Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 2/21 oldu . bacak hareketlerinde zorlandım biraz. ya bide mide hareketlerinde sizin boynunuz ağrımıo mu? ben mi yanlış yapıorum acaba. sabah kalkıyorum kürek kemiklerim acıo bide bugun göbeğim acıodu heralde işe yaradı
yarın lesliê ye başlıorum biraz daha zorlamam gerekiyor kendimi daha önümde çook uzun bi yol var.
seninle ölçülerimiz yakın..boy kısmını saymıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakalım spor sonucunda kimin ölçüleri daha çok değişicek:lepi:
Benimde bugün 5/21 oldu ölçtüm ama hiç değişiklik yok acaba daha erken mi ben dayanamadım ölçenler arkadaşlar kaç gün sonra değişiklik oldu
benim 3/21 oldu da dun ölçtüm kendimi fazla çıktım. çok moralim bozuldu. ama bırakmadım. hatta üstüne bide lesli 3 mil yaptım. çok hoşuma gitti ve acaip terledim . bence baya faydalı ona da devam edicem. callanın quick stomach'le mi devam etsem acaba 2 saat çok uzun surecek callan+lesli . benim o kadar vaktim yok. ne diosunuz?
burdayım cnm :lepi::lepi: psiqo en son kaplıcalara gittiydi dönmedi heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben yarışa varım da daha başlayamadım.. büyük ihtimal haftaya çarşamba başlıcam..bak sana önceden avans da veriyorum o güne kadar incel incelebildiğin kadar:roflol::roflol::roflol:buarada psiqo melekimsi kayboldunuz ortalıktan...
ben her geldiğimde kayboluyosunuz vala ğzerşme alınıcam laelaelaelaelae
neyse gün itibariyle 5/21
YOK CANIM BAŞKA BİŞEY YAPMA.DENEMEYE ÇALIŞ.EMİNİM YpCAKSIN.yeni döndüğüm için cvp gecikti kusura bakmaa.s.bugün 4. günüm olacak ancak şimdi yapabileceğim.saat farkı bi şey olmaz sanırımgenelde sabah erken yapıyorum.öğlen 3 saat yüzdüm iyi geldi kaslarım dinlendi bakalım 21 gün sonra ne mucize bekliyor beni.
PİSİKOCUĞUM ARADA GÖSTERDİĞİ OTURARAK AYAK HAREKETİ VARYA ELLERLE ÇUBUKTAN DESTEK ALIP OTURDUĞUN YERDE Bİ AYAĞINI ÖNE DOĞRU KOYUP DİĞERİNİ ARKAYA ALIYOSUN YAN TARAFTA AYAK ÇALIŞTIRIYOSUN BEN ONU YAPAMIYORUM ONUN YERİNE BAŞKA BİŞEMİ YAPSAM?
alkisalkisalkisben 5/21 oldummm
etkisine inanaıyorumm çok güsll olduu her yerim
kız anca geldimmmmopuyorumnanaktantermalde mayıştım sıcak sıcak:kedi:burdayım cnm :lepi::lepi: psiqo en son kaplıcalara gittiydi dönmedi heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben yarışa varım da daha başlayamadım.. büyük ihtimal haftaya çarşamba başlıcam..bak sana önceden avans da veriyorum o güne kadar incel incelebildiğin kadar:roflol::roflol::roflol:
kız anca geldimmmmopuyorumnanaktantermalde mayıştım sıcak sıcak:kedi:
merhaba kızlar 2 günlük kaybolmadan sonra geldim yine
ama bırakmadım callanı
7/21
melekimsi ne zaman başlıycan fıstık
ben bıraktım callan 'ı yapamıyorum artık kolumu sakatladım. leslie'yle devam yürüyüşlere. belki belli bi kiloya gelince yine başlarım callan'a toparlanmak için
böhühüh arkadaşlar bana da yardım edinnn yaa kilom normal ama göbeğim var ve gitmiyo hiçç..
bu egzersizler nasıl yapılır özellikle göbek ağırlıklı çalışmak istiyorum bi yardım ediverin banaa
merhaba kizlar mesajlarim silinmis bana tekrar linkleri gonderebilirmisiniz
cok tesekkur ederim