- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
Kızlar bu başlığı görünce çok sevindim, ben yaklaşık 1 sene evvel keşfettim callanetics olayını ve 10/10 yerine super calleneticsden başlamıştım, delirmiş olmalıyım!!! Benki profesyonel olarak spor yapmış bir insanım uzun bir süre benim bile cılkımı çıkarttı ve aslında kendimi dengeli sandığım halde ne kadar dengesiz olduğumu gördüm...Uzun zamandır bırakmıştım şimi sayenizde yeniden başlayacağım, amacım kilo vermek değil ama sahip olduğum fitliği korumak istiyorum haydi bakalım bu günden itibaren bende katılıyorum aranıza...Hepinizi seviyorum...
bayanlar yoksunuz kaç gündür?
forma girip tatilemi gittiniz yoksa? :)
benim pazar gunu dinlenme günüm olucaktı fakat cumartesi akşamı misafiri çok fazlaydı pazar sabahı yapabildim o yüzden dün dinlenme günümdü.
şuanda 6/21 bu akşam 7 ye başlıyorum.:) hayatım boyunca hiç var olmayan kol kaslarım şimdi bilek güreşi yapabilecek gibi cesaret verdiyo bana yaa :))
gunaydın hatunalr naıslsınuız.ya ben bu callenetics ten bısı analamadm bırısı bana bunu anlatır mı?bır de bunun cd sını nerdn temın edecem .nette var yukle demeyın olmuyo kızlar cok denedm ama ındıremedm hata verıo..
benım sorunum basenelrım bana uygun bıseymı bu call...şimdiden msjlarınız ıcın teşekkurlerrrrrrrrr hihoyyyt
canım hoş geldin aramıza.kaydirigubbakcemile5
burda birbirimize destek olalım.beni de çok zayıflattı call.ama şimdi bırakmadan devam etmek istiom.:lepi:
kizlar ben ne yazikki 21 günü tamamlayamadan tatile gidicem..
ancak 16 gün yapabilirim.. 6. günümdeyim...
sizce bu durumda faydasi olmazmi..
ben elimden geldigince tatildede devam etmeyi düsünüyorum...
gelisme olmaz olurmu.. karin kaslarim belirdi
cok mutlu oluyorum ya..
süper callanetics nasil oluyor, benim yaptigim hangisi acaba
nerden anlayabilirim?
harikasınız ya sayı gittikçe artıyor bende tatile çıktım ama dün başladım benim için tatilde yapmak kolay olacak çocuklara annem bakıyor evde yapamıyoıdum psigocum süpere geçmişsin tebrik ederim sen örnek oldun burdakilere ben 10 gün yapıp bırakmama rağmen çok farketmişti sil baştan başladım bakalım tatil dönüşü yazarım artık
Başlayamadım birtürlü,biri bana link atabilirmi kızlar? :1ninca: