş tam,eşofmanlarıın içerisinde

ay ayrıca banusu hanıma göz koyacak olduk dün biraz ama memoyu görünce vazgeçtik, korktuk şahsen
ayrıca biz melis ece'yi istiyoruz allahım emriyle kaydirigubbakcemile3

X