Bu hafta ölçü almadım regl dolayısıyla şişkinliğim vardı ama önceki sayfalarda foto paylaşmıştım gözle görülür bi değişme var karın çevremde özellikle bu arada 20yi de tamamladım
aa evet fotolarını görmüştüm gerçekten tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta ölçü almadım regl dolayısıyla şişkinliğim vardı ama önceki sayfalarda foto paylaşmıştım gözle görülür bi değişme var karın çevremde özellikle bu arada 20yi de tamamladım
slm
türkçe dublajı indiremedim alt yazılıyı indirdim ama alt yazı geriden geliyo sizdede öyle mi bide sizin videolar şu callanın öğrencileriyle birlikte yaptığı toplu yapılan mı....
bugün ilk kez seyrettiğimden hareketleri doğru algılamak için parça parça yaptım ve en son bittikten sonra yürürken bacaklarım tir tir titredi merdiven çıkarken de dizlerim gıcırdadı sizce bu normal mi...
bndeki tr dublaj olduğu için alt yazıya hiç dikkat etmedim cnm geri mi ileri mi diye.. öğrencilerle toplu bide eski saç modelleri mayolar falan parlak parlaksa odur.. Bende yeni başladım yaptıktan sonra o titremeler bende de oldu birçok kişide de oluyor vücut alıştıkça daha kolay yapıyormuşsun.
bndeki tr dublaj olduğu için alt yazıya hiç dikkat etmedim cnm geri mi ileri mi diye.. öğrencilerle toplu bide eski saç modelleri mayolar falan parlak parlaksa odur.. Bende yeni başladım yaptıktan sonra o titremeler bende de oldu birçok kişide de oluyor vücut alıştıkça daha kolay yapıyormuşsun.
dört günde bir fark hissetmeniz zor ilk on günden sonra hissedersiniz ancak.
bugün egzersizin 2/2.21sini tamamladım. umarım hep yaparım. vucudum inceldi çünki keşke diyorum üniversitedeyken başlasaydım şimdiye harika bir vücudum olurdu. :))
dört günde bir fark hissetmeniz zor ilk on günden sonra hissedersiniz ancak.
bugün egzersizin 2/2.21sini tamamladım. umarım hep yaparım. vucudum inceldi çünki keşke diyorum üniversitedeyken başlasaydım şimdiye harika bir vücudum olurdu. :))
peki 2 ayda ne gibi değişiklikler oldu canım? nasıl hissediyorsun?
bana da acaba linki atabilir misiniz?.. ya da nerden bulurum acaba hareketleri??
özel msjını aldım çok teşekkürler