- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence elin değmişken göbek ve bacak ölçüsünü de al, incelmeyi görmek çok motive edici oluyor, hem burdan okuyup bölgesel sonuçları merak edenler için de faydalı olur...
süper ne güzel sonuç almışsın kaçıncıyı yapıyordun cnm sen.kızlar resmen popom kalkmış:)))
çok beğenirdim bu şekilde yüksek popolu hatunları.. demekki hiç dönüp bakmıyormuşum kendime, bende onlara benzemişim...
çok önce kalça ölçüsü alıken en geniş olduğu yerden ölçmek gerekir diye okumuştum bu nedenle en geniş yerine aynadan bir kere bakmıştım sonrasındada hep ordan ölçüyordum, şimdi ölçmeye çalışırken farkettimki artık en geniş yer eskisinden oldukça yüksekte... zaten videoda da callanatiksde ölçek kullanmıyoruz kalça hizasını takip ediyoruz diyordu ama ben bu şekilde olacağını düşünmemiştim, çok şaşırdım... sizde kalça hizanızın yükseldiğini farkettiniz mi?
şimdi düzenli olarak bunuda takip etmek istiyorum ama acaba kalça hizasını nasıl ölçü olarak takip edebilirim ki? aklınıza pratik bir yöntem geliyor mu?
:)
süper ne güzel sonuç almışsın kaçıncıyı yapıyordun cnm sen.
kalça boyu ölçülebilir ne kadar kısalırsa o kadar yükselmiş demektir.
kızlar ben isndirdim linki ama merak eidyorum doğru linmi diye 1 saate yakın sürüyor. birde 21 gün mü yapıcaz bunu :)
bir sayfa geri gelip bakarsanız bulabilirsinizBiri bana da linklerini verebilir mi bi yerden indirdim ama sadece ses var görüntüü yok
bende 3.yü yaptım bugün
topukların kalçaya değdiği an kalçayı sıkarak kalçacanın kuvvetiyle ittirerek başladığın poziyona döneceksin yani ellerini yukarı uzatıp suya dalacakmış pozisyonunaben bunda pek zorlanmıyorumda pelvisi çevirme bir nevi kıvırma hareketi 7-8 cm yükseklite yapılınca çok zorluyorBen de 3'ü yaptım AySeCeYLiN :124:
Ama sanırım pelvis kepçesini çok beceremiyorum neresi eğilecek neresi kalkacak hem yukarı uzanmaya esnemeye devam edeceğiz hem pelvisi kaldırarak kalkacağız elim ayağım karışıyor
Biri bana da linklerini verebilir mi bi yerden indirdim ama sadece ses var görüntüü yok
inmio ya delircmmmmmmmmmmmmmmmmm