• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

arkadaşlar ben konuştuğunuzdan hiçbirşey anlamadım. neyi indiriyoruz nerden indiriyoruz. ne olur bana biri anlatsın...

Hatayı daha açık yazarsan yardımcı olayım canım.birde indirmeden önce ilk sayfayı atlamadan dikkatlice okudun mu?

Saol canım bugün daha iyiyim :34: 1.5 saat spor gayet yeterli :34: Yeşilçay için söylediklerin de doğru hakikaten çok çok faydalı.sinameki konusuna gelirsek söylediklerine katılıyorum ciddi zararları var uzak durun.

Geçmiş olsun.Bir gün dinlen tabiki canım muhtemelen geçer :34:

Hoşgeldin donukpudracım :34: bu sefer kaçma artık bi yere :34:

sağol cnm inş geçer:(ayağımın üstüne bile basamıyorum:14:bu sabah callan yapmayı denedim olmadı duramadım ayakta:18:dedim bari kasmiyim bi gün dinleniyim iyileşsin bir an önce..

Süpersin canım :34: ev boşsa spor hakikaten daha rahat oluyo ben salonda orta sehpayı kenara çekip at koşturuyorum resmen :34: ama bugün callan yapamıycam.temizlik yaparken dizimi incittim Kasım zedelendi sanırım.canım çok acıyo.yarına Allah Kerim :34: öpüyorum sizi azimli fit callan kızları..[/QUOTE]

Canım geçmişler olsun. =((

Hirudoid Forte Krem (mavi kutu) al hemen kendine. Bir-iki güne iyileştirir.

off ya ben leslie yaparken normal spor ayakkabı giymeye unuttum sert tabanlı rahat bi ayakabım vardı onu giydim aptal gibi:(şimdide topuğum ağrıyo baya, incittim sanırım..:( bi gün dinlendirsem geçer mi acaba:18:zaten yarın leslie yapmicaktım başka birşey yapcaktım:((

Geçmişler olsun canım. =(((((

14 Ağustos raporu;

Sabah kargaların kahvaltısını yapmasından da önce cardio call yaptım ve meşhur şok duşumu aldım.

Lohusa ziyaretine gittiğimden yine ikramlara dur diyemedim. Allahtan kalorili de olsa simit ve patlıcan salatası ile yetindim.

Asla kendimle gurur duymuyorum ama.!!!

Yediğimi içtiğimi niye anlatıyorum peki? Çünkü çünkü bu yemelerin acısı spor ile çıkarılıyor.

Terim soğumadan klasik callanımı yaptığımı ve biraz su molasından sonra film izleyerekten 5mil olayına girişeceğimi söylemek isterim.

Bol sporlu günler.

Öperim.

Merhaba kk üyeleri....:1::1:
Tazecik üye oldum ve ilk mesajımı buraya atıyorum :):) Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum artık üye olmanın zamanı geldi diye düşünüyorum:1::1:.
Birçok bayan gibi ben de basenlerimden ve kalçamdan şikayetçiyim.18 yaşındayım bu sene üniversiteye başlıyorum fakat üniversiteye basenlerimi götürmek istemiyorum:9::9::9::9:
Ben videoları indirip clasic callana başladım şu an 4. günümdeyim.Her gün buraya ne yaptığımı da yazmak istiyorum ki hem ben hem siz motive olun:21:
Bi de benim gibi alt bölgesinden şikayetçi arkadaşlar başka hangi hareketlerin onlara yararı olduğunu yazarsa çoook sevinirim :26::26::3::3:

Tazecik üye oldum ve ilk mesajımı buraya atıyorum :):) Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum artık üye olmanın zamanı geldi diye düşünüyorum:1::1:.
Birçok bayan gibi ben de basenlerimden ve kalçamdan şikayetçiyim.18 yaşındayım bu sene üniversiteye başlıyorum fakat üniversiteye basenlerimi götürmek istemiyorum:9::9::9::9:
Ben videoları indirip clasic callana başladım şu an 4. günümdeyim.Her gün buraya ne yaptığımı da yazmak istiyorum ki hem ben hem siz motive olun:21:
Bi de benim gibi alt bölgesinden şikayetçi arkadaşlar başka hangi hareketlerin onlara yararı olduğunu yazarsa çoook sevinirim :26::26::3::3:

Aramıza hoşgeldin tazecik üniversiteli.

Yaşının genç oluşu sebebiyle bence klasik callan seni kısa zamanda forma sokup inceltecektir.

Bol su iç ve her fırsatta yürü.

Veeeee ben de kendini sakatlayan callancı dostlara dahil oldum. Sanırım topluca nazara geldik. =(((

Spor sayfasında gezinirken "30 days squat" olayını gördüm. Hemen başlayayım dedim ama belimi ağrıttım. İlk gün 50 imiş yaptım ama.

=(((

Ardından inatla Lesliden 2 mil yürüdüm.

Peki benim belime kim krem sürecek? Ben yalnızım bir de =((

Ama squatı yine de sevdim. Onu da inatla yapçam, devam etçem yarın. Şimdi dümdüz uzandım, sabaha iyi olmalıyım.

=//

kızlar ben de geldım
ramazanda çok düzenli olmasa da yaptım ama pzt itibaren düzenli yapmaya başladım

Türkçe çeviriliyi takip ediyorum (evde kitabımda mevcut yıllar yıllar once ablam sagolsun gazete den almıs)
cardıoyu ındırdım part 1 calısıyor ama 2-3-4 calıstıramadım bır suru program yukledım beceremedım :(
zaten şu an calıstıgımı bıre bır yapamıyorum o yuzden dıger programları henuz merak etmıyorum :)

bende kilo çok o yuzden dıyete de basladım(karatay dıyetı)
fena gıtmıyor tabı su aralar çalısmadıgım ıcın genelde evdeyım önümüzdeki pzt sabah kalkıp yuruyuse de baslayacagım

ilginçtir ramazan da yaptıklarım da selulıtlerım azaldı görmesem inanmazdım :) bu kadar etkılı olması
bir de daha dik yürümeye başladım boyum sanki 5 cm uzamıs hıssedıyorum ( uzamamısım ama düzenli yapıldıgında kasları uzatacagı ıcın uzama olacaktır)
ablam da yapıyor onun 5 kg var verecegı onun göbegı sekıllenmeye bıle basladı :)
ama karnı daha oncesıne gore daha şiş normal mi? sormamı özellikle istedi

hepimize kolay gelsınn

Aramıza hoşgeldin tazecik üniversiteli.

Yaşının genç oluşu sebebiyle bence klasik callan seni kısa zamanda forma sokup inceltecektir.

Bol su iç ve her fırsatta yürü.

Hoşbulduk canım ..:)
Yaşım genç ama basenlerim genlerlerle de alakalı olduğu için kilolar orda birikiyor vermem gereken bi 6-7 kilo falan da var 60 kiloyum şu an boyum 1.63-65 arası.
Yürüyüşe de başlamayı düşünüyorum zaten sabahları 1 saat , su için de zaten elimde şişeyle dolaşırım o derece :9::9::9::9:
23 Eylüle kadar 55 e inebilirsem inşallah gerisini yavaş yavaş vermek istiyorum egzersizle :46:

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum ve ilk mesajimla aranizdayim.callanetics egzersizi cok ovulunce bende hemen baslamak istedim fakat ilk sayfadaki linkler maalesf acilmiyor hep ucret isteniyor biri bana lutfen ozelden link gonderebilirmi?

selam arkadaşlar başlamak istedim ama ücret istiyor linkler açılmyorda başka link varmı bildiğiniz ? :18:

selam kızlar evet geldim bende dün itibariyle başladım klasik callan 1. gün tamamdır:):)
Hoşgeldin canım her gün rapor bekliyorum :34:

indirdiğim zaman bu dosyayı açabilmeniz için diski takın diyo sayfayıda uzun zamandır takip ediyorum okudum yani indirip spor yapmaya daha yeni cesaretlenmiştim ki..
Tatlım hangi videoyu yapacaksan tüm partlarını indirmen gerekiyor.sonra winzip yada winrar programıyla açabilirsin.

arkadaşlar ben konuştuğunuzdan hiçbirşey anlamadım. neyi indiriyoruz nerden indiriyoruz. ne olur bana biri anlatsın...
İlk sayfayı dikkatlice okursan soru işaretin kalmaz.ihtiyacınıza uygun videoyu indirip egzersiz yapıyoruz.

sağol cnm inş geçer:(ayağımın üstüne bile basamıyorum:14:bu sabah callan yapmayı denedim olmadı duramadım ayakta:18:dedim bari kasmiyim bi gün dinleniyim iyileşsin bir an önce..
Canım önce iyileş sonra yaparsın zorlama kendini :34:

Canım geçmişler olsun. =((

Hirudoid Forte Krem (mavi kutu) al hemen kendine. Bir-iki güne iyileştirir.
Sağol canım bi kenara not ettim bu kremi :34:

Aramıza hoşgeldin çıtır callancı :34: gelişmelerini bizimle paylaş :34:

Veeeee ben de kendini sakatlayan callancı dostlara dahil oldum. Sanırım topluca nazara geldik. =(((

Spor sayfasında gezinirken "30 days squat" olayını gördüm. Hemen başlayayım dedim ama belimi ağrıttım. İlk gün 50 imiş yaptım ama.

=(((

Ardından inatla Lesliden 2 mil yürüdüm.

Peki benim belime kim krem sürecek? Ben yalnızım bir de =((

Ama squatı yine de sevdim. Onu da inatla yapçam, devam etçem yarın. Şimdi dümdüz uzandım, sabaha iyi olmalıyım.

=//
Canım bu kadar yüklenme kendine kaslarını çok yorma.

kızlar ben de geldım
ramazanda çok düzenli olmasa da yaptım ama pzt itibaren düzenli yapmaya başladım

Türkçe çeviriliyi takip ediyorum (evde kitabımda mevcut yıllar yıllar once ablam sagolsun gazete den almıs)
cardıoyu ındırdım part 1 calısıyor ama 2-3-4 calıstıramadım bır suru program yukledım beceremedım :(
zaten şu an calıstıgımı bıre bır yapamıyorum o yuzden dıger programları henuz merak etmıyorum :)

bende kilo çok o yuzden dıyete de basladım(karatay dıyetı)
fena gıtmıyor tabı su aralar çalısmadıgım ıcın genelde evdeyım önümüzdeki pzt sabah kalkıp yuruyuse de baslayacagım

ilginçtir ramazan da yaptıklarım da selulıtlerım azaldı görmesem inanmazdım :) bu kadar etkılı olması
bir de daha dik yürümeye başladım boyum sanki 5 cm uzamıs hıssedıyorum ( uzamamısım ama düzenli yapıldıgında kasları uzatacagı ıcın uzama olacaktır)
ablam da yapıyor onun 5 kg var verecegı onun göbegı sekıllenmeye bıle basladı :)
ama karnı daha oncesıne gore daha şiş normal mi? sormamı özellikle istedi

hepimize kolay gelsınn
Canım tüm linkleri indirdiysen kolayca açılması lazım.
Ablanın karnının önce top gibi yuvarlaklaşıp sonra küçüleceğini söylemek isterim :34: işe yarıyo demekki.

merhaba arkadaslar bende yeni uye oldum ve ilk mesajimla aranizdayim.callanetics egzersizi cok ovulunce bende hemen baslamak istedim fakat ilk sayfadaki linkler maalesf acilmiyor hep ucret isteniyor biri bana lutfen ozelden link gonderebilirmi?

selam arkadaşlar başlamak istedim ama ücret istiyor linkler açılmyorda başka link varmı bildiğiniz ? :18:

Sizler de aramıza hoşgeldiniz.lütfen ilk sayfadaki ilk mesajımı atlamadan dikkatlice okuyun.ücret istenilen sayfayı kapatmayı anlattım detaylıca.

Hoşgeldin canım her gün rapor bekliyorum :34:

Tatlım hangi videoyu yapacaksan tüm partlarını indirmen gerekiyor.sonra winzip yada winrar programıyla açabilirsin.

İlk sayfayı dikkatlice okursan soru işaretin kalmaz.ihtiyacınıza uygun videoyu indirip egzersiz yapıyoruz.

Canım önce iyileş sonra yaparsın zorlama kendini :34:

Sağol canım bi kenara not ettim bu kremi :34:

Aramıza hoşgeldin çıtır callancı :34: gelişmelerini bizimle paylaş :34:

Canım bu kadar yüklenme kendine kaslarını çok yorma.

Canım tüm linkleri indirdiysen kolayca açılması lazım.
Ablanın karnının önce top gibi yuvarlaklaşıp sonra küçüleceğini söylemek isterim :34: işe yarıyo demekki.

Sizler de aramıza hoşgeldiniz.lütfen ilk sayfadaki ilk mesajımı atlamadan dikkatlice okuyun.ücret istenilen sayfayı kapatmayı anlattım detaylıca.

öyle yaptım bende bir gün birini yükledim 2.gün diğerini Ayrıca bir yükleince açılmıyor 2yi istiyor 2yi yükleyince 3 ü istiyor

Back