- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
:)))) kocanın yanında yapınca sonunu göremezsin ki güzelim:))
Hmmm bak hiç bu açıdan düşünmemiştim :))) Gene de bir denemek istedim heheh :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)))) kocanın yanında yapınca sonunu göremezsin ki güzelim:))
bu önerdiğiniz evolution videosu kaç dakikalık bende indirmek istiyorum bari onu deneyelim
leslie 1 mile+call
bugün 2.günüm ve ağrılarım uzun zamandır tarladaki karpuz gibi yattığımı hatırlattı bana :) yine incelmek istiyorum,bi kere daha başladık hadi hayırlısı.önceden de yaptım bi 15 gün kadar,bacaklarım karnım falan farkedilir derecede değişmişti ama bu bi türlü gitmeyen yanlarda aynısı olmamıştı sanki,yanları da toparlar değil mi ya,en büyük korkum:18:
tekrar hoş geldin canım, yanlar dediğin yer neresi tam olarak. belden aşağıya doğru 1 karışlık alansa eğer bende çabuk toparlamıştı oraları özellikle 1. kalça hareketini dik yapmaya başladıkça sadece düşmemek için tutunur hale gelince oradaki yanma da artıyor bayaa. pek anlatamadım sanırım ama...
Internetten indirebilirsin, torrent sitelerinde mevcut. Rapid de de var, dvd'cilerde satıldığını sanmıyorum...
yaklaşık bir haftadır inceliyorum ve nihayet bugün yapmaya karar verdim.. ve yaptım..
ama ne kadar doğru yaptım bilmiyorum
bide egzersiz bittikten sonra bacaklarım boşaldı benim..zor yürüdüm..ve birazda mide bulantısı oldu?
normal mi?
normal canım.. ama kendini fazla zorlamadan yapmaya çalış. zamanla daha da güçlendiğini hissedersin.