- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hissediyorum ama basenim hala duruyo kalçamda kalkma var :)) ama basende var karnımda hiç incelme yok mesela 65 cmdi baslamadan önce her sabah ac karnına ölctüğümde 63-64 falan gelirdi akşam ölctüğümde 65 olurdu hala aynı 17 kere falan yaptım
o kadının beli nasıl birşey ya :)))
Aynen :) Ben de kastıkça kasıyorum çalıştırdığım yerleri ve pelvisi :) 30. seferimi tamamladım bravo bana :)
Araya çeşit olsun diye cardio callanetics'i de mi katsam diye düşünmeye başladım :)
evet zamanla sıkma kapasiten arttıkça zorluk devam ediyor:)) bacak hareketlerini birde parmak ucunda bacak dizden bükük ve iki yana açabildiğin kadar açıp yapmayı dene de gör yanmayı:)
ehehe valla ben alışkanlıklarıma acayip bağlıyımdır,tam gaz devam ama şu senin zuzanayı da merak ediyorum fakat başlangıç hareketi bile nefesimi kesti onun için sonraları leslieye başlayabilirim:) motivasyon fotolarını da takip ediyorum:) başlarken aman sıkılaşayım yeter demiştim ama yetmiyomuş yani
evet bi ara coşup onu da denedim ama kalakaldım,sonsuza kadar o şekilde kalıcam sandım,eğildim kalkamadım bi dahayok dedim ben daha olmamışım,yavaş yavaş sakin dedim kendime :)
ehehe valla ben alışkanlıklarıma acayip bağlıyımdır,tam gaz devam ama şu senin zuzanayı da merak ediyorum fakat başlangıç hareketi bile nefesimi kesti onun için sonraları leslieye başlayabilirim:) motivasyon fotolarını da takip ediyorum:) başlarken aman sıkılaşayım yeter demiştim ama yetmiyomuş yani
evet bi ara coşup onu da denedim ama kalakaldım,sonsuza kadar o şekilde kalıcam sandım,eğildim kalkamadım bi dahayok dedim ben daha olmamışım,yavaş yavaş sakin dedim kendime :)
Hehe benim de niyetim selülitlerim gitsin yeterdi.. Sonra biraz daha sıkılaşayım oldu.. Sonra karın kasları istedim.. Şimdi de hem karın kası hem de taş gibi toto istiyorum![]()
Haha çok süperdi cardio callanetics yaparkenki halim, evde yalnız olduğum en az 5 sefer daha lazım bana komik görünmemem için :)))
Ama toning tarafındaki farklı bir kalça hareketi hoşuma gitti, arada yaparım bunu ben :)
:) diğer taraftada sordum ama burdanda sorayım, cardio olarak nasıl sence?
hangi hareket o merak ettim?
Cardio olarak beni mutlu etti ama alışmam lazım layıkıyla yapabilmem için :)
Ellerin ve dizlerinin üzerinde masa pozisyonundayken bir dirseğini yere koyduğun ve bir bacağını havaya kaldırıp pulse yaptırdığın hareket :)
aa cidden o hareket evolotionda yok.. bende aynısını makaslayıp koymuşlar diyordum hep.. ama diğer hareketerde çekim de aynı.:44:.. başka farklı hareket var mı?