Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

aslında hayal kırıklığına uğramamın callanetics in etkisi ile alakası yoktu, çok etkili olduğuna inanmıştım ama çok eski çekim, eski insanlar ve ağır çekim gibi ağır hareketler soğutmuştu beni callendan, yerine daha eğlenceli hoplamalı zıplamalı olanları tercih ettim ama bu yıl mecburum call teyzeye.. :)

B
beklemek yerine modemini açıp kapatın otomatik olarak yeni ip adesi alacağınız için yeni bir indirmeye izin verir
bunu öğrendiğim iyi oldu, benim işim bitti videolarla ama callan ı önereceğim kişiler için faydalı olucak

Bir iki arkadaş özel yazmış, ben de iki saattircevap veriyorum ama bir kotam varmış. Gönderemedim. Çok acemiyim forumda. Özel epostamı vereyim mi? Nasıl çözeriz problemi?

eveeeeeet bugün call.da 4.günümdü10.günden sonra kapanmyanan pantolonlarımı deneyeceğim. ölçü almadım çünkü düzgün ölçemiyorum kıyafetlerden güzel anlaşılıyor

Canım 4-5 gün sonra resimli olanı indirip daha hızlı yapabilirsin.yada callanetics yaparken müzik aç çok iyi gidiyo

Bir iki arkadaş özel yazmış, ben de iki saattircevap veriyorum ama bir kotam varmış. Gönderemedim. Çok acemiyim forumda. Özel epostamı vereyim mi? Nasıl çözeriz problemi?
Tabiki verebilirsin

eveeeeeet bugün call.da 4.günümdü10.günden sonra kapanmyanan pantolonlarımı deneyeceğim. ölçü almadım çünkü düzgün ölçemiyorum kıyafetlerden güzel anlaşılıyor
Deneyip sonuclarını yazarsın canım bende merak ediyorum

süpersin mahzencim ben arka arkaya indirmeye çalıştım ondan sorun çıktı sanırım şimdi part2 yi indirecem
sen başlamadın mı daha benim 4.günüm ramazanda zor oluyor ama bu sefer çok kararlıyım birbirimize destek olalım

arka arkaya da indiriliyomuş canım ama modemi açıp kapatman gerekiyomuş, lotus dan öğrendik :)

yklm,mahzen bende yeni başladım birbirimizi kontrol ve motive edebiliriz. lotusta koçumuz olur

biraz diyetle beraber yapmak istiyordum call.ı ama yetersiz beslenince sütüm azaldı oğluş çığlık çığlığa ağladı aç kaldı yavrucak oyüzden sadece call. yapıyorum diyetimizide ek gıdalara geçince yaparız.
bugün 5.call.ı yaptım oğluşum pek izin vermedi ama yapabildiğim kadar yaptım.karın hareketleri öldürüyor beni ilk karın hareketini 100e kadar yapabildim kesintisiz, fakat bacakların havada olduğu hareketleri zar zor dura dura yaptım bazen ayağımı yere koydum,inanıyorumki daha iyi olacak.herkese kolay gelsin.

Merhabalarr;

Dün klasik callan'a ara verme günümdü.

Nitekim bugün şu an itibari ile callanımı yapmış bulunuyorum. Şimdi ise su ve dinlenme molasının ardından Leslie 5mil yapacağım.

Tartım bugün 79'u gördü sevgili arkadaşlar. =))))))))

Ama çizelgeme eklemek için ertesi günü bekleyeceğim, oynayıp duruyor.

8 sene öncesinden bir pantolonum vardı. Bugün onun da içine sığmayı başardım.

Ve callanetics yapmak için hala motivasyona ihtiyacı olanlara kendi vücuduma ait bir şeyler söyleyeceğim.

"Ayak Bileklerim" muhteşemler şu an!!! Evet arkadaşlar ayaklarım bileklerim ve tendonlarım inanılmaz zarifleşti.

Bakmaya doyamıyorum. En son bu hallerini sanırım lise 1lerde zilyon yıl önce görmüştüm.

Üst bacağımdaki blok yağlar erimeye başladı =)))))))))))))))))))

Çok mutluyum. Ter damlamadan, biraz zorlanmadan olmuyormuş. Ama katlanınca böyle de güzel oluyormuş.

Öperim.

Olurum tabiki canım ben hep burdayım yavaş yavaş hareketlere alışıcaksın ve sayıları da tam yapabileceksin endişelenme güzelim.

Biz de seni öperi serdemyavuz'cum.çok güzel sonuçlar almışın canım.inşallah daha da güzel sonuçlar alıp burda bizimle yine paylaşırsın ayrıca azminden dolayı da tebrik ve takdir ediyorum ve devamı diliyorum

lotus35 canım cardio call indirdim minwar ile indirmeyi nasıl yapıcam yada sen bana bu aşamadan sonra yapmam gerekeni anlatırmısın
hiç bilmediğim konular bide 4 nünde içeriği aynı mı:26::26:

Son düzenleme:
lotus35 canım cardio call indirdim minwar ile indirmeyi nasıl yapıcam yada sen bana bu aşamadan sonra yapmam gerekeni anlatırmısın
hiç bilmediğim konular bide 4 nünde içeriği aynı mı:26::26:
Canım cardio callanetics'e ait tüm partların indirdiysen tamamdır.şimdi; indirdiğin partlar, videonun kolay indirilmesi için o videonun parçalara bölünüp sıkılaştırılmış halidir.videoyu açabilmek için tüm partları indirmek zorundasın.4 ayrı video yok yani o videonun bölünmüş halidir.

Bilgisayarında winzip yada winrar programı olması gerekiyo.yoksa bu programları netten ücretsiz indirip kurmalısın.

Eğer bu programlardan biri varsa yada indir kurduysan; indirdiğin partlardan herhangi birinin üzerine 2 kez tıkla sonra açılacak menüden sol üst köşedeki extract yada çıkar yazan sembole tıkla yeni bi menü açılacak o menüden masaüstünü seç ki videoyu masaüstüne çıkarsın seçimini yaptıktan sonra çıkarılıyor yazar ve bir yüzdelik dilim gösteren sürekli hareket eden bi görüntü çıkacak.o tamamlanınca videon izlenebilecek durumda masaüstünde kayıtlı olacak

Son düzenleme:
canım ben bir kez sadece beginning yaptım bayrama kadar bşlangıç videosu ile idare edicem, bayramdan sonraki 2 hafta da izinliylim memlekete gidicem ve oralarda yapamam ama dönüşte başlıycam inşallah ki o da 26 ağustos falan yapıyor sanırım, o zamana kadar sen güzel sonuçlar almış olucaksın inşallah ve beni daha da bir gaza getireceksin..
canım çok isterdim ama dediğim gibi, başlayıp sonra mecburen bırakmak istemiyorum o yüzden izin dönüşümü bekliycem mecburen sen de o zamana kadar güzel sonuçlar almış ve beni başlamam için daha da motive ediyor olacaksın.. ben de ne yapayım artık yeni başlayan başka bir yoldaş bulmaya çalışacağım
bu arada emziriyorsan tabiki de diyet yapma, yazık yavrucağa.. zaten diyetsiz bile güzel sonuç alırsın, azıcık dikkat etmen yeter, emzirdiğin için sen çok daha iyi sonuç alıcaksın canım bunun avantajını kullan..

Herkese GÜNAYDIIIIIINNNNN!!!

Sağlık dolu, spor dolu bir gün dilerim.

Ve ben bugün itibariyle "79" kiloyum.

Bu yüzden çooooooooooook mutluyum. =))

Günaydın kizlar bisey sorucam benim 16 aylik bi oglusum var ama hala yogun bi şekilde emziriyorum (MAASALLAH) cok agir diyetler yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum bir senede sporla ve ekmegi falan keserek 13 14 kg verdim tatliyi kesemedim kessem daha da cok verirdim eminim fakat sezaryen oldugum icin gobek biraz kaldi call.egzersizi sezeryan gobegine de.birebir diyebilir miyiz?

Allah bağışlasın evladını canım.verdiğin kilolar için de tebrik ederim seni.callanetics göbeği toparlar önce gittikçe top gibi olmaya başlar yani toparlar sıkılaşır ve bu şekilde erir ayrıca daha önce emziren arkadaşlar callaneticsten sonra sütünün arttığını söylemişti kendini gözlemle bakalım

anladım canım,bırakıp tekrar başlamak bazen zor geliyor insana.umarım dediğin gibi olur sen geldiğinde benim sonuçlar iyi olur.
evet diyet olayını bıraktım ıvır zıvırı kestim diyelim.bazen içinde bulunduğumuz zamanı kullanıxyoruz mesela hamile iken dr bana dikkat et 15 kg.ı geçme diyordu,fakat ben ne diyordum amaaaaaan hamileyim ben şimdi yemicem nezmn yiyeceğim sonuç 18 kg aldım. sonra emzirme dönemi yani SÜT OLSUN dönemi başladı herkes onu ye bunu ye süt olsun diyor,dr.lar süt olması için sadece su diyordu,bence ikisi de yanlış sadece su ile süt olmuyor olsa bile kalitesi düşük oluyor, her şeyi yemekte süt yapmıyor DENGELİ VE DÜZENLİ BESLENMEK en doğrusu.ama ilk başlarda süt olsun diye abartmıştım itiraf ediyorum şimdi dikkat etme zamanı geldide geçiyor bile.

şimdi callaneticsle incelme zamanı bugün 6.CALLımı yaptım.

Son düzenleme:
Bugün üzerimde bir duygusallık, bir küflülük.

ToToyu kaldırıp da spora başlayamadım. =((

Yarın bayram tatiline çıkacağım. Hazırlık da yapıyorum ama diyetimi ve spor düzenimi bozarım diye bir korku var içimde.

Gitmesem mi diyeceğim geliyor.

=((

bence bu tatil sana motive olacak 79 oldum diyorsun bunu koruyacağına söz ver kendine.tartıda eksi olmasa bile artıda olmasın
düşün tatildesin yürüyüş yapabilirsin,deniz kenarına gidiyorsan yüzebilirsin sana iyi tatiller canım tadını çıkar tatilinnnnnnnn

Melankoli havası mı esiyo ne?
Tatilde sporunu yap canım bi de ekmekten uzak dur yedillerinin kalorisine dikkat et korkma, kendine hakim olucaksın.fazladan bişey yemek istersen zayıf olmak mı yoksa 2 dklık zevk için kilo almak mı diye düşün

selam...ben türkçe dublajlı olanı indirdim ama ziplemek gerekmiyo sanırım tek linkti çünkü..fakat media playerden falan da açılmıyor anlamadım nasıl olucan yardımcı olabilir misiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…