Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak şimdi azocum valla bilmiyorum mikroskobik bu durumu duyunca ne diicek kalksında söyliimben onakızlar hepinizin hediyelerine bayıldım valla.
çok çok güzeller.
güle güle iyi günlerde giydirin bebişlerinize.
bende yarın alıp p.tesi göndericem hediyemizi yiğit oğlana..
kız juli kaldır o resimleri çocuğa nazar değecek.
maşallah subhanallah o ne fıstık olmuş öle yaw..
yerim ben onun maviş gözlerini.
valla şimdi buluşma işine dahada bi heveslendim.biz mmf kafaya bakmaz bu kızı kaçırırız:))
ee bi kızı bin kişi ister bi kişi alır:))
valla bilmiyom işteAy Ateş'e baaaak ne tatlı olmuş canım benim. Pazar koşuya çıkar artık çekmiş eşofmanları kaydirigubbakcemile3
Kız Azoo valla bak Memo duymasın sinirli bi mizacı var akar yıkar gelir kapımızda nara atar bak. Korkuyorum şahsen kendisinin deniz kenarındaki fotolarından sonra :)))))))))
bayıldım bayıldım resimlere herşey çok güzel
valla yüreğinize sağlık kızlar
her biri birbirinden güzel ve zevkli şeyler
ama gözümün önünden gitmeyen ne yalan söleyeyim banusu
hatta eşimi yanıma çağırdım ona da gösterdim resmi
morlar pek bir yakışmış cimcimeme
tacı zaten minik prenses :))
ay evet lelal bende kocama gösterdim ,maşşallah dedi ne tatlı kız o öyle dedi ..ay bizde de kız var ama komşunun tavuğu bana kaz göründü hesabı oldu kaydirigubbakcemile3
aha korkuyom ben bu oğlandan ,hepimizin kızlarını alır valla ,ağa tipi var bunda ,kafayı bulmuş bu nara atıyo baksanıza..
bende azocumun hediyesini şimdi verdim kargoya ptt'ye gitmeye erindim yaa:)))uamrım beğenir pek severek aldım ve çok yakışacak eminim minik erkeğeeee