• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Callanetics Egzersizleri

Çok berbat bir haftadan sonra dün başladım arkadaşlar bende :)

1/21

ölçülerim değişmedi :lepi:

kilo:56
boy:165
bel:69
göbek:81
kalça:89

hepimize bu yolda kolay gelsin arkadaşlar....kaydirigubbakcemile2

vakti zamanında ben de indirmiştim katılsammı tekrar size.. ama inanılmaz üşengecimdir ben ya :(

bende şuan indiriyorum. salı günü başlayacağım:) yeni taşındık bugün bitti yerleşme:) yarını tatil ilan ediyorum kendime (yani bugünü pazartesi tatil:)

umarım becerebilirim.3 hafta yapacam sanırım 6 yap 1 dur şeklinde:) video bitsin bir izleyip geri gelirim anlamadıklarımı sormaya:)

melzeyit

güzelim özel mesaj alımını kapatmışsın linkleri sana yollayamıyorum o yüzden
özel mesaj alımını açınca haber ver yollıyım linkleri

banada gonderirmisiniz hangisini yapionuz?
ben 10 years younger in 10 hours'u indirmistim acaba omu?

Kızlar merhaba herkese nasıl gidiyor egzersizler?Bu egzersizler gerçektende işe yarıyor.Evet canım onu indirdiysen doğrudur.8/21 oldu bugün

gunaydıın kızlar. Dun basladim yapmaya. Ay nası zorlandım yaparken kendinizi fazla zorlamayın diyo ilk gunden bıraktım bazı hareketlerde. kimi hareketi de beceremedim yapmayı zamanla olur heralde. şu an feci şekilde kollarım ve sırtım acıo ama kendimi iyi hissediyorum. inşlh her gun yapabilrim bıkıp da bırakmam :(

cnm neyse canını sıkan bir an önce hallet
hayatta hiçbirşey sendn önemli değill

teşekkür ederim cnm.. gerçekten çabuk halloldu.. ve yine burdayım.. yalnız regli oldum ..böleyken devam ederim diyodum ama yok yapamıcam..biter bitmez tekrar başlıyorum.. galiba ölçülerimde biraz oynama var öle hissediyorum ölçmedim..başladığım gün ölçücem eğer değişmişse yenilerini yazarım öle başlarım.. gerçi değişmişse de bunda biraz üzüntü stresin payı var benneyaptımki

kızlar devam ediyosunuz dimi..psiqo sen yapamıyodun sölemiştin ztn..ŞenizŞeniz

benim 2/21 oldu . bacak hareketlerinde zorlandım biraz. ya bide mide hareketlerinde sizin boynunuz ağrımıo mu? ben mi yanlış yapıorum acaba. sabah kalkıyorum kürek kemiklerim acıo bide bugun göbeğim acıodu heralde işe yaradı:D

yarın lesliê ye başlıorum biraz daha zorlamam gerekiyor kendimi daha önümde çook uzun bi yol var.

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookbırı bana bu sporla ılgılı yardım etsın lutfen hasımato var kılo vermekte zorlalaıorum ındırle lınkını yollarmısınız cok tsk edıorum

Çok berbat bir haftadan sonra dün başladım arkadaşlar bende :)

1/21

ölçülerim değişmedi :lepi:

kilo:56
boy:165
bel:69
göbek:81
kalça:89

hepimize bu yolda kolay gelsin arkadaşlar....kaydirigubbakcemile2

seninle ölçülerimiz yakın..boy kısmını saymıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakalım spor sonucunda kimin ölçüleri daha çok değişicek:lepi:

Benimde bugün 5/21 oldu ölçtüm ama hiç değişiklik yok acaba daha erken mi ben dayanamadım ölçenler arkadaşlar kaç gün sonra değişiklik oldu

Back
X