Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

valla eylül herkes bir lafına bakıyor:)) ne kadınsın beeelmaz:

rica ederim ben henüz çıtır bir genç kızım ne kadını :umursamaz:,ayrıca organizatör olarak biraz reklam yapmaya ve işin içine gizem katıp ,sürükleyici bir hale getirmeye hakkım var demi :lepi:

aaa melis ece kimden doğru söyle, bizi aldatıyormusun yoksaCADIARZU

organizatör olarak herşeye hakkın var zaten iyide yapıyorsun bu işi:)

Andina ne ya bir erkeğe yakışacak şey ??Kafam çok kaarıştı smileyi :)))

Ben bugün okulda arkadaşın oğlunu gördüm.Maviydi baştan sona yiyesim geldi.Maviyi çok severim .

Ayy Neler alınmış yahhh merak ettim.

Çilek senin kargo işi noldu canım?Zarfla gönderebildin mi?

Ya ben eşime kaça gönderdin dedim 3 tl dedi.Neeee dedim. 3 tl ise eve götürmezler diye eşimi postaneye geri gönderdim.
Gitmiş sormuş,adrese gidecek demişler.Ptt ye gidecek olsaydı not düşülürdü üstüne demişler eşime.

Kızlar siz 3tl Ptt ye teslim demişsiniz.ben ondan korktum.Ama öyle değil demişler göricez artık.

ınşallah adrese gelir,Ecemim Ptt çok ters bi yerde demişti ya eşime dedim.Ptt uzak onlara inş. adrese gider.

ay melis sperm bankasından ,ay şey yumurtalık bankasından :))) ,amaan herneyse bankadan çektim onu işte kredi kartıynan

ay melis sperm bankasından ,ay şey yumurtalık bankasından :))) ,amaan herneyse bankadan çektim onu işte kredi kartıynan
Ahahhha Kaç taksitlenaldın?
4 ay sonra mı ödemeye başladın :)))

ben şimdi alsam da 4 ay sonra hamile kalsam olur mu acep:)))

darkcım kapıya kadar gidiyi bebeeem merak etme ..

İyi ya sevindim buna
:dance:

hee darkcım faizsiz mevduat hesabı açtırıyon sonra gidip çekiyon ..bi dahakine haberimiz olsun araya tanıdık sokarız :)))

darkcımben demiştim kapıya teslim 4 ppt teslim 3 diye ama bayramkampanyası yapmışlar güzelim ondan yaane 3lira olmuş

iyice gizemli hale gelmeye başladı ,çok merak ediyorum valla ,ben koyun desem kimse beklemiycek amaaaa olmaaazzz ,azcık sabır ,herkes alsın yollasın öyle..

eylülüm he de yayınlayalım şu resimleri hadi amaaaaaaa bak ben tatile gidiyorum uğraştırma beni şimdi oralarda

kızlar bende dün heleşükür alabildim hediye.herşey çok karıştı birden( hiç istediğim gibi gezemedim.Ananem birden hastalandı kendisi annemlerde kalıyo.Annem her sabah bize gelirdi Buğra ya bakmaya ananem yalnız kalabiliyordu ama artık kalamadığı için ben çocuğu oraya götürüyorum ve bu çok zor yaa(Annemlerde asansör yok ve 5.kat bizim evle de arası 4-5 sokak.çocuk maşşalah ağırr taşıması çok zor.bebek arabası eşimin arabasının arkasında kaldı arabada sarıyerde:)) ayy herşey üstüste geldi.Akşam zorla bişeyler almaya çıktık paşa durmadı ağladıı.bişeyler aldım ama Saphiracım daha da gönderemedim işlerde yoğun işyerinde ancak pazartesi gönderebilecem sorun olmaz dimi kızlar??

Safişim hediyen geldi canım çok teşekkür ederim.çok beğendim..ellerine sağlık.a.s.

bende yağmur kızımın asıl hediyesini aldım, ayrıca ona özel yapacağım şeylerden birini yaptım ben çok beğendim inşallah onlarda beğenirler:) ama diğerinde bir tasarım hatası oldu ve sonuçlandıramadım, artık onsuz gönderecem( bugün vereyim kargoya

moralim bozuldu ama diğerini yapamadığım için

ya alanlar koysunişte eylül yaa
herkesin eline ulaşınca koyarsak bigünde bakçaz bitçek
böyle hergün yeni bi hediye daha heycanlı olur he bacım ne dersin:)

uffffffffff ya bende ceren'imin hediyesini aldım ama hala yollayamadım en başta 14'ünde yallancak erken yollamıyım dedim sonrada fırsat bulamadım darkçım bi aksilik olmazsa pazartesi yolluycam geç olmuyo dimi?

ya alanlar koysunişte eylül yaa
herkesin eline ulaşınca koyarsak bigünde bakçaz bitçek
böyle hergün yeni bi hediye daha heycanlı olur he bacım ne dersin:)

canım bende sana katılıyorum daha heycanlı olur her gün yeni hediye görürüz hadi eylül izin ver ne olur

iyi hadi koyalım madem ,yoğun istek geldi kıramadım :))
hadi bismillah başlayın kızlar ,izlemesi çok zevkli olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…