öncelikle karın içe çekilmez diye biliyorum.ben ölçülerimi alırken ne aç ne tok durumunda alıyorum ve mezurayı çok sıkmıyorum ama gevşekte bırakmamak lazımkızlarrrr,ölçü alırken mezurayı nasıl kullanıyorsunuz.yani diyelimki belimizi ölçüyoruz karnımızı iyice içimize çektik ve mezurayı sardık peki mezurayı sıkıyormuyuz yoksa gevşek şekilde mi kalıyor.nasıl ölçmek lazım?
kızlarrrr,ölçü alırken mezurayı nasıl kullanıyorsunuz.yani diyelimki belimizi ölçüyoruz karnımızı iyice içimize çektik ve mezurayı sardık peki mezurayı sıkıyormuyuz yoksa gevşek şekilde mi kalıyor.nasıl ölçmek lazım?
nnny ve duyguuu hayatınızdan endişe ediyorum nerdesiniiizzzzzzz
nnny ve duyguuu hayatınızdan endişe ediyorum nerdesiniiizzzzzzz
duyguyu kocası dövmüş beni de bahar:)))
bugünlerde pek tadım yok canım... kızım hasta oldu sonra ben...
millet bu 3/21 5/21 dediğiniz video hangisi? ben ilk sayfalarda linkini gördüğüm bir videoyu indirdim 1 saatlik. bunu 21 gün yapıyorsunuz demek mi oluyor? bende bugun başladım bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Kocalariiz dövdü bizişaka şaka iş gezisindeydim tatlım dönüyorum İstanbul'a şimdi spor falan hepsi yattı :)) döner dönmez başlayacağım gene :)
ya bu sıtede cok cırkın bır olay var ve benı cok rahatsız edıyor konustugunuz ınsanlara hersekılde cevap verıyorsunuz ama yenı bır uyeyse yada muhabbetınız olmadıgı bırıyse 10 kerede sorsalar cevap verılmıyo sorularına kımse yardım etmıyo .
bu sporu 3.yapışım benı gram terletmıyor tamam acıtıyor yaptıktan sonra bacaklar ozellıkle ama hıc terletmıyor neden S::26:
ya bu sıtede cok cırkın bır olay var ve benı cok rahatsız edıyor konustugunuz ınsanlara hersekılde cevap verıyorsunuz ama yenı bır uyeyse yada muhabbetınız olmadıgı bırıyse 10 kerede sorsalar cevap verılmıyo sorularına kımse yardım etmıyo .
merhaba arkadaşlar topiğe baktım ama nereden indirdiğinizi bulamadım rica etsem banada yardımcı olurmusunuz?
terleme kişiden kişiye değişen bir şey, call yapısı itibariyle fazla terletmesi beklenecek bir spor değil zaten... çok terleyen çok verim alacak diye bir şey de yok ama acı varsa tamamdırbu sporu 3.yapışım benı gram terletmıyor tamam acıtıyor yaptıktan sonra bacaklar ozellıkle ama hıc terletmıyor neden S::26:
geçmiş olsun kızına da sana da...acil şifalar...
Geçmiş olsun tatlımi dikkat et kendine de kızına da
senin spor yatmış ben hep yatma çabasındayım tatlım düğüne çok az kaldı vallaa hazırlıklar tam gaz devam ediyor,spora vaktim yok desem güler misin
canım çok geçmiş olsunn
çok teşekkür ederim arkadaşlar...geçmiş olsun canımm umarım bir an önce iyileşirsiniz
canım sen call öncesi fazladan ısınma yaparak niye vakit harcıyorsun ki callın kendi ısınması var, yetmiyor mu da ekstra ısınmaya yapıyorsun? ona harcayacağın vakitte başka bir şey yaparsın, 10-15dk bodyrock gibi...ben callan öncesi ısınma amaçlı başka egzersizler yapıyorum bildiğim kadarıyla çoğu kişi de bu şekilde yapıyor.terlemek kişiye göre değişiyor olabilir mesela aerobik beni terletir ama plates daha çok zorlayıp daha çok terletiyor.çünkü kaslarım daha çok zorlanıyor bende daha çok zorlanıyor ve terliyorum.belki senin vücudun callan da fazla zorlanmıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?