- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
güzellik zor zanaat diyosun
aslında çikolata ve kahveyi pek tüketmiyorum,sebze de seviyorum ama ekmek ve şeker malesef.çayda denemek lazım,bazı girişimlerim başarısız olunca yıldım ama bakalım.çok zor bişey değil sonuçta:))
Kesinlikle Çaya 3 şeker atan biriyken şimdi çok az şekerli çayın tadını iğrenç buluyorum :) İnsan alışıyor, hatta çayın tadını daha çok seviyor :)
Vee ilk super callanetics denememi yaptım, neden süper dediklerini de anlamış oldum Vay vay vay, karın egzersizlerinde ve özellikle open close'da "ya ne gerek var bunu yapıyorum" diye düşünecek miydim ben :) Hadi karın egzersizleri neyse, open close'u yarım yamalak dinlene dinlene yapabildim :) Çok fenaydı çoook :)
Yanlız ağırlıklarla çalışmaya alıştığımdan mıdır nedir kol çalıştırması eksikmiş gibi hissettirdi, underarmlarda dambıl kullanayım bundan sonra da tam olsun :) Bodyrock'sız, Zuzana'sız yoğun günlerime deva olur bu kesinlikle... Neden totoyu fazla küçültüyor dediklerini de anladım, toto öyle bir çalışıyor ki inanamadım :) Sadece 35 dklık Jillian Butt & tigh'a değer buradaki çalışma bence :) Yarının ZWOW'una halim kalmıştır umarım :)