- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
teşekkür ederim yardımlarınız içinyarın başlıcam inş en geç cts başlarım :) gumushumm kilo vermek için olan cardiyo callanetics ten falan bahsetmişsin önceki sayfalarda bacak için falan da ayrıymış .onlarda bu yukardaki linklerin içindeke videolarda mı ?
Süperi kaç gün yapmayı düşünüyorsun? Fotoğrafları merak ettim şimdi!
kızlar bısey sorucam bulunsun dıyerekten super callenıtıcs vıdeolarını ındırdım 12 parca ama rar programımda sorun cıktı yenıden rar programını yuklıcem ama yenıden yukleyınce 12 parcalık vıdeoyu yenıden mı ındırmem gerek yoksa ındırdıklerım acılırmı
tabiki açılır indirdiklerin.çünkü bozuk olan winrar porgramınsa onu değiştirsen yani eskisini kaldırıp yeni bi tane yüklersen sorun çözülür.kızlar bısey sorucam bulunsun dıyerekten super callenıtıcs vıdeolarını ındırdım 12 parca ama rar programımda sorun cıktı yenıden rar programını yuklıcem ama yenıden yukleyınce 12 parcalık vıdeoyu yenıden mı ındırmem gerek yoksa ındırdıklerım acılırmı
günaydın bayanlar
dün 6. yaptım.bugün dinlenme günüm
callanetics ve diyet ile birlikte bir haftada 1.5 kg vermişim
merhaba arkadaslar bende callen yapmak istiyorum fakat bir türlü indiremedim benim virüs programim izin vermiyor ama you tube dan su videolari buldum rica etsem bana yardimci olurmusunuz cunki bunlar az gibi geliyor bana arkadaslar bir baksaniz bu videolar eksikmi diye
Callanetics am 1(2) - YouTube
Callanetics am 2(2) - YouTube
ayrica bunlar degilse veya eksikse super callen i buldum onunla baslamaya calissam nasil olur acaba cvplar icin simdiden cok tsk ederim
Ne güzel maşallah :) Böyle gidersen düğüne fıstık gibi olursun :) Sakın bırakma canım.
baskülde o sahneyi görünce nasıl gaza geldim nasılbırakmayı düşünmüyorum .inşallah öyle olurum
EvetBen de her akşam tartılıyorum. Gram eksik çıksın umutlanıyorum :)
Bu arada kolumda ve kalçamda hafif ağrı var bugünYaparken hissetmedim ama demek ki işe yarıyor.
evet ya benim üst bacaklar öyle. bir de göbeğim sündü biraz.yanlarım vs.
kollar da da hafif minnacık sıkılasma hissettim
callanetics çok harika bir sporgerçekten de ben geçen sene yaptım ve çok etkisini gördüm niye bıraktım bilmiyorum kilo aldım kalınlaştım
şimdi yine başlıyacam ama bir şey dicem bence 1o günde 10 yaş videosu ile diğerleri arasında hiç fark göremedim süper kardio felan hepsinde ki hareketler aynı yerleri farklı
:44::44::44:
Kısa sürede sonuç vermesi süper bir şey.
Az önce 2. günü yaptım.
Kendimi çok rahatlamış hissediyorum. Vücuduma masaj yapılmış gibi :)
merhaba arkadaslar bende callen yapmak istiyorum fakat bir türlü indiremedim benim virüs programim izin vermiyor ama you tube dan su videolari buldum rica etsem bana yardimci olurmusunuz cunki bunlar az gibi geliyor bana arkadaslar bir baksaniz bu videolar eksikmi diye
Callanetics am 1(2) - YouTube
Callanetics am 2(2) - YouTube
ayrica bunlar degilse veya eksikse super callen i buldum onunla baslamaya calissam nasil olur acaba cvplar icin simdiden cok tsk ederim
merhaba
buldugunuz videolara bakamadim bilen arkadaslar yorum yapar ama eger bilgisayariniza indirzmek istiyorsaniz, virus programini gecici olarak devre disi birakin, o aman indirip kaydedebilir, sonra virus programini tekrar etkinlestirebilirsiniz..
tabiki açılır indirdiklerin.çünkü bozuk olan winrar porgramınsa onu değiştirsen yani eskisini kaldırıp yeni bi tane yüklersen sorun çözülür.
indirdiğin partları açmana yardım eder winrar.yani daha basit bi mantıkla anlatayım.anahtarın kırık diye kapı bozulmaz.anahtarı değiştirsen yeter
ya ben mı beceremıyorum acabayenı wınrar programını yukledım ama acılmıyo hata verıyor bıde bu 12 parca yı nasıl yapıyosunuz bırıncı bıtıyo ıkıncı yı ıkıncı bıtınce ucuncuyu seklınde kendımız mı acıyoruz yoksa bı sekılde bırlestırıyomusunuz parcaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?