Squat hareketin adı arkadaşlar netten birçok versiyonunu bulabilirsiniz bu hareketin
tesekkurederım gumushumm :) hareketın adını yanlış yazıp durmuşum hep dırek okundugu gıbı yazmısıım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Squat hareketin adı arkadaşlar netten birçok versiyonunu bulabilirsiniz bu hareketin
canım tebrık ederım sonuçlar mukemmel :)
callan sonunda yapıyorum canım ayaklarımı omuz genıslıgınde acıyorum sonra yanlara cavırıyorum yavas yavs asagı yukarı oturur gıbı yaparak egılıp kalkıyorum ayaklarını çevırmeden yanı duz one bakarak yaparsan popoyu kaldırıyor yanlara cevırıncede iç bacak çalısıyor hemde cok fena yaparkn iç bacagın çalıştıgını hıssedıyosun canım zaten çok fazla yapılamıyo :)
kızlar kimdi omuz ve kol çalışmak isteyen. şınav çekin derim. tabi normalde şınav çekmek zor. en azından ben beceremiyorum. pilates topunun üserinde çekin ebru şallı gösteriyo eğer imkanınız varsa bakın derim. bide lastik var onu kullanın gerçekten çok işe yarıyo benin bu gün kol kaslarım felaket titriyo. bi beş dk çalıştım onuda daha fazla yapsam nolurdum acaba.
gümüshümm ben 735. sayfadan superi indirmiştim 2 gün önce sorunsuz 7dk indi. hala çalışıyor. geçen gün problem var dediğimde daha önceki verdiğin linklerden 3 tanesini indirmiştim onları açmayı denemişim yanlışlıkla. 735 süper call da problem yok
21/21 de tamamdır
sonunda adam akıllı bitirebildim
dediğim gibi de ardından göbek attım heyyy sexyy laddyy huu huuu gangam style
--
dinlenme günümün değişmemesi adına pazartesiye dek normal call devam edecegim.salı günü süpere baslayacagım
dün dinlenme günümdü hiç bisey yapmadim
bugun 6. süper callimi yaptiim ölçü almamak için kendimi zor tutuyorum
ama kendi kendime söz verdim 10. saatten sonra bakicam:)
kizlar ben basen degilde sadece bacak incelten egzersizler biliyo musunuz?
bide ben kiloverdikçe gögüslerim sanki küçülüo gibi ya da bana öyle geliyo bilmiyorum yok mu bunu durdurmanin bi yolu:26:
teşekkür ederim sıra sende yapacaksıntebrik ederim tatlım. darısı başımıza.
bide ben kiloverdikçe gögüslerim sanki küçülüo gibi ya da bana öyle geliyo bilmiyorum yok mu bunu durdurmanin bi yolu:26:
canım tebrikler. ölçü almasanda farkındasındır sıkılaştığının. ya seni bilmemde benim göğüslerin küçük zaten yaklaşık 14 gündür başladım ve ilk haftada dolgunlaştı. ve bu çok hoşuma gitti.
kilo verdikce gögüsler gider ister istemez. ama bende su karın egzersizleri yapıyoruz ya onun faydasını gördüm diklestiler daha toparlandı gögüslerim
Kızlar bu callaneticsin omurga bel eğriliklerine faydası var mı ? belimde sonradan olan bi egrilik oldu bununla düzelebilir mi acaba ya bilgisi olan var mı ?
Dün sadece kol çalıştım. Dinlendim, bugün devam ediyorum süpere. Bırakmak yok :)
29. süper ve 8 min buns tamam. Farklı olarak bugün 10 dk cardio yaptım.
Birazdan da kol hareketlerini yapacağım.
Kızlar 3 gündür düzenli kol çalışıyorum, inanır mısınız pazularım çıktı bile :)
Ağırlık fazla olduğundan galiba. Bu kadar çabuk beklemiyordum :)