günaydın arkadaşlar.benimde 3 / 21 oldu.bugün 4. günüm.hareketleri yaptıkça, çalıştırdığım bölgelerim daha çok yanıyor..ayrıca ben call öncesinde 15 dk leslie ile yürüyüş yapıyorum arada.bide sonrasında 500 adım programını yapıorum leslie nin.inşallah bu hırsım hiç bitmezde bende sonuna kadar devam edebilirim..
call ile nasıl sıkılaştığını fark edersen bıraksanda bir süre sonra gevşemeyi görüp tekrar başlarsın :)
kızlar bu gün dinlenme günüm ve sabah kalkıp tartılıp ölçüldüm sonuçları aşağıya yazıyorum.
24.04.12 başlangıç
kilo: 53 kg
bel: 66 cm
göbek: 77 cm
düşük bel: 83 cm
basen: 90 cm
sağ sol bacak en kalın yer: 53cm , 53cm
sağ sol baldır en alın yer: 34cm , 34cm
30.04.12
kilo: 52 kg
bel: 64 cm
göbek: 69 cm (abartı gelebilir ama cidden göbeğim gitti çok az var oturunca da kat kat olmuyor:))
düşük bel: 81 cm
basen: 87 cm
sağ sol bacak en kalın yer: 51cm , 51cm
sağ sol baldır en alın yer: 32.5cm , 31.5cm
sadece callanetics yaptım bir de yediklerime dikkat ediyorum spordan iki saat evvel yemek yiyorum spordfan sonrada bişi yemiyorum bir hafta için bencegüzelbir sonuç denemeyenler için tavsiye ediyorum her hafta yazacağım kolaylıklar diliyorum:)))))
:):):):) inşallah dediğin gibi sıkılaşırım.sende daha önce denedinmi?
merhaba, önerilen tekno... linkinden indirdiğimde sadece kitap bölümünü açabiliyorum video izlenemiyor. programa bir türlü indiremediğimden başlayamadım. link yardımı istiyorum acilen
birtürlü tam anlamıyla başlayıp devam edemedim
şimdi başlasam yolculuk var sonra sınavlar var diye yine ara vericem sanırım
napsam bilemedim sınavlardan sonra artık bişey kalmadı deyip başlasam mı yoksa ara ara mı yapsam
incelenler azcık daha paylaşsınlarda öyle motive olup sıkı sıkıya yaparım belkii
of of üşeniyorum galiba
ya ben su olaya acayıp kızıyorum arkadaslar burda hepımız kılıo vermek incelmek ıcın calısıyoruz sonra bırı cıkıyor olculerını yazıyor iki tarih arasında 6 gun var hesapta 6 gunde 1 kılo vermıs gobek 8cm bel bolgesı 2 cm ıncelmıs ya yapmayın allah askına yanı yalan solemektekı amac ne !!!
sanırım kastın benim ama inanıp inanmama kişisel birşey ben yaptım ve değişikliği yazdım haftada 5 kilo verdiren diyetlere çok çabuk inanıyorsunuzda 1 kilo verince mi yalancı durumuna düşüyoruz. Allah aşkına siz yapmayın asıl ben arkadaşlara bunu gerçekten faydalı birşey olduğunu anlatmaya çalıştım önümüzdeki hafta tekrar yazacağım ilgilenenler okusun..
bu arada benim boyum 1,57 bir kilo vermekbile bendebariz belli oluyor minyon tipliyim çünkü. eğer başka bu durumdan rahatsız olan arkadaşlar var ise kilo vermelerini engelleyici bir durumsa belirtsin lütfen.. herkesin sporu kendine faydalı..
benım o dıyetlere ınandıgımı sıze kım soyledı bılmıyorum ama bende ınanmıyorum acıkcası ben kıloda degılım 6 gunde bır kılo verılır ona tamam ama 6 gunde okadar ıncelmek ımkansız sız yemekten once aldıysanız olculerınızı bu degıstırır durumu.ama call ıle 6 gunde okadar ıncelmek ıı ıı bu forumdada hıc gormedım ...bız 5 arkadas bırden yapıyoruz otuz gun sonunda anca etkı edıyor....
iins oda olur canım callen zaten tek basına sıkılasma saglıyor zayıflamak ıcın cardıo calısmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?