Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

aa andina küstüm valla bana fısıldamamışın gelmedi özelden bişey :çok üzgünüm: senağlama

kızlar bende aldım ceren'in hediyesini 14'ünde mi yollıycaz illa alanlar fırsat buldugunda yollasa olmaz mı malum çocuklarla çıkamıyoruz her zaman.dayanmadım aynısından kızımada aldım.

Son düzenleme:
kızlar bende aldım ceren'in hediyesini 14'ünde mi yollıycaz illa alanlar fırsat buldugunda yollasa olmaz mı malum çocuklarla çıkamıyoruz her zaman.dayanmadım aynısından kızımada aldım.

ohhh iyi yapmışsın zemuszemus ben de öle yapacağım sanırım oğlana bişeyler alasım vardı sonbaharlık gitmişken onları da alırım eğer kıyafet alacak olursam başka bişey alırsam bakıcaz artık

ben de haftasonu alışverişe gideceğim ilke deniz için
alışverişten önce hafiyelik yaptımşakkıdı ilke deniz'i araştırdım
gezmeye gittiği yerler, zevkleri, tuttuğu takım hepsini öğrendimhihoyyyt

andina ne o öyle fıs fıs..Toplum arasında olmuyor öyle.Nerde benim oklavamklava:
Ay çok merak ettim ya ne dedin hıııı

Andinanınkini öğrendik ama bunu kuşlar sölemes heralde :roflol::roflol:
Güle güle giysin Şirinecik

ay herkes öğrendi ayol melişkomun hediyesini ,gelsinde hemen resim koyayım bari,ne olduğunu öğrendiniz birde resmini görün..

bende insl.yarin cikip alicam sweeterin hediyesini.

bence enson koyalim resimleri güzel olmazmi?

inanmıyorum ne kadar incesin, canım yorma kendini o kadar, senin beğendiğin herşey bizim için çok değerli olacak:))

ben daha alışverişe çıkamadım, hafta sonu gidemezsem en geç perşembe giderim, aklımda alacağım şeyi belirledim ama bulamama ihtimaline karşı önceden çıkmak istiyorum aslında

ay herkes öğrendi ayol melişkomun hediyesini ,gelsinde hemen resim koyayım bari,ne olduğunu öğrendiniz birde resmini görün..

bende insl.yarin cikip alicam sweeterin hediyesini.

bence enson koyalim resimleri güzel olmazmi?

herkes ne derse ben uyarım.Ama tabi beklesek daha iyi olur gibi geliyor.Kopya çekenler olmasın kaydirigubbakcemile3

ayy eylüül
çok merak ettim yaaa
neyse baklalım sabradicez:))
ben de çıkamadım daha çok yoğundum geçen hafta şimdide zehra biraz grip gibi burnu akıyo azcık bugün de çıkamicam yani, inşallah önümüzdeki hafta içi halledicem, mehmet akif paşa için kafamda tasarladığım şeyler var ama bulabilirim inşallah.
bu arada alanlar önümüzdeki haftadan itibaren postalsa olmaz mı kıslar,çok mu erken olur acaba??

bence kargo gelınce resımlerı cekıp gonderelım
bende merak edıyorum hedıyelerın ne oldugunu ama ortaya cok guzel bırsey cıkıcağı kesin
bende ayın 11 ınde kargoya verıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…