Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

Ben de Yağızın hediyesini aldım, yarın yollayabilirim inşallah,
arkadaşlar ptt saat kaça kadar kargo alıyor ki, saat 4 te alır umarım,

bız hala hedıyemızı alamadık
bır turlu kendımızı toparlayıp cıkamadık cunku ama en kısa zamanda halletmeye calısıcaz

bızde aldık zeynep ceylının ve annecıgının hedıyesını cuma gunu gonderıcem ınsallah
umarım begenırsınız :)

bızde aldık zeynep ceylının ve annecıgının hedıyesını cuma gunu gonderıcem ınsallah
umarım begenırsınız :)

canım benim çok incesin beğenmez olurmuyuz tabiyki çok beğenirizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

heyooo biz hediyemizi gönderdik hihoyyyt şimdi babamız postaneye götürüyor az sonra yollar, aklıma bir-iki şey daha gelmişti ama yapamadım yaa d,n gece oğlum huysuzlandı biraz sabahtan beri doktor hastane koşturuyoruz yoksa planımda sabah biez daha çarşıya çıkıp aklımdakileri halletmek vardı ama olmadı :çok üzgünüm: kısmet değilmiş demekki babamızın başka zamanı yok benim hiç yok haliyle napalım

bız hala hedıyemızı alamadık
bır turlu kendımızı toparlayıp cıkamadık cunku ama en kısa zamanda halletmeye calısıcaz

canım hiç önemli değil siz hele bir iyileşin ana-oğul hediyeniz geçte gelse olur takma kafana size azıcık torpil geçebiliriz gün konusunda sengözlerimebaksanabdelikafadulden

Ben de Yağızın hediyesini aldım, yarın yollayabilirim inşallah,
arkadaşlar ptt saat kaça kadar kargo alıyor ki, saat 4 te alır umarım,

darilgenciğim çok teşekkür ederizopuyorumnanaktan
merakla bekliyoruz

biz de ilke denizin hediyesini aldik ama aklımızda başka bir şey yapmak var
onu da haftasonu tamamlayacağız bu yüzden inşallah önümüzdeki pazartesi postaya vereceğiz

denizanam biraz bekleteceğiz sizi kusura bakmayın:çok üzgünüm:

ya benim de eşim 2 gündür evden çıkarken hediyeyi almayı unutuyor.kargoya veremedim yani henüz :gitme:

ayy canım tesekkur ederız teyzosu onemlı degıl
canım benım eymen ıyı olsunda almıs kadar oldunn :))))

aynen canım
oruç oruç gözümün önünü bile göremiyorum valla,
iftara kadar yatıcam şimdi gideyim de hazır kız da uyudu:)

Hinayet hediyemizi kargoya verebildik remedioscum,
Yarın elinde olurmuş, umarım beğenirsiniz ..
Çok öptük sizi.

andinacağım çatalcayı sel götürüyor
kargo gitmemiştir büyük bir ihtimalle
gitmişse de ptt'yi tebrik etmek lazım

bende aldım bugün hediyemi alkisalkisalkis
yarın bir aksilik olmazsa göndereceğim
elden veririm diyordum ama zor gözüküyor hem andinacım cuma günü bodrum yolcusu o gitmeden bir şekilde ulaştırmam lazım :))

noluyoz yaw?
herzaman gelemiyom buralara biliyonuz..
ee hani 14 ünde gönderecektik hediyeleri??
yinemi değiştirdiniz?bende ona göre program yaptım ve bu haftasonu çıkıp alıcam yiğit oğlana hediyesini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…