- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azocum telaş yapma canım ,aceleciler var aramızda heveslendik ya bi kere :) 14 üne kadar veya 14 ünden sonra dedik ,daha vakit var yani..
andina gelmedi kargo canım ,niye diye bi sor :)) niye çünkü çarşambayı sel aldı :)))
fotoğrafları en sn koyacağız dedik ama biz mmmf nin gönderdiği hediyeyi gördük dimi diğer topicte ne olcak şimdi o birtane öle nazar boncuğu kalsın
andinacım hangi kargoya verdin canım ,ben bari gidip şubeden alayım ,yoksa geleceği yok ,yağmur var diye yatıyo millet ..
andinacım batuşun hediyesi yolda :))
aslında istediğim şeyi yapamadım malum andina hanım cuma günü bodruma gideceği ve yarında ben ofis dışında olacağım için bugünden gönderdim. dilerim beğenirsiniz tatlım yarım kalan aklımdaki şeyi de artık sonra yaparım ne yapalım.
kızlar bende alamadım daha yağmurcuğumuz hediyesini, pazar günü taaa en başından beri aklımda olan birşey vardı onun için viaporta gittim ama maalesef bulamadım, kısmette başka bişii varmış demekki perşembe boşum artık o gün bakıcam, birde hediye dışında yağmura özel sürprizlerimde olacak çok heyecanla hazırlıyorum inşallah beğenirler (kızım olsaydı ona yapacağım şeyler : ) fazla ipucu vermeyim sürprizi kaçmasın nasıl olsa resimleri göreceksiniz
ay bizim hediyemizde geldi :umursamaz:
ay andinacım çok sağol canım ,demekki erkek anneleri kızlara hediye seçerken zevk sınırlarını zorluyorlar bunu anladım ,çoookk güzelmiş canım çok teşekkürler..