Orada bi Batu eli görüyoruuuum :)))
Valla mmmf kız bak bilmişiz de dünür olmuşuz. İkisi de maviş. Nasıl beğendin demi gelinini. Yapıcan mı her akşam ona yemek :))) Neyse konu dışına çıkmayayım onu bizzat konuşuruz.
Lelal tam Batu'ya yakışacak bir şey almış. Çok güzeller.
ooooo lelalcim sende pek bir zevkli hatunsun heee ,çok güzelmiş ,batuşumuz güle güle giysin ..
üzerinde de görelim bakalım kaydirigubbakcemile2
bu arada tüm hediyeler süper ama en çok banusunun elbisesine bayıldım ben , ne de olsa bir erkek anasıyım pembe mor süslü püslü şeylere bitiyorum..
eylülcüm güle güle giysin melis ece , beğenmene çok sevindim gülüm
elifcim gelmedi sanırım sizin hediyeniz henüz değilmi ,yarın ptt ler çalışıyomu ki gelirmi acaba ??
kaydirigubbakcemile5yarın çalışmıyormuş pttler
beklemek heyecanımızı artırıyor olsun bakalım:))
pazartesi gelicek inşallah...
sabırsızlıkla bekliyoruz cnm hihoyyytkızlar bende dün heleşükür alabildim hediye.herşey çok karıştı birden( hiç istediğim gibi gezemedim.Ananem birden hastalandı kendisi annemlerde kalıyo.Annem her sabah bize gelirdi Buğra ya bakmaya ananem yalnız kalabiliyordu ama artık kalamadığı için ben çocuğu oraya götürüyorum ve bu çok zor yaa (Annemlerde asansör yok ve 5.kat bizim evle de arası 4-5 sokak.çocuk maşşalah ağırr taşıması çok zor.bebek arabası eşimin arabasının arkasında kaldı arabada sarıyerde:)) ayy herşey üstüste geldi.Akşam zorla bişeyler almaya çıktık paşa durmadı ağladıı.bişeyler aldım ama Saphiracım daha da gönderemedim işlerde yoğun işyerinde ancak pazartesi gönderebilecem sorun olmaz dimi kızlar??
söyledikkleri gün elinde oldu demekki.beğenmene çok sevindim cnm.gle güle giysin kuzuum opuyorumnanaktanSafişim hediyen geldi canım çok teşekkür ederim.çok beğendim..ellerine sağlık.a.s.
çok güzemiş mont cnm yaa güle güle giysin meloş opuyorumnanaktanişte andinacığımdan ve batuşumuzdan melisime gelen hediye ,yumuşacık bir mont ,melişko bu kış sıcacık gezecek ,korkun bizden karakış biz geliyoruz :lepi:
çok sağol canım ,çoook beğendik ,çok güzel bir anı bize bu sizden ..öpüyoruz kızımla birlikte
ayy çok yakışacak banusu ya opuyorumnanaktanışte nazlımın hediyeleri iki fotonun üzerine tıklayacaksınız artık. En kısa zamanda içinda banusu olan foto da yükleyeceğim. Çorabından tacına kadar her şeyi göndermiş nazlıcım
minecim bu hem bayram hem doğum günü olsun ,2. çekilişi yılbaşında yaparız ,hem o zaman giysi dışında bişey olur ,oyuncak filan olur belki yada farklı bişey ,annelere de olabilir ..
hediye kısmına nereden bakacaz arkadaşlar bende göreyim bari