andinacım bende özelden yazdım sana ama buradan da söleyeyim
aslında niyetim getirmekti ama işler o kadar yoğun ki öğle yemeğine bilem çıkamıyorum geldiğimden beri o yüzden bu seferlik böyle olsun bir dahakine inşallah ben gelirim hatta tızımla beraber geliris :))
batuşun ebatlarını ben de bu sabah gördüm gönderdikten sonra dedim acaba olurmu
ama neyseki içinde değiştirme kartı var
olmazsa değiştirebilirsin şekercim
güle güle iyi günlerde kullansın batuşcum
Darilgencim az önce kargoya verdim hediyeyi.Yola çıkacakmış bugün.Büyük ihtimalle yarın elinde.Umarım beğenirsiniz.Aslında çok güzel bişi beğenmiştim.Aynısından oğluma da alacaktım.Ama bedeni yokmuş(
bizim de hediyelerimiz geldi biraz önce
darilgenciğim çok teşekkürler, çok naziksin
yağızla beraber çok öpüyoruz sizi:1hug:
ay bende okurken çok heyecanlandııııım...
bu hediye işi çok hoşuma gitti..
hep yapalım, hep yapalıııııımkaydirigubbakcemile2
Canım geçmiş olsun babanlara.Allah selde kalanlara yardım etsin.Tabi biz de..eylülüm geçmiş olsun bitanem yaa , benim babamda çatalcada biliyorsun o da mahsur kaldı , akşam atla gel arabaya dedim nasıl gelim yol yok ki diyo laelaelaelaelae
benim de aklım hep sizdeydi inan , hele o selimpaşada yemek yediğimiz yerlerin halini görünce içim paramparça oldu , bu nasıl bişeydir böle aklım almıyo inan mirmirmirmir
Ahahha yazıyı okuyunca aradım taradım buldum.bende gördüm ben de gördüm kaydirigubbakcemile5fotoğrafları en sn koyacağız dedik ama biz mmmf nin gönderdiği hediyeyi gördük dimi diğer topicte ne olcak şimdi o birtane öle nazar boncuğu kalsın
Canım önemli değil ne zaman uygunsan o zaman gönder.Daha erken zaten.Bakma sen bazı acelecilerelaelaelaelaelaebende cere'in hediyes,ni aldım aslında ama aklıma bişey daha geldi onuda halletmeye çalışıyorum umarım yetiştirebilirim darkçık o yüzden yollamıyorum hediyenizi herhalde pazartesiye uzuycak benimki
eymen seçtiyse süperrdir.İyi günlerde kullanın.merhaba bızım hedıyemız geldı cok mutlu olduk eymen ve beyazmelekcım tsekkurler
Kız nedir o mavi şey anacım.boxer mı almış yoksa :)))kaydirigubbakcemile3Canım hediye geldi , bende sana özelden de yazdım hatta hani sen getirecektin diye , neyse artık adresi biliyorsun her zaman beklerim..
Perş.cumaları burda olmuyorum süt izni nedeniyle ama diğer günler beklerim hayatım..
Hediyeler bir harika , çok şıkkkk , hele mavi olan şeye ( yasak diye söylemiyorum ) koptummmmm , yanlız bedeni değiştirmem gerekebilir haberin olsun , gözüme küçük gibi geldi benim dana için , akşama bi deniyim bakim inşallah olur
merakla bekliyoruz ilk alınan hediyeyi:) Gerçi ne olduğunu kuşlardan duyduk ama göremedik daaaay bizim hediyemizde geldi :umursamaz:
ay andinacım çok sağol canım ,demekki erkek anneleri kızlara hediye seçerken zevk sınırlarını zorluyorlar bunu anladım ,çoookk güzelmiş canım çok teşekkürler..
Güle güle kullanın.bizim de hediyelerimiz geldi biraz önce
darilgenciğim çok teşekkürler, çok naziksin
yağızla beraber çok öpüyoruz sizi:1hug:
Olmasss bekleyin.Herkes aynı anda koysuncanummm sen benim dananın danalığını unutmuşun , ayol koca adammm oooo , çok zevklisin şekercim bu arada , özelde de yazdığım gibi mavi olana bayıldı millet hatta hamile bi arkadaş var çok özendi bende alıcam dedi...tekrar teşekkürler
ya eylül koysak ya fotoları hemen herkes yolladı zati , olmaz mı canımcım?
İnşallah canımmkaydirigubbakcemile5eveeett!! kesinlikle katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Bizde bugün yolladık Ececmim Yücel in hediyesini canım.
ben ilçedeyim ya anca 3 günü bulur heralde gelmesi.
bende büyük aldım biraz hem bu kış hemde seneye giysin dedim.
İnşallah olur.zaten daha tam kış gelene kadar az daha büyürler.
ama ben değiştirme kartı koydurmadım heralde yaaHatırlamıyorum.
İnşallah beden sorun olmaz.
Heyecanlandım herkes göndermiş hediyesini.
selaam kızlaar yaaa napıyosunuz pirooşş hediyeni aldım canım ama ne zaman gönderebilirim bilmiyorum ptt ile uğraşamıcamm
kargoya vericem artıkın daha rahat oluyor o yaa ptt sanırım sadece kağıt gönderiyo gelin alın die
ama isim olarak ne diye göndericem onuda mesaj atarsan bana canımm
hmm ozaman iyi bende ptt den gönderiim ben ulaşmıyor sanmıştım