- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Spuat nedir? Benimde iç bacak çalışmam lazım valla:)
benimde call ile biraz sıkılastı ama yeterli gelmiyor bana.. hlymmm cim aydınlat bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar herkese...
benim boyum 1.73 kilom 68 vücut ölçülerimde 93-80-104
pilates yapmaya çalışıyorum zaman zaman ama kilo vermekten çok sıkılaşmam lazım.
bu calletics hakkında o kadar çok yorum okudum ki sizlerden,çok özendim ve heveslendim.
ancak paylaşılan linklerin hepsi kırık
rica etsem elinde olan bana gönderebilir mi?
teşekkür ederim şimdiden
linkleri ben neden bulamıyorum bunu nerden yapıyorsunuz?
Kizlar bisey sorcam bacak ölçülerinizi nasil aliyosunuz? tam olarak neresinden yani?
normal ayakta dikilirken mi bacagi kaldirip mi nasil almak gerekiyo:26:
olabıldıgınde acık bı şekılde yazdım canım umarım yazabılmısımdır :)benimde call ile biraz sıkılastı ama yeterli gelmiyor bana.. hlymmm cim aydınlat bizi
olabıldıgınde acık bı şekılde yazdım canım umarım yazabılmısımdır :)
Callan 3/21 oldu, bakalım nasıl gidecek :)
Squat hareketin adı arkadaşlar netten birçok versiyonunu bulabilirsiniz bu hareketincallan sonunda yapıyorum canım ayaklarımı omuz genıslıgınde acıyorum sonra yanlara cavırıyorum yavas yavs asagı yukarı oturur gıbı yaparak egılıp kalkıyorum ayaklarını çevırmeden yanı duz one bakarak yaparsan popoyu kaldırıyor yanlara cevırıncede iç bacak çalısıyor hemde cok fena yaparkn iç bacagın çalıştıgını hıssedıyosun canım zaten çok fazla yapılamıyo :)
gümüsümm tekrar emegine saglık.. ben süper call , normali indirirken indirmiştim. 3-4 ay olcak. hala calısıyor. o yüzden bunlarla ilgili benim bilgim yokkızlar link oluşturma çalışmalarıma yardımcı olabilmeniz adına bir sorum olucak.
hesabımdaki super callan 4 kez indirilmiş. aranızda indirip kullanan yada problemle karşılaşan oldumu? tek parça video olarak yükleme yapıp yapmayacağım konusunda fikir vermiş olucaksınız.
part olarak ve rar formatında yükleme yaptığımızda bir çok arkadaş rar dan dosya çıkarmayı yapamıyor yada bilgisayarında o o program olmadığı için zorlanıyor.bu yüzden tek link ve direk video olarak bilgisayarınıza gelsin istiyorum.
cevabınızı bekliyorum.
bak benim bugün bitiyo aksama üstüne göbek atcam hatta.
sen de yapacaksın bakalım 12 ye gelsen bi
dün yapamamıştım bu gün arka arkaya iki tane yaptım ve haşatım çıktı. sonuç olarak tamamdır. ve arkadaşlar aynada bakıyorumda mide kısmı düm düz oldu. basenler daraldı popo topladı kendini iyice ve kendimi çok iyi hissediyorum ya.
canım linkler için çalışıyorum henüz.sanıyorum cmt pazar yeni linkler hazır olucak.
sayfa 735de şu an elimde olan 10 saate 10 yaş gençleş ve super callanetics videolarının linkini verdim.10 saatte 10 yaş gençleş videosuyla başlayabilirsin
çok güzel canım kaçıncı saat oldu?