Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Callancı arkadaşlar merhaba,

Klasik cal videosunda aklıma takılan bir şey var.

Hani Callan öğrencisinin poposunun dönüşüm fotoğraflarını gösteriyor ya, işte orada "scar" diyor. Çevirirken bu "yara izleri

gerginleşmiş?" diye çevrilmiş. Yani görüntüsünde azalma var diye. Şimdi ben bu scar kelimesine takıntılıyım. Çünkü bunu "vücut

çatlağı" için de kullanıldığını duymuştum. (Yanlışsam düzeltiniz efenim.)

Kadının poposundaki yara izinden bahsedeceğini de düşünmüyorum açıkçası.

Neyse bu kadar niye yazdın, asıl mesele ne derseniz.

Ben beyaz tenliyim. Popomda da bir çatlak haritası taşıyorum. Amma cal sayesinde gözle görülür bir iyileşme var.

Gerginleştiler ve vücut rengime dönmeye başladılar. Ayna ile de bakıyorum diğer çatlaklarımda da durum bu.

Aynı olayı kendinde tespit eden var mı acaba?

Ooooo buusem ya nereledeydin?
Verdim kiloları tatile koştun dimi bu arada aldığını kiloları verirsin sen.karatay diyetinin gelişmelerini yaz canım merak diyorum.
Dukana devam ediyorum 56 kg oldum Allah'ın izniyle.daha 2 kg vermeyi amaçlıyorum inşallah

------------------ya biraz stres atıp geldik iştee:)
anladığım kdarıyla metobolizman çok yavaş çalışıyor, haliyle yavaş kilo veriyorsun..hızlandırmak için benim kullandığım bir formül var..sabah akşam yemeklerden önce yarım limonu 1 çay bardağı acı biberle karıştırarak iç..inanki çok faydasını göreceksin..

birde sen dukan yulaf kepeğini nerden alıyorsun, gecen sene tatil dönüşü dinlenme tesislerinin marketinde bulup 3 tane almıştım..
bitti şimdi bulamıyorum başka markaların var ama ben dukan istiyorum..söylersen sevinirim..

Hatırlamazmıyım hiç hoşgeldin be bi daha gitme bi yere.callansız olmaz biliyosun yaşayıp görüyoruz

Bende beyaz tenli ve bir miktar çatlak sahibiyim.callan cildin ve ciltaltının elastikiyetine de faydalı sonuçta vücut sıkılaşıyor gerginleşme sayesinde çatlak görünümü düzgünleşiyo.

Öncelikle tavsiye için Saol ama nasıl olacak o acı biber limonlu su olayı?suyun içine limon sıkıp pul biber mi atayım?
Yulaf kepeğini ilk tansaştan sonra Migros'tan ve gurmenetten aldım.
Genel olarak Migros tansaş kipa Carrefour ve gurmenet.com da bulabilirsin aktarlarda da denk geldim fiyatı marketlerdekiyle aynı.

cnm bencede dediğin gibi çatlaklar için söylenmiştir o.çünkü ne biliyim yani sonuçta orda sorunlu bölgelerimizdeki sorunlardan bahsediyo acaba kaç kadının kalçasında yara izleri varyani çatlak manasına geliyodur bencede zaten oda yara izi gibi görünmüyo mu

maalesef benim kalçamda da çok fazla çatlak varbide kızlar yazın güneşlenirken eğer vücudunuzu nemli bırakmazsanız çatlak oluşuyo o yüzden dikkat edin ve tabiki kilo alıp vermekten de oluyo..ama beyaz tenli olmak çatlak konusunda biraz daha avantajlı çünkü beyaz tende bronz gibi dikkat çekmiyo..bende açık tenliyim ama işte sen görüyosn rahatsız oluyosun..canım inş dediğin gibidr de çatlaklardan kurtuluruz.Gerçi benim çatlaktan çok selülit sorunum var..

bu arada bi kaç gündr yazmıyorum çünkü değişen birşey yoktu bugün 7.call yaptm 2 kere birer gün ara vermek zorunda kaldm çünkü..:)dün dışarı çıktım şöyle bi kollarıma baktım sanki daha zayıf gibi görünüyodu sonra eve geldiğimde ilk iş elime mezureyi almak oldu:)ölçüm yaptım ve çok mutlu odum üst kolumun başlangıcından ölçmüştüm bide pazu dediğimiz yeri ölçmüştüm.oralardan birer cm incelmişim:)bir cm çok az aslında ama çok farkettirdi kollarımda bende bişey anlamadımZaten daha 7.yapışım bunu 2 ay yapmayı düşünüorum zaten :)ve bence büyük bir nimet.sabırla bekliyorum bacaklarımda incelecek inş bir gün oralarada sıra gelcek çünkü ben artık çok sıkıldım bu durumdan ve şort giymek istiyorum..

Öncelikle tavsiye için Saol ama nasıl olacak o acı biber limonlu su olayı?suyun içine limon sıkıp pul biber mi atayım?
Yulaf kepeğini ilk tansaştan sonra Migros'tan ve gurmenetten aldım.
Genel olarak Migros tansaş kipa Carrefour ve gurmenet.com da bulabilirsin aktarlarda da denk geldim fiyatı marketlerdekiyle aynı.

bardağa limonu sıkıp acı pul biber karıştırıp hoop mideye) susuz olarak..üzerine suyu
içebilirsin..

yaa benim aldığım marka garden life idi ve yüzde yüz natürel yulaf kepeğiydi, onu bulamıyorum..evet çeşitleri var marketlerde,
artıkın onlardan alıcaz mecbur..

callenetici yaptımda geldim tir tir titretiyor valla. bugün yaptığım call dünküne göre daha verimliydi,bugün bacaklarım ve karnım sızlıyordu ama yrn daha fazla acı olacak sanırım.
2/21 oldu.
inş.cardiyo call.ı indirip onunda yapacağım.

Canım sadece sabretmek lazım. Maşallah bak incelme var artık. Daha da olacak.

Cardio callan da yap. Ben ilk kısmını yapıyorum. Oradaki hatun harika motivasyon kaynağı.

Ben bu arada Dukan diyetine başladım. =/

Bakalım neler olacak.

Öperim.

Callanetics yapıp fayda görmemek mümkün değil böyle güzel sonuçlar duymak yeni arkadaşlara motivasyon sağlar inşallah sende dilediğin ölçülere kavuşursun.

Bem aktardan almıştım garden life.ama çok kabuklu geldi o bana.kullanımı zor. doğalsan yada rusehim markayı tavsiye ederim.

Acı hissi 2-3 güne geçer acı ağrı 5-6 güne incelemeleri gözlemlemeye başlıycaksın

destegin için çok teşekkürederim insallah bırakmak yok hergün yazıcam bende buraya bolcak selülit bolca çatlak ve kalın bacaklar denize girmek istiyorum ama bu halde hiç içimden gelmiyor gıtmek işin açıkcası bu senede gıdemdım dıyorum kendıme denize :) bolca su içiyprum her callandan sonra duş alıyorum ama artık kese ve soguk duşta yapıcam ınsallah en azından bı dahaki yaza görmek kısmet olursa tabı denıze gırerim :)

.teşekkürederim hoşbulduk insallah canım insallah tek temennim o :) artık gitsin şu kalın bacak selülit ve çatlarlar selülit ve çatlar için farklı şeyler uygulayan arkadşlar var galiba kim neler yapıyo paylaşırmı arkadşlar bizle acaba :)

Merhaba arkadaşlar bende Callanetics yapmaya bu akşam başlayacağım burdaki yorumları okuduktan sonra yapmaya karar verdim ve videoları torrentden indirdim yanlız bişi sormak istiyorum 21 gün olarak yaptığınız başlangıç olan mı yoksa karışık bir şekilde 21 gün olarak mı yapıyorsunuz ona göre yapmaya başlayacağım birde benim indirdiğim videolarda hem eski hem yeni olanlar var baktığımda hareketler aynı gibi geldi bana sizin kullandığınız videolar hangisi ?
şimdidien hepinize kolay gelsin :)

Hoşgeldiniz.

İlk sayfada Lotuscuğumuz ilk kez başlayanlar için "begining" videosunu paylaşmış.

Ben ona hiç bakmadım.

Callanetics "10 hours Challange/ 10 saatte 10 yaş gençleş" ile başladım.

Süre sınırı tamamen kişiye kalmış bir şey.

Örneğin ben yaklaşık bir aydır bu "10 hours..." olan videoyu azimle her gün (6 günde bir kaslar dinlensin deyu ara vermek koşuluyla)

yapıyorum. Ama ilk başlarda çooook zor elbette. İkinci gün yılıp bırakmak da isteyebilirsin. Ammaaaa 3 gün sabredersen var ya o

3. gün sonunda vücudundaki değişimi gözlemlemeye başlayacaksın. Benim gibi 1 ayı bulduğunda ancak hareketleri tam olarak doğru

yapacaksın. Selülit, çatlak ve lömbür lömbürlük gidece!!!

Ki ben hala en sonunda titrediğimden, hiç yorulmayacağım ana kadar devam edeceğim.

Yaklaşık 1 ay sonra da "Süper Callanetics"e geçeceğim.

Elbette ben kilo vermeye de çalıştığımdan, "Cardio Callanetics"in ilk 30 dakikasını her gün olmasa da günaşırı yapmaya çalışıyorum.

Sakın bırakma bu egzersizler inanılmazlar.

Yorulduğunda veya motivasyonunu kaybettiğinde Callan kızlar burada destekte.

Öperim.

Vayyy sayın arkadaşlar,

Bugün Leslie 5Mil olayına da başladım. Onu da beğendim. Kadın kahkaha atıyor ya sürekli sanırım ondan motive oluyorum.

Ardından Cardio Cal ilk yarım saat patlattım. Duşta da soğuk su şok olayı.

Velhasıl kelam tir tir titriyorum.

Daha akşam yatmadan klasik Callan var.

=p

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin.21 diye bir kural yok.ilk sayfadaki ilk mesajımı lütfen dikkatlice atlamadan oku.callaneticsde sayı yoktur vücudun alışmasına bağlı olarak program değiştirilir ve istediğin sürece hayatının bir parçası haline gelir.tek kural 6 hün egzersiz 1 gün dinlenmedir.başka sporlar da yapıyorsan 2 günde 1de yapabilirsin callaneticsi.video çekimleri eski yıllara ait fakat orjinal ve callan pinckney'in bulunduğu videolardır.
Ruslar callaneticse baya merak salmış binlerce videolar yüklemişler.rusça vs yazıyorsa orjinal video değildir ama yapılabilir.ilk sayfada tüm videolara ait linkler mevcut.

Tebrik ederim canım.süpersin ayrıca çok da güzel bi açıklama yapmışsın tşk ederim senin gibi callancılara ihtiyacımız var

Teşekkür ederim ayrıca yaptığım bir spor yok bu çok ilgimi çekti amacım zayıflamakdan ziyade sıkılaşmak vücudumu toparlamak
bugün itibari ile başlıycam inşallah yaşadığım ayrıntılarıda sizlerle paylaşacağım :))
desteğin ve yardımın için tekrar teşekkürlerr

Herkese selamlar,

Uzun zamandır callaneticsi araştırıyordum. Forumları seviyorum, bilenlerin ağzından dinlemek çok güzel. Ama açıkçası 192 sayfa dolusu yazı okuyacak zamanım da pek yok. Rica etsem:

1) gururla yayınlayacağınız öncesi sonrası fotolarınız varsa, yoksa aldığınız sonuçlar neler paylaşır mısınız?
2) bacaklarım korkunç durumda, doğru yerdeyim değil i? Özellikle bacaklardan harika sonuç aldım diyebiliyor musunuz? Callaneticse alternatifiniz var mı?
3) videoların linklerine şu an bakamıyorum(birkaç gün elimde sadece ipad var) linkler yenilendiyse tekrar yar mısınız?

Dediğim gibi zamanım çok az olduğundantektek bakamıyorum değerli paylaşımlarınıza.

Bir de benim paylaşmak istediğim bir konu daha var. Birkaç sayfadan okuduğum kadarıyla bu işi diyetle beraber yapan arkadaşlar var.

Yeri değilse bile kısaca kendi diyet yöntemimi paylaşmak isterim. (Detayları yazmıyorum merak edene özelden uzun uzun anlatabilirim)

Doğum sonrası pek çok kadının yaşadığı kilo sorununu yaşadım. Tam 25 kilo almıştım. Doğumdan sonra kendilinden 12 kilo gitti. Emzirme ile. Ama kalanı kaldı. Tam 1,5 yıl dukan karatay gibi yöntemler başvurdum. Ancak bir türlü sürdüremedim. Ömür boyu karbonithadsız bir yaşam tarzı bana göre değil. Meyvelerin salataların olmadığı bir hayatı ben istemiyorum. Üstelik bırakınca geri eski halime dönüyordum.

Yine umutsuzca ne yapacağım diye düşünürken eskikilomadonuyorum (merak eden bu isimle arama motorundan arasın) adlı blogu keşfettim. Bu blog çok ünlü bir diyetisyenin kızıyla yürüttüğü programı anlatıyor.

Ben de geçen yıl kasım ayında başladım. Ve harika sonuç aldım. Çok zengin ve çeşitli bir beslenme programı ile haftada yaklaşık 1-1,5 kilo verdim. Ve toplamda 10 kilo verdim. İşin güzel tarafı kendimi çok sağlıklı ve enerjik hissetmeye başladım. Geçen kış hiç hastalanmadan, maksimum verimlilikte verdim kiloları. Üstelik bu site aracılığı ile tanıştığım, birebir görüştüğüm konuştuğum arkadaşlarım var. Sonuç onlarda da aynı.

Dediğim gibi detayları yazmıyorum.

Şu an sigarayı bırakmamdan dolayı tekrar kilo almaya başladım. Yani bırakınca hızla eski halinize dönmek gibi bir durum da söz konusu değil. Yaşam tarzı olarak da çok zevkli çok sağlıklı. Çünkü her besin gurubundan tüketiyorsunuz. Programın detaylarında, kan şekerinizi dengeleyen açlık duygusunu bastıran pek çok formül var. Örneğin güne tarçın elma sirkesi elma ve limon ile başlayan formül veya meyve +kefir ikilisi gibi. Bunlar da kan değerlerinizi standarda koyarak diyeti çok rahat sürdürmenizde yardımcı oluyor. Dukan da yaşadığım halsizlik ve başağrılarının hiçbirini yaşamadım. %100 tavsiye ederim.

Ben bu 10 kiloyu verirken hiç spor yapmadım. Zayıfladım mı evet zayıfladım ama sıkılaşma olmadı. Aynı vücut şekli biraz küçüldü. Aa bacaklarım yine tombul ve güçsüz kaldı. O yüzden de 2 ağustos itibari ile bahsettiğim beslenme programı ve callanetics ile yeniden programa başlıyorum.

Hepinize kucak dolusu sevgiler.

merhabalar bugün 3. call.egzersizimi yaptım. lotus35 izmirlisin sanırım hemşeriyiz öyleyse geçmişi biraz okumaya çalıştım malum bebişten cok fırsat olmuyor o uyuyunca ev işi,call vs yapmaya calışıyorum.cardiyo call.ı indirmek istiyorum fakat netim kotalı toplam hepsi mi 150 mb yoksa her part mı 150 mb bilemedim ilk sayfadaki foto sana mı ait lotus35cim.güzel bir değişim olmuş böyle resimleri görünce insan motive oluyor.

Rica ederim gelişmelerini bekliycez..

Aramıza hoşgeldin çok güzel bilgilerle sayfamıza renk ve bilgi kattın teşekkür ederim.eminim biçok kişinin işine yarayacak değerli bilgiler paylaşmışsın.deneyim en iyi bilgidir
1-ilk sayfada benim değişim fotom var
2- callanetics en çabuk etkiyi bacaklarda gösterir doğru yerdesin
3-tüm linklerimiz çalışır durumda.
Görüşmek üzere

Evet canım izmirliyim foto bana ait.her part 150 mb umarım en kısa zamanda indirebilirsin.

Herkese GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNN!!!!

İstanbul'da harika bir yağmur var. Serin, tazeleyici, bol toprak kokulu, mis gibi bir yağmur bu. Amma çok da duygusal, sabah sabah elim

telefona gitti eski sevgilimi arayayım deyu. Yağmurlu günlerde o, pek aklıma geliyor. Yoksa bu su gurubu bir burca dahil olmamdan mı?

Neyse....

Yeşil çaylı klasik kahvaltı sonrası en güzeli, cardio call ve ardından Leslie 5mil yapmak olmalı.

Yağmur bizi rehavete sokmasın!!! Spor,spor,spor; ter,ter,ter...

Ben kaçar.

Öperimmmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…