Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

ooooo lelalcim sende pek bir zevkli hatunsun heee ,çok güzelmiş ,batuşumuz güle güle giysin ..
üzerinde de görelim bakalım kaydirigubbakcemile2

lelalcim çok zevkli gerçekten , bayıldık ikisine de hele gömleğe herkes hasta oldu ama işte küçük bir sorun var gömlek benim danaya küçük geldi :kedi: değiştiricem inşallah öyle giydirip koyarım fotoları :1hug:

evet julicim batunun eli orda , maymunluk edip durdu, zor çektim fotoları zaten

bu arada tüm hediyeler süper ama en çok banusunun elbisesine bayıldım ben , ne de olsa bir erkek anasıyım pembe mor süslü püslü şeylere bitiyorum..

eylülcüm güle güle giysin melis ece , beğenmene çok sevindim gülüm

valla çok beğendik canımm..elbise çook var bizde daha bir çoğunu giyemedik ,buna ihtiyacımız da vardı ,geçen kış giydiğimiz olmaz tabi artık ..hoş ihtiyacım olmasa bile sizden gelen herşey kabulumüzdür ..Şeniz

hediyeler çok güzelllllllllllllllllll
çitosçum güle güle giysin batuhan çok güzel cicisi
nazlımelek oğluşların çok tatlı olmuş çok yakışmış maşallah
zeyna ve safiş çok güzel şeyler almışsınız kızlar
banusu tam yemelik maşallah tontişime öperim mıncıklarım onu ben
batuşumun hediyesini unutuyodum
süper valla bayıldım lelalcim tam benim zevkim aldıkların çok beğendim güle güle giysin yakışıklı batuşum

hepinizin hediyeleri süper oğullarımız kızlarımız manken olacaklar bayramda güle güle iyi günlerde giysin hepsi
yalnız jüli şunu söleyimki senin kız fıstık fıstık ilerde çok can yakar sizinde başınızı ağrıtır söledi dersin maşallah subanallah hepsine

Yapma ya Zeynam :))) Kız fıstık olsun can da yaksın da bizim başı ağrıtmasın gııı :)) Tabii sen de bir erkek anası olarak alıcı gözüyle baktın demi Memo görmesin vallahi

yalnız çok süper şeyler var burda kızlar. hem güzel olmasından da öte gerçekten benim hiç unutmayacağım bir anı olacak.

oooooooooooooo hediyeler vs eylülcüm bahsetti çok kıskandım valla çok uzak kaldım sizlerden yaaaaaa bende hediye almak istiom banane banane bilgisayarı en kısa zamanda alıp aranıza katılıcam çok özledim sizleri valla bi parça gibi olmuşsunuz ayrı kalınca bi yanımda eksik gibi kaldı bende artık yılbaşı çekilişine katılırım bare napiiim julicim senin ve nazlının bebişllerini gördüm şuan çok tatlı olmuşlar 41 kere maşalllah bizde resmimimzi en kısa zamanda koyucaz hepinizi çok öpüyorum

sabırsızlıkla bekliyoruz cnm hihoyyyt
Safişim hediyen geldi canım çok teşekkür ederim.çok beğendim..ellerine sağlık.a.s.
söyledikkleri gün elinde oldu demekki.beğenmene çok sevindim cnm.gle güle giysin kuzuum opuyorumnanaktan
çok güzemiş mont cnm yaa güle güle giysin meloş opuyorumnanaktan

yasmincim sizinkinede bayıldım cnm
ışte nazlımın hediyeleri iki fotonun üzerine tıklayacaksınız artık. En kısa zamanda içinda banusu olan foto da yükleyeceğim. Çorabından tacına kadar her şeyi göndermiş nazlıcım
ayy çok yakışacak banusu ya opuyorumnanaktan

maşallah banusu ya annesi öpüver bizim için

anidnacın batuşun hediyeleri de çok güzel zaten delikanlıydı oğlum iyice delikanlı olacak onları giyince

[QUOTE=julianne;9046235]Yapma ya Zeynam :))) Kız fıstık olsun can da yaksın da bizim başı ağrıtmasın gııı :)) Tabii sen de bir erkek anası olarak alıcı gözüyle baktın demi Memo görmesin vallahi[/QUOTE]

valla bencede görmesin hopp pişşt noluyo
banusu bizim

kızlar süper hediyeler bayıldım valla kasım anaları ve bebekleri bi başka canım bebeler birbirinden tatlı anneleri birbirinden zevkli bence biz yılbaşından önce ekim sonu gibi(malum benim kızım ekim dogumlu)dogum günü çekilişide yapalım olmaz mı?

minecim bu hem bayram hem doğum günü olsun ,2. çekilişi yılbaşında yaparız ,hem o zaman giysi dışında bişey olur ,oyuncak filan olur belki yada farklı bişey ,annelere de olabilir ..

kızlar valla bazılarını alıntıladım bazılarını alıntılayamadım artık,çok büyük oluyo fotolarla filan.ama hepsinee bayıldım yaaa,çok harikalar.sağlıkla iyi günlerde giysin bebişleriniz inşallah.
eylülcüm bende daha önce söylemiştim doğımgünü çekilişi yapalım diye ama şöylede olabilir,bebeklerimizin doğumgünleri belli zaten,ya da birbirimize tekrar sorarızda gerekirse,kimin doğumgünüyse o bebeğe hediye alırız olur biter.tabi isteyenler alır.gerçi ben bunu yazıyorum ama emininm birbirimizin bebeğine hediye gönderimi bunu yazmadan da olacaktır.hepimiz çok hevesliyiz çünkü :))

kızlar hepinizin hediyelerine bayıldım valla.
çok çok güzeller.
güle güle iyi günlerde giydirin bebişlerinize.
bende yarın alıp p.tesi göndericem hediyemizi yiğit oğlana..

kız juli kaldır o resimleri çocuğa nazar değecek.
maşallah subhanallah o ne fıstık olmuş öle yaw..
yerim ben onun maviş gözlerini.
valla şimdi buluşma işine dahada bi heveslendim.biz mmf kafaya bakmaz bu kızı kaçırırız:))
ee bi kızı bin kişi ister bi kişi alır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…