valla eylül herkes bir lafına bakıyor:)) ne kadınsın beeelmaz:
canım benim çok teşekkür ederiz bedenin sorun olacağını zannetmiyorum az çok hepsi aynılar şimdiden yücel ceren sultana çooook teşekkür ediyor ve kocaman salyalı salyalı öpüyora.s.
Ahahhha Kaç taksitlenaldın?ay melis sperm bankasından ,ay şey yumurtalık bankasından :))) ,amaan herneyse bankadan çektim onu işte kredi kartıynan
darkcım kapıya kadar gidiyi bebeeem merak etme ..
ay melis sperm bankasından ,ay şey yumurtalık bankasından :))) ,amaan herneyse bankadan çektim onu işte kredi kartıynan
ay melis sperm bankasından ,ay şey yumurtalık bankasından :))) ,amaan herneyse bankadan çektim onu işte kredi kartıynan
darkcımben demiştim kapıya teslim 4 ppt teslim 3 diye ama bayramkampanyası yapmışlar güzelim ondan yaane 3lira olmuşAndina ne ya bir erkeğe yakışacak şey ??Kafam çok kaarıştı smileyi :)))
Ben bugün okulda arkadaşın oğlunu gördüm.Maviydi baştan sona yiyesim geldi.Maviyi çok severim .
Ayy Neler alınmış yahhh merak ettim.
Çilek senin kargo işi noldu canım?Zarfla gönderebildin mi?
Ya ben eşime kaça gönderdin dedim 3 tl dedi.Neeee dedim. 3 tl ise eve götürmezler diye eşimi postaneye geri gönderdim.
Gitmiş sormuş,adrese gidecek demişler.Ptt ye gidecek olsaydı not düşülürdü üstüne demişler eşime.
Kızlar siz 3tl Ptt ye teslim demişsiniz.ben ondan korktum.Ama öyle değil demişler göricez artık.
İnşallah adrese gelir,Ecemim Ptt çok ters bi yerde demişti ya eşime dedim.Ptt uzak onlara inş. adrese gider.
iyice gizemli hale gelmeye başladı ,çok merak ediyorum valla ,ben koyun desem kimse beklemiycek amaaaa olmaaazzz ,azcık sabır ,herkes alsın yollasın öyle..
ya alanlar koysunişte eylül yaa
herkesin eline ulaşınca koyarsak bigünde bakçaz bitçek
böyle hergün yeni bi hediye daha heycanlı olur he bacım ne dersin:)