Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

azocum telaş yapma canım ,aceleciler var aramızda heveslendik ya bi kere :) 14 üne kadar veya 14 ünden sonra dedik ,daha vakit var yani..

andina gelmedi kargo canım ,niye diye bi sor :)) niye çünkü çarşambayı sel aldı :)))

kızlar bende alamadım daha yağmurcuğumuz hediyesini, pazar günü taaa en başından beri aklımda olan birşey vardı onun için viaporta gittim ama maalesef bulamadım, kısmette başka bişii varmış demekki perşembe boşum artık o gün bakıcam, birde hediye dışında yağmura özel sürprizlerimde olacak çok heyecanla hazırlıyorum inşallah beğenirler (kızım olsaydı ona yapacağım şeyler : ) fazla ipucu vermeyim sürprizi kaçmasın nasıl olsa resimleri göreceksiniz

eylülüm geçmiş olsun bitanem yaa , benim babamda çatalcada biliyorsun o da mahsur kaldı , akşam atla gel arabaya dedim nasıl gelim yol yok ki diyo laelaelaelaelae
benim de aklım hep sizdeydi inan , hele o selimpaşada yemek yediğimiz yerlerin halini görünce içim paramparça oldu , bu nasıl bişeydir böle aklım almıyo inan mirmirmirmir

fotoğrafları en sn koyacağız dedik ama biz mmmf nin gönderdiği hediyeyi gördük dimi diğer topicte ne olcak şimdi o birtane öle nazar boncuğu kalsın

fotoğrafları en sn koyacağız dedik ama biz mmmf nin gönderdiği hediyeyi gördük dimi diğer topicte ne olcak şimdi o birtane öle nazar boncuğu kalsın

Beyazmeleğim ben fotoları en son koyacaz bölümünü kaçırmışım.Bilmiyordum yani.O yüzden fire verdim.Paylaşmak istedim.Yoksa kural dışına çıkmam.

Bu arada Darilgencim az sonra hediyeni kargoya verecem.Haberin ola...opuyorumnanaktan

bende cere'in hediyes,ni aldım aslında ama aklıma bişey daha geldi onuda halletmeye çalışıyorum umarım yetiştirebilirim darkçık o yüzden yollamıyorum hediyenizi herhalde pazartesiye uzuycak benimki

andinacım batuşun hediyesi yolda :))
aslında istediğim şeyi yapamadım malum andina hanım cuma günü bodruma gideceği ve yarında ben ofis dışında olacağım için bugünden gönderdim. dilerim beğenirsiniz tatlım yarım kalan aklımdaki şeyi de artık sonra yaparım ne yapalım.

andinacım hangi kargoya verdin canım ,ben bari gidip şubeden alayım ,yoksa geleceği yok ,yağmur var diye yatıyo millet ..

andinacım hangi kargoya verdin canım ,ben bari gidip şubeden alayım ,yoksa geleceği yok ,yağmur var diye yatıyo millet ..

bitanem yurtiçi kargoya verdim , hay Allahım ya bizdeki şansa bak..
bende bi soruyum kargoya bakim ne diyecekler ama yağmur yüzünden derler büyük olasılıkla

Canım hediye geldi , bende sana özelden de yazdım hatta hani sen getirecektin diye , neyse artık adresi biliyorsun her zaman beklerim..
Perş.cumaları burda olmuyorum süt izni nedeniyle ama diğer günler beklerim hayatım..

Hediyeler bir harika , çok şıkkkk , hele mavi olan şeye ( yasak diye söylemiyorum ) koptummmmm , yanlız bedeni değiştirmem gerekebilir haberin olsun , gözüme küçük gibi geldi benim dana için , akşama bi deniyim bakim inşallah olur

Darilgencim az önce kargoya verdim hediyeyi.Yola çıkacakmış bugün.Büyük ihtimalle yarın elinde.Umarım beğenirsiniz.Aslında çok güzel bişi beğenmiştim.Aynısından oğluma da alacaktım.Ama bedeni yokmuş(

andinacım bende özelden yazdım sana ama buradan da söleyeyim
aslında niyetim getirmekti ama işler o kadar yoğun ki öğle yemeğine bilem çıkamıyorum geldiğimden beri o yüzden bu seferlik böyle olsun bir dahakine inşallah ben gelirim hatta tızımla beraber geliris :))

batuşun ebatlarını ben de bu sabah gördüm gönderdikten sonra dedim acaba olurmu
ama neyseki içinde değiştirme kartı var
olmazsa değiştirebilirsin şekercim
güle güle iyi günlerde kullansın batuşcum

bende alamadım daha yaa( iftar misafirleri derken geçen hafta çıkamadım bu hafta da gelecekler var.ama bir ara alıcam artık :) geç kalmadık daha yanii

ay bizim hediyemizde geldi :umursamaz:

ay andinacım çok sağol canım ,demekki erkek anneleri kızlara hediye seçerken zevk sınırlarını zorluyorlar bunu anladım ,çoookk güzelmiş canım çok teşekkürler..

denizannem pek bi heyecanlandırdın bizi meraklandık canım :))))

bizim de hediyelerimiz geldi biraz önce
darilgenciğim çok teşekkürler, çok naziksin
yağızla beraber çok öpüyoruz sizi:1hug:

Canım çok sevindim beğenmene , oldu mu peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…