Hımmm anladım canım.Sağol Şenizdarkcımben demiştim kapıya teslim 4 ppt teslim 3 diye ama bayramkampanyası yapmışlar güzelim ondan yaane 3lira olmuş
Tamam canım.Pazartesi yolla.heyecanlı oluyomuş yavaş yavaş fotoların konması.kaydirigubbakcemile2uffffffffff ya bende ceren'imin hediyesini aldım ama hala yollayamadım en başta 14'ünde yallancak erken yollamıyım dedim sonrada fırsat bulamadım darkçım bi aksilik olmazsa pazartesi yolluycam geç olmuyo dimi?
Ooo sıcaıkkkkk melisede çok yakışacak
Güle güle kullanın canım.Çok şeker.[img=http://img32.imageshack.us/img32/8036/photo0397k.th.jpg]
Bu da diğer parçası.Maytabıma çok teşekkür ederiz oğlumla.Tecrübeli annenin hediyesi böyle oluyo...
Süpermiş canım güle güle kullansın prenses
Sende olmasan fotoları yakından göremicem walla sağol canım.düzenlemişsin hep.vaaay nazlıma bak sen nelerde bilirmiş ,oy süper bişey bu renge bayıldım ,çok zevkli hatunmuş valla ,len bi kızın olsaymış kokoş olcakmış valla ..
banusu güle güle giysin yaksın ortalığı julicim ..Şeniz
Ya şunların coolluğuna bak ya maşallah bayıldım bayıldım.Pozlara bak.işde bunlarda bizim hediyemiz..:))
zeynam çok teşekkür ederiz..a.s. sende bir erkek annnesi olarak ne alınacağını iyi biliyorsun...opuyorumnanaktan
oğluşlarım çekerken bile kudurukluk:dance: yaptıkları için tam net olmadı...
Oo sizinkide çok şık bir pantolon.Güle güle giyin.
Isırrım bak seni minnoşşşşş.Maşallah.
evettt lelalin ve durunun batuşuma hediyesi
hakketten mavi gömlek çok yakıyo.
İnşallah yeniyılda canımoooooooooooooo hediyeler vs eylülcüm bahsetti çok kıskandım valla çok uzak kaldım sizlerden yaaaaaa bende hediye almak istiom banane banane bilgisayarı en kısa zamanda alıp aranıza katılıcam çok özledim sizleri valla bi parça gibi olmuşsunuz ayrı kalınca bi yanımda eksik gibi kaldıbende artık yılbaşı çekilişine katılırım bare napiiim julicim senin ve nazlının bebişllerini gördüm şuan çok tatlı olmuşlar 41 kere maşalllah bizde resmimimzi en kısa zamanda koyucaz hepinizi çok öpüyorum
Maşallah çok yakışıklı olmuşşşş
Ahahah Şu hale bak kabadayı seni ham yaparımvalla bilmiyom işte
kendiside geldi
:)))[/url][/IMG]
Aynen wallaaha korkuyom ben bu oğlandan ,hepimizin kızlarını alır valla ,ağa tipi var bunda ,kafayı bulmuş bu nara atıyo baksanıza..
kaydirigubbakcemile3memo(tercüme): çekilin uleynnnnnnnnn benim kızıma yan bakanın buynunu ham yapayım...:)))
Kızzz Eylül hani göndermeyecektik foto. Noldu gönderiyor muyuz hemen ekliyorum o zaman Nazlımelek'in aldığı müthiş hediyeyi.
Ben de Asortiecime gönderdim bugün hediyelerini. Hatta eşim verdi. Benden korkusuna APS vermiş :)))
URL=http://img17.imageshack.us/i/img1659d.jpg/][/URL]
evettt lelalin ve durunun batuşuma hediyesi
valla bilmiyom işte
kendiside geldi
:)))[/url][/IMG]