gördüm canım da 1-2 sayfa önce aynı konuyla ilgili uzun uzun yazmıştım görürsün diye düşünmüştüm.
o mesajlara bakarsan orda ekstra hareketlerde yazmıştım. birde esnemeleri atlamıyorsun değil mi? callan kesinlikle kas şişirmez zaten yapan ve remini paylaşan kişilere bu forumda ve yabancı forumlarda bakarsan bacaklarda ve tüm vücutta kassız, yuvarlak hatlı, lastik gibi bi görünüm oluyor. ama esnemeleri atlıyorsan eğer şişkin görünüm ondan olabilir.. benim genç kızlık dönemimde de giysilerimin bacakları oturur kalça bel bol gelirdi şimdi her tarafı normal oluyor.
esnemeleri atlamıyorum, ama onların yaptığı kadar tam yapamıyorum her seferinde biraz daha iyi oluyor ama tam değil. Evet şu kalça bol bacak oturması sorunu bende çok var :/ çok mesaj okudum önceki sayfalardan ama onu görmedim hemen bakıcam teşekkür ederim :)
Bir de sanırım bacak için yaptığımız hareket şu sandalyeye ya da herhangi bir yere tutunarak aşağı inip yukarı kalktığımız hareket parmak ucunda -pek anlatamadım ama anlarsınız umarım :/ - orada bacağımı sıkmam gerekiyor mu ? kalçayı sıkın diyor ama
Son düzenleme: