kızlaaarrr banada türkçe dublajlı linki atabilecek varmı canlarım. akşam denk geldim bu konuya araştırmaya başladım ama türkçesini bulamadım. hem kitabının hemde yeni başlayanlar için olanının linkini göndereni şimdiden öpüyoruumm :)
bide benim indirdiğimde karın egzersizleri arka arkaya, doğru videoysa nasıl dayanılır bilmem.
( sayfaları kontrol et demeyin ilk sayfalardakileri denedim başaramadım )
dün 31/42 oldu ya ben ekim'e kadar yapacağım ama sonra bırakmak zorunda kalacağım okul dershane falan.. bırakınca vücut yavaş yavaş eski haline mi döner acaba?
Mayıs sonu gibi başlamış birkaçgün bırakıp tekrar haziran başında başlamıştımm...Şöyle böyle 3ay olmuş... Eşim şehir dışından gelince arada yapmaya çalışsamda bu gelişinde hiç yapamadım bayram gezmeleri vs derken hiç fırsat bulamadım yorgunluktan eve zor düştüm... Ama tekrar başladımmm. Bu hafta hergün yapacağım sonra birer gün arayla devam ederim. Hemen hemen istediğim vücuda kavuştum... Ama bunu korumam gerekiyor çünkü vücudum çok çabuk ihanet edebiliyor... Ama bir haftadır sürekli yememe ve egzersiz yapmama rağmen bir değişiklik olmamış çünkü ben iki üç gün dikkat etmeyeyim tartı çıldırırdı... Dukanın ve callaneticsin etkisi sanırım.... İşte bunun için devam etmeye daha çok karar verdimm... Emeklerimi boşa çıkarmadı...
cnm 383 müydü ne o sayfalarda verilmişti galivba link
canım ben bırakmak zorunda kaldım callaneticsi :/ cok sinirim bozuk kilo verdim inceldim ama her yerden gitmiş.İstediğim ölcüde değilim henüz! belim 63.5 (60 olsun istiyorum alt göbek tamamen erisin yedikçe sismemek icin)
tek basen:50 cm 47 falan olması lazım
ama kalça! kalçam erimis basenle orantılamaya calısırken oda erimis sinirlerim bozuldu!
bu yüzden sadece basen ve göbek icin egzersizler yapıcam tüm vücut icin değil umarım callaneticsle gelen sıkılasma yok olmaz
dün 31/42 oldu ya ben ekim'e kadar yapacağım ama sonra bırakmak zorunda kalacağım okul dershane falan.. bırakınca vücut yavaş yavaş eski haline mi döner acaba?
kızlar bu bacakları inceltir mi ya benim de bacaklarımda kalınlık var kilo alınca komple bacaklarım şişiyo diğer bölgelerimde sorun yok ama bacaklarımı incelticek bi egzersiz bulamadım bi türlü
superın linkini bulamadım canım bulduklarımda parça parça sen hepsini toptan paylaşsan valla sevap işlemiş olursunkızlar merhaba
14 gün 10 saatte 10 yaş gençleş callanetics yaptım.hareketlere alışınca 1 gün ara verip super callanetics yapmaya başladım.super deneyimimi sizlere aktarmak istedim.
video 1 saat 28 dk ma 20 dk callan teyze hareketleri tek tek nasıl yapılacağını yavaşça anlatıyo.sonrada 2 öğrencisi ile uygulamaya başlanıyo.10 saate 10 yaş gençleş'ten farkı hareketlere pelvisi kaldırma işi daha çok eklenmiş ve hareket sayısı 2 katı.karın ve kalça hareketleri daha zor bir de yeni hareketler var karın kalça için.1 saaten fazla sürdü ilk kez yaptığım için.15 gün super yapıp daha sonra 3 gün evolution 3 günde cardio yapmayayı planlıyorum inşallah
bu arada 10 saatte 10 yaş gençleş, super,cardio,evolution ve quick stomach callanetics videolarının linkleri hepsi var bende isteyen varsa burdan bir kez daha paylaşayım..fit günler kızlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?