Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

günaydın ,
beyazcım benimde kapıma geldi canım kargoyla yollamış andina ,yağmur nedeniyle ulaşamamış ,telefon ettim getirdiler .bende bugün yolluyorum elifciğimin ve zehramın hediyesini ..

canım ben yurtiçi kargo ile gönderdim ama selden dolayı gidemedi bi türlü sonra eylül arayınca götürdüler

darkcım mavi şey boxer değil , ama bir erkek bebeğe yakışabilecek en güzel şey , bu kadar diyim artık anla zemuszemus

asortiecim yazdım cnm özeline
teşekkür ederizopuyorumnanaktan
ptt eve gönderiyosa bende ptt ile gönderiryim bari
tabi önce hediyeyi almam lazım

ay sonunda bizde hediyemizi gönderdik ,elifciğim ve zehra bebiş beğenirler inşallah aklımda bişey daha vardı ama burayı sel aldı çıkamadım ,ee son güne bırakırsam böle olur ,onuda bir dahaki çekilişe inşallah..

bizim hediyemizde salı günü geldi..
zeynam çoook teşekkürler çok beğendik.. tekrar öpüyoruz seni..:))
zeyna ptt ile göndermiş kapıma kadar getirdiler.. 6'sında gönderilmiş 8'i sabah benim elimdeydi..
dünde ben hediyemizin eksik parçasını tamamladım.. havalar serinledi içine bu mevsim giyebileceği bişeyler almak istedim.. öğleden sonrada eşimle çıktık bizde ptt ile gönderdik.. hemde çok ucuza.. kapına kadarda geliyor..

yaaa ben dedim bu iş bu kadar kolay diye ,yaşasın devletimin PTT si ..turkbayragibu güne kadar durduğumuz kabahatti zaten

eylül
bekşiyoruz dört gözle ben de yarın yollicam inşallah mmmf nin hediyelerini
ne zaman ulaşır elime bi bilgin var mı ben 3ten önce evde olamıyorum da
ama gelmese de sorun değil ptt balkondan evimin hemen arkasında gider alıveririm ordan
ben çook güzel bişey seçtiğine eminim
şimdiden çok teşekkür ediyoruz kızımla

andinacım çok merak ettim oldu mu peki ??

ben gönderim konusunda şanslılardandım :)) ofisboy saolsun .. andina ile iş yerlerimiz pek uzak olmadığı için 1 saat içinde elinde oldu :))

Ay evet lelalcim şaşırdım zaten , bi indim aşağıya bir poşet üstünde isimim yazıyo , bu arada yazın da pek güzelmiş pek beğendim

Yanlız gömlek olmadı canım , bu akşam uğrayabilirsem gidip bi beden büyüğünü alacağım yada 2 beden alırım ki hem kışa hem yaza giydiririm diye düşündüm , kışın da içine beyaz uzun kollu body ile süper olur bence , ne dersin ?

elifcim geldiğinde göreceksin canım ,altı biraz büyük aldım seneye yaza da giysin diye ,üstü de mevsimlik ,içine uzun kollu bady ile kışın da giyilir ,şimdi de ,yeni sezon yani ..ama değiştirme kartı koydurmadım ,aklımdaydı unuttum ,umarım beğenirsiniz ..küçük bir hediyede sana koydum tatlım ,sultanahmet hatırası,kullandıkça beni hatırlarsın ..
bu arada yarın gelmez sanırım,arayada hafta sonu giriyor .pazartesi kesin elinde olur .evde olmasanda kağıt bırakıyolar ,gider alırsın..

bende bugün yollayacktım azocumun hediyesini fakat yarına kaldı çıkamıyorum iş yerindennn

sağol lavişcim yarın gönderirsiniz..
biz daha göndermeyi bırak almadik bile:)

Nazlıcımmm canım hediyen ulaştı. O kadar güzel o kadar tatlı şeyler ki babamız bile bayıldı. Gerçekten o iki minik adam çok şanslı çünkü çok zevkli bir anneleri var. Ayın 14'ünü merakla bekliyorum fotolar için. Nazlım bayramda bana alacak hiçbir şey bırakmamış sağolsun.

andinacım korktuğum başıma geldi ama olsun değiştirebilirsin tatlım sonuçta değiştirme kartı bunlar için :)))
kesinlikle sana katılıyorum bu arada tam benim tarzımdır o içine uzun kollu ile :)))

iyice gizemli hale gelmeye başladı ,çok merak ediyorum valla ,ben koyun desem kimse beklemiycek amaaaa olmaaazzz ,azcık sabır ,herkes alsın yollasın öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…