Kızlarrrrrr selam :)
Bende callan yapmak istiyorum. Ama sorucaklarım var nolur yardımmm!
Ben dün bir siteden indirdim 1 saatlik callan videosu. Birde kitabı varmış onuda indirdim ama açılmadı bi türlü adobe reader'da.
Kitabı okumasam çok şey kaçırır mıyım?
21 gün boyunca hep aynı 1 saatlik videoyu mu yapıcam kızlar? indirmem gereken başka video var mı? kademe kademe değil mi yani?
Bir de burdan okudum bazı arkadaşlar 36. yapıcağım yazmışlar.Bu callan 21 günlük değilmi?
Çok sey sordum ama tecrüceli arkadaşlardan rica ediyorum lütfen yardımcı olun. Şöle baştan sona bir anlatsanız. :)
Çok acil zayıflamam lazım.Şimdiden çok teşekkürler.
Sevgiler :)
merhaba,hoşgeldin.kitabı okumayınca bir şey kaçırmazsın,videoda olmayan bazı hareketler var,15dklık koruma programı falan vardı,video Türkçe dublajlı ise bi sorun olmaz,anlayarak ve zamanla hakkıyla yapınca hareketleri sonucunu alırsın.21 günde mucizeler yaratacak diye bi durum yok ama vücudunu görünce bunun da bi çeşit mucize olduğunu düşüneceksin:) istediğin forma kavuşuncaya kadar yapabilirsin,hareketleri zorlanmadan yapmaya başlayınca da ileri versiyonları var istersen onlara geçersin.bi kaç sayfa önce nnnyyy arkadaşımız eskiden paylaşılan fotoğrafları derlemişti,onlara bi göz at istersen değişiklikler çok güzel.unutmuşum,evet aynı videoyu yapıyoruz.sonra ileri versiyonlarını istersen yine indirirsin ama tabi bunun için biraz zaman geçmesi lazım:)umarım açıklayıcı olmuştur,mümkün mertebe herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor burda,kolay gelsin şimdiden