Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

canummm sen benim dananın danalığını unutmuşun , ayol koca adammm oooo , çok zevklisin şekercim bu arada , özelde de yazdığım gibi mavi olana bayıldı millet hatta hamile bi arkadaş var çok özendi bende alıcam dedi...tekrar teşekkürler

ya eylül koysak ya fotoları hemen herkes yolladı zati , olmaz mı canımcım?

andinacım büyük geldi ama olsun küçük olmasından iyidir ,bu kış tepe tepe giyer artık meloş ..

resimleri koymayalım daha be canım ,yollamayanlar var ,herkes göndersin öyle yapalım ..

Aslında alırken ben de bu büyük olur dediydim ama kışa olur mu diyosun canımcım , istersen değiştirebilirsin de..

andinacım ben de bbiraz büyük olmasına dikkat ettim hediyemi alırken. eylülül dediği gigi küçük olmasından iyidir diye düşündüm.

Çok teşekkürler canım, eminim çok güzeldir, merakla bekliyoruz.

bizim de hediyelerimiz geldi biraz önce
darilgenciğim çok teşekkürler, çok naziksin
yağızla beraber çok öpüyoruz sizi:1hug:

Güle güle kullanın, umarım olur yağıza, biraz büyük sanki ama kışa olur gibi geldi bana, bizde sizi çok öptük..

ya büyük olması daha iyi ,
mesela ben zehraya seneye yaza giysin diye de aldım ,bu sezon giysin diyede ,biri biraz daha büyük ,neyse görürsünüz gidince..

çitoscuğumun göreceğini düşünerek yazıyorum ,diğer tarafa da yazdım.ttalım Batuşumun hediyesini bugün eşim yolladı size.bilgin olsun tatlım.bedeninin uyacağını zannediyorum ama yinede içine değiştirme kartı koydurdum.bulunduğun yerde varsa o mağaza,değiştirirsin cnm

ay bende okurken çok heyecanlandııııım...
bu hediye işi çok hoşuma gitti..
hep yapalım, hep yapalıııııımkaydirigubbakcemile2

Bizde bugün yolladık Ececmim Yücel in hediyesini canım.
ben ilçedeyim ya anca 3 günü bulur heralde gelmesi.

bende büyük aldım biraz hem bu kış hemde seneye giysin dedim.
ınşallah olur.zaten daha tam kış gelene kadar az daha büyürler.

ama ben değiştirme kartı koydurmadım heralde yaa Hatırlamıyorum.
ınşallah beden sorun olmaz.

Heyecanlandım herkes göndermiş hediyesini.

Canım geçmiş olsun babanlara.Allah selde kalanlara yardım etsin.Tabi biz de..

fotoğrafları en sn koyacağız dedik ama biz mmmf nin gönderdiği hediyeyi gördük dimi diğer topicte ne olcak şimdi o birtane öle nazar boncuğu kalsın
Ahahha yazıyı okuyunca aradım taradım buldum.bende gördüm ben de gördüm kaydirigubbakcemile5
Çok güzel bir seçim mmfcim.Eline sağlık şekerim.Güle güle giysin bebeğimiz.

bende cere'in hediyes,ni aldım aslında ama aklıma bişey daha geldi onuda halletmeye çalışıyorum umarım yetiştirebilirim darkçık o yüzden yollamıyorum hediyenizi herhalde pazartesiye uzuycak benimki
Canım önemli değil ne zaman uygunsan o zaman gönder.Daha erken zaten.Bakma sen bazı acelecilerelaelaelaelaelae

merhaba bızım hedıyemız geldı cok mutlu olduk eymen ve beyazmelekcım tsekkurler
eymen seçtiyse süperrdir.İyi günlerde kullanın.

Kız nedir o mavi şey anacım.boxer mı almış yoksa :)))kaydirigubbakcemile3
Bu kadar şirin ne olur kine?erkek bebeğe:))

merakla bekliyoruz ilk alınan hediyeyi:) Gerçi ne olduğunu kuşlardan duyduk ama göremedik daaa

bizim de hediyelerimiz geldi biraz önce
darilgenciğim çok teşekkürler, çok naziksin
yağızla beraber çok öpüyoruz sizi:1hug:
Güle güle kullanın.

Olmasss bekleyin.Herkes aynı anda koysun p

eveeett!! kesinlikle katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
İnşallah canımmkaydirigubbakcemile5

canım benim çok teşekkür ederiz bedenin sorun olacağını zannetmiyorum az çok hepsi aynılar şimdiden yücel ceren sultana çooook teşekkür ediyor ve kocaman salyalı salyalı öpüyora.s.

Ben de çilekçiğimin hediyesini salı günü yolladım bakalım..Kaç günde gelecek bakalım?UmArım çok uzun sürmez.

merhaba
hedıyemızı iş arkadasıma verdım kargoya vericek h.mınecım zeynep ceylın ve senın hedıyen yarın elınde olur :)))

selaam kızlaar yaaa napıyosunuz pirooşş hediyeni aldım canım ama ne zaman gönderebilirim bilmiyorum ptt ile uğraşamıcamm
kargoya vericem artıkın daha rahat oluyor o yaa ptt sanırım sadece kağıt gönderiyo gelin alın die
ama isim olarak ne diye göndericem onuda mesaj atarsan bana canımm

yok güzelim yaa ptt eline kadar getiriyor bak ıcıra gönderdim ben ertesi gün elindeydi daha 24saat geçmeden ulaştı akşamüstü de bana mesaj göndermişler kargonuz teslim edildi diye
valla ben ilk defa ptt kargoyu kullandım ama çok memnun kaldım hem ucuz hem iyi bence

hmm ozaman iyi bende ptt den gönderiim ben ulaşmıyor sanmıştım

hatırladığım kadarıyla herkes PTT den gönderdi ve sorun çıkan olmadı sanırım
virtek Eylül'ün hediyesi gelmedi eylül gidip kendisi aldı sanırım ama andinaydı sanırım ona gönderen ptt kargoyla mı gönderdi bilmiyorum sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…