topukların kalçaya değdiği an kalçayı sıkarak kalçacanın kuvvetiyle ittirerek başladığın poziyona döneceksin yani ellerini yukarı uzatıp suya dalacakmış pozisyonunaben bunda pek zorlanmıyorumda pelvisi çevirme bir nevi kıvırmahareketi 7-8 cm yükseklite yapılınca çok zorluyor
ben sadece callan yapıyorum cnm önce bisiklete biniyordum ama sadece callanın etkisini görebilmek için tek bunu yapıyorum 4.günüm şimdiden etkisini görmeye başladı bile.slmlarr
ben baya yapmistim ama bi ara verdim oyle kaldi ama simdi tekrar basliyorum fakat yuruyus felan yapinca daha etkili olduguna inaniyorum sadece call yapsak yetermi sizde ben calisiyorum isten gelincede zaten uykum geliyo :)) direk yapip yatiyorum acaba boyle devam etsem olurmuki ??
ya kızlar ben 5 gün yapmıştım bugün yapamadım yarında yapamıcam buyük ihtimalle 2 gün ara verince bişi olur mu ki acaba
ya kızlar ben 5 gün yapmıştım bugün yapamadım yarında yapamıcam buyük ihtimalle 2 gün ara verince bişi olur mu ki acaba
ben 5.yi yaptım bugün.aslında 5.5 oldu ilk denmek için yarım yapmıştım.yarın dinlenme yapacağım eşimde izinli evde olmayacğız dışardıda çok yorulacağım yarından sonra yine devam
cnm 6 gün yapıp bie gün dinleniyoruz ya o 1günlük dinlenmeyi kullanacağım yarınyorgun olunca başlaması çok zor oluyor ama yapınca da bütün yorgunluğunu alıyor.. ben öyle zamanlarda eğer popomu kaldırabilirsem esneme ağırlıklı pilates yapıyorum, bitirdiğimde iyiki yapmışım dinlendim enerjimi geri kazandım diyorum hep bazen gaza gelip üstüne call yapıyorum. esnemeler müthiş rahatlatıyor tavsiye ederim.. belki fazla yorgun olacağın için karın/kalça/pelvis kısmını daha kısa tutup diğer kısımları yapmayı düşünürsün...
slmlarr
ben baya yapmistim ama bi ara verdim oyle kaldi ama simdi tekrar basliyorum fakat yuruyus felan yapinca daha etkili olduguna inaniyorum sadece call yapsak yetermi sizde ben calisiyorum isten gelincede zaten uykum geliyo :)) direk yapip yatiyorum acaba boyle devam etsem olurmuki ??
bugün devam edeyim o zaman bendebişey olmaz canım okadardan, doğum kontrol hapı değilki bu unuttun diye birşey olsun:)) tabii atlamasan iyi olur ama atladın diyede şimdiye kadar yaptıkların boşa gitmez, sadece belki sonuca ulaşmanı 1-2 gün geciktirir. sürekli düzensiz yaparsan da 1 haftada geleceğin şekle 1-2 ayda gelirsin ama mutlaka faydasını görürsün...
burda 2 gün ara verdim boşa gitti, tekrar mı baştan başlıycam vs.. diye düşünüp gözünde büyüten yada ara verdim diye morali bozulan tekrar başlayamayanlar çok oluyor ama bence gereksiz bir stres bu.. sporu hayat boyu yapmalıyız elbette ara verdiğimiz dönemler olacak ama bunu fazla stres yapmamak lazım, önümüzdeki maçlara bakalım:)))
kızlar az önce ölçülerime bakayım dedim bi de ne göreyim 1 er cm bel ve basenden incelmişim
edelim valla incecik olacazYa ben bugün 6'yı yapacağım, bugün derste otururken bir baktım dik oturuyorum, omuzlarım düşmeden, acı çekmeden. Öyle rahattım ki. Bel bölgesinde bende bir sıkılaşma hissettim ama 10 bitirene kadar ölçmeyeceğim:) Senin adına çok sevindim didemss25, böyle devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?