kızlarrrr 57 kilo olmuşummmmmm:sm_cool:kaldı 2 kilocuk:dance:
görenlerrr yeter artık bu ne zayıflık diooo.
ve ben 18 günlük callı bitirdikten sora süpere geçmiştim ya.çok dikkatli devam edemedim.
bi gün yaptım 2 gün yapmadım.sora tekrar yaptım gibi.
pazar günü yine başlıcam.aklıma geldikçe ve yorgun olmadığım sürece yapıom.
kendimde çok farkediom değişikliği.
karın kaslarımı hissedebiliom.öle vücütçular gibi değilde hani yumoş yumoş diil artık sıkı fittt:lepi:
kızlar şiddetle tavsieeee ediommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmşakkıdı
tubiş kendine söz ver şu 15 gün hiç ara vermeden yap.farkı görcen.
sonra ara versende hemen salmıo vücut kendini.dönünce tekrar yaparsın.
ben iyice zayıflayınca haftada 3 kere falan yapıcam
ya başlasan bırakamıcan.
başla mutlaka artık.
'psiqo' tebrikler :)
bende 2 hafta ara verdikten sonra bu hafta tekrar başladım bugun 5. günüm olucak 3 millik yürüyüş programıyla beraber yapıyorum.
daha once sadece 10 saat yapabilmiştim ama fark ortadaydı.
kollarım vücuduma göre çok zayıfken kollarımda hafif bi genişleme ve arka omuzda kendini belli eden kaslar çıkmaya başladı.
bacaklarda da 2 cm ve göbekte 4 cm gitti.
pearl, daha önce diyet falan yaptınmı kilo çizelgendeki düşüş görüntüsü süper
yaklaşık 3,5 aydır uğraşıyorum canım ben kilo vermekle
adet düzensizliği yüzünden 1 yıl hastaneleri arşınladım
3,5 ay once bol hormanlu bir tedaviye başladı doktorum ve kilo vermemi soyledi
eskiden 55 ten fazla olmayan kilom geçen yıl kullandığım ilaçlardan d.kontrol haplarından 65 olmuştu
3,5 aydır hem hormon ilacı kullanıyorum hem diyet yapıyorum kilo vermem her insana göre daha zor oluyo ama azimliyim :hooray:
walla süpersin ya ne kadar azimlisin.
psiqo ve sana yetişicem kilo olarak umarım 60 kiloyu geçmemişimdir.
Akşama tartılıcam ve ölçülerimi alıcam.
Callan ablanın dediği gibi ayna olan bi oda da kendine bakarak hareketleri yaparsan emin ol devam etmek için azimli olursun yani benim oyle oldu
mesela 'yerde bacaklar acık one eğilme hareketi' yaparken aynada pırtlamış yağlı göbek ve yağlı bacaklar acayip bir görüntü kirliliği oyleki rüyaları bile kaçırıyo :roflol:
Callan ablanın dediği gibi ayna olan bi oda da kendine bakarak hareketleri yaparsan emin ol devam etmek için azimli olursun yani benim oyle oldu
mesela 'yerde bacaklar acık one eğilme hareketi' yaparken aynada pırtlamış yağlı göbek ve yağlı bacaklar acayip bir görüntü kirliliği oyleki rüyaları bile kaçırıyo :roflol:
ama çok zor bu hareketler ya etkisini kaç günde göstermeye başlıyo bide bende göbek hiç yok sırf basen karın hareketlerini yapmasam olmazmı ne yapıyım tembelim işte ne kadar kırpsam o bana kar geliyo