Herkese GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNN!!!!
İstanbul'da harika bir yağmur var. Serin, tazeleyici, bol toprak kokulu, mis gibi bir yağmur bu. Amma çok da duygusal, sabah sabah elim
telefona gitti eski sevgilimi arayayım deyu. Yağmurlu günlerde o, pek aklıma geliyor. Yoksa bu su gurubu bir burca dahil olmamdan mı?
Neyse....
Yeşil çaylı klasik kahvaltı sonrası en güzeli, cardio call ve ardından Leslie 5mil yapmak olmalı.
Yağmur bizi rehavete sokmasın!!! Spor,spor,spor; ter,ter,ter...
Ben kaçar.
Öperimmmmmmm.
Leslie 5mil ben daha önce yapmıştım gerçekden sonuç alıyorsun yapmaya devam etmelisin ve bende başlamalıyım
slm hanımlar aranıza yeni katıldım 3 gündür call yapıyorum cardio call indiremedim lütfen yardım
Merhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum bu egzersiz durus bozukluklari hafif kamburluklara da iyi geliyor mu?
Dün akşam ilk Call yapmış bulunuyorum hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyorumtahmin edersiniz ki bugün hareket etmekde biraz zorlanıyorum ama bu beni yıldırmayacak akşam aynen devam ayrıca bir kaç gün sonra Leslie 5mil yapmaya başlıyorum..
Hadi bakalım herkese kolay gelsinn
Peki bu videolarin yeni versiyonu varmi ben torrent olarak indirmek istiyorum telden girdigim icin geçmiş sayfalara bakamadim pek...yardimci olabilir misiniz?
Başla tatlım. Hayatta en önemli şey zaman.
Sen dursan da o akıp gidiyor.
Bir gün bile sporu ve sağlıklı beslenmeyi ertelemek bizi bir çok açıdan zamanın gerisine atıyor.
Leslie ile ilgili ufak bir soru: Ne kadar süre yaptın ve bacakların kalınlaştı mı, yahut kaslandı mı?
Ben kalınlaşmasından çok korkuyorum.
Malum Leslie hatunda babalar gibi bir kalça ve popo var. Ne kadar siyah giyerse giysin belli yahu.
=PP
Ama beni çok terletiyor elbette.
=)
Bana da verebilir misin linki?Evet torrente var ben ordan indirdim
Kesinlikle iyi geliyor hatta callan pinckney'in de bir dizi vücut eklem problemi vs varmış ve onların tedavisi esnasında bu hareketleri hayata geçirmişMerhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum bu egzersiz durus bozukluklari hafif kamburluklara da iyi geliyor mu?
Problem tam olarak nedir açarsan yardımcı olurumslm hanımlar aranıza yeni katıldım 3 gündür call yapıyorum cardio call indiremedim lütfen yardım
Aramıza hoşgeldin ve kararın hayırlı olsunslm kızlar . bende dün akşam verdiğim nihai bir kararla spor yapmaya karar verdim. araştırma yaparken burayı buldum ve harıl harıl yaptıklarınızı okudumherkesi de tebrik ediyorum azminiz için şimdi ben size birkaç şey sormak istiyorum. 22 yaşındayım ve daha önce hiç spor yapmadım. sorun şu ki yapı olarak minyonum. callan yaparsam daha da küçülürüm diye korkuyorum. :18: çünkü baya bi inceltiyomuş anladığım kadarıyla. benim durumumda olan arkadaşlar var mı aramızda ? callan yaptıklarında sonuç ne oldu :44:
yakaladım seni :)slm hanımlar aranıza yeni katıldım 3 gündür call yapıyorum cardio call indiremedim lütfen yardım
Hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar
lous35 öncelikle paylaşımların ve topiğe katkıların için tşk ederim özellikle de ilk sayfadaki linkler ve açıklamalar için.. sayende call teyzenin tüm videolarını sorunsuzca indirdim..
bir süredir sizleri okuyordum ara ara gelip de video indiriyordum, belki görmüşsünüzdür beni epeydir buralardayım ve yazmak bu güne kısmetmiş..
ben call teyzenin etkisini geçen yıl ilk duyduğumda videoyu izlemiş ve hayal kırıklığına uğrayarak call defterini kapatıp başka sporlara yönelmiştim.. aradan geçen 1 yıl içinde bel fıtığı rahatsızlığım ilerledi uzun süre yataktan kalkamadığım zamanlar oldu ve artık bir an önce diyet yapmam ve kilo vermem gerektiğini bir kez daha acı ile tecrübe ettim.. diyet kararı aldıktan sonra da karatay diyetine başladım 2 ayda 5.5 kilo kadar verdim ama sorun şu ki, 5 kilo vermiş olmama rağmen vücudumda pek fark göremiyorum.. artık spor yapma zamanımın geldiğini anlayıp hangi sporu yapacağıma karar verebilmek için araştırmaya koyuldum. rahatsızlığım nedeniyle de çok popüler olan pilates ve yine call karşıma çıktı.. ama call defterini kapatmıştım, tekrar nasıl açıcaktım..
yavaş yavaş videoları indirmeye ve motive olamaya çalışmaya başladım ve yaklaşık bir aydır kendimi telkin ediyordum... ramazan ayında ve oruçlu olmanın da etkisiyle erteleyip duruyordum ama en azından hiç olmazsa beginning ile başlayayım dedim... bugün sahurdan sonra yaptım.. konuşmaları çok anlamadığım ve hareketler de çok yavaş olduğu için video bitmek bilmedi ama sonrasındaki hislerim gerçekten güzeldi..
çizelgemden de göreceğiniz üzere kilolu ve hantal bir vucudum var, bu nedenle hareketlerin de hakkını veremedim özellikle şu pelvis hareketini belki de zerre kadar yapamadım ama bu kadarı bile call etkisini hissetmeye yetti.. hissimi tarife çalışacak olursam,kemiklerime kadar kaslarımın titrediğini ve birkaç saat boyunca titreşim yaydığını hissettim.. sizce doğru yolda mıyım, sizler de böyle mi hissettiniz?
bir de beginnin call yapanlarda iyi sonuçlar alıyor mu yoksa bir üst programa geçince mi daha sonuç almaya başlıycaz.. bir de beginning call ı ne kadar yapmalıyız, sizler ne kadar yaptınınız?
kolaylıklar diliyorum hepimize :)
Beklemek yerine modemini açıp kapatın otomatik olarak yeni ip adesi alacağınız için yeni bir indirmeye izin veriryakaladım seni :)
canım ben videoların hepsini ilk sayfadaki linklerden sorunsuzca indirdim.. açıklamalar yeterli ama sadece arka arkaya indirmeye izin vermiyor, bir saat falan geçmesi gerekiyor diğer partı indirmek için.. tek sorun oydu ama onu da sorunsuzca aştım :)
Tavsiyen ve deneyimlerini bizimle paylaşman çok ama çok güzel teşekkür ederimBende bir kaç sene önce bir müddet callan egzersizleri yapmıştım.Herşeyden önce sağlık açısından bence güzel bir egzersiz. Yıllardır yanlış duruş bozukluğundan sırtımda bayağı belirgin bir kambur,çöküntü vardı.Dik oturup dik yürümemekten kaynaklı zaman içinde oluşmuştu.Bu egzersizle sırtımdaki bu kambur duruş büyük ölçüde düzeldi.Egzersizleri tamamen bitirdikten sonra farketmiştim.Benim gibi böyle bir problemi olanlara kesinlikle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?