Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

diğer eylülümüzn hediyesi de bugün hazır olacak inşallah hafta içi de ilk fırsatta göndereceğim hihoyyyt

ay ben dayanamadım ,bugün yine alışverişe çıktım ,melise bişeyler aldım eee tabi zehra şifa ya da aldım ,biraz daha uzarsa şu kargo işi halim yaman valla...:))

bizde bugün aldık kızmla Batuhan'a hediyesini :)) Artık göndermeye başlıyoruz heralde hediyeleri.Bır de zaten aldıktan sonra elimizde tutmanın ne anlamı varki,hem karşı tarafı da bekletmemiş oluruz böylece.10-14 eylül de gönderelim denmişti diye hatırlıyorum ama ben pazartesi göndermeye çalışıcam

gönderimleri istediğimiz zaman yapalım ama resimleri tüm kargolar alıcılara ulaştıktan sonra koyalım ,daha zevkli olur

olur benim için farketmez :)
bu arada kızlar beni 2. çekiliş heyecanı sardı bile bilginiz olsun hihihi :)))
yılbaşında yaparız çekilişi diyorduk ama doğumgünlerinde hediye almadan olur mu? :)) bir düşünün derim :KK66:

olur safişcim yaparız bi doğumgünü çekilişi de ,bu başlangıç olsun ,devamı gelsin inş..

bizde sonunda dün kasımın erkenci ikizlerinin cicilerini alabildik umarım beğenirler yavrular bende bugün yollarım büyük ihtimalle

bizde bugün aldık kızmla Batuhan'a hediyesini :)) Artık göndermeye başlıyoruz heralde hediyeleri.Bİr de zaten aldıktan sonra elimizde tutmanın ne anlamı varki,hem karşı tarafı da bekletmemiş oluruz böylece.10-14 eylül de gönderelim denmişti diye hatırlıyorum ama ben pazartesi göndermeye çalışıcam

Şimdiden teşekkür ederiz teyzesi...Heyecanla bekliyoruzzzzzzzzŞenizŞeniz

Biz de denizciğimizn hediyesini aldık.Bugün yarın vericez inşallah kargoya umarım beğenir deniz ve güzel annesi.

biz de aldık bi de aldık eyllcüğümüzn hediyesini alkisalkisalkis bu hafta içi göndereceğim inşallah

Bugün eşimin semineri varmış,tek çıkamam heralde Cerenle.
Akşamda ptt kapalı olur.Bugün kaldı bizim gönderme işimis.

olur canım gelir gelmez yazarım ,beğenmemek ne mümkün ,sizden gelen bir iğne olsa değeri büyük olacak bizim için..a.s.

X