Öncelikle hoşgeldin milagro'cum.Yapabilirsin tabiki hatta kilo verirken yaparsan verdiğin kilodan daha fazlasını vermiş gibi görünürsün.kilo verip vücudun sarkmasına izin vermeden bi yandan egzersiz yaparsan çok daha güzel sonuçlar elde edersin.
Yaparken çok zorlanmazsın ama sonrasında biraz kas ağrısı yaşayabilirsin.çünkü bugüne dek hiç çalışmamış kaslarını dahi çok derinden çalıştıracak.2 veya 3. Gün ağrın geçer hatta çok dinç hissedersinÇok teşekkür ederim, hoşbuldum :)
Callanetics kitabını, beginner düzey videoyu ve kardiyo videosunu indirdim. Yarın denicem. Kitaba şöyle bir göz attım, vücudun değişik bölgelerine özel egzersizler var, çok hoşuma gitti. Umarım devam ettirebilirim.
Egzersizlerden sonra birkaç gün ağrı hissediyor musunuz? Ben spor geçmişi olan biri değilim, bu nedenle egzersizlerin ilk günleri çok zorlanıyorum :86:
Ohhh terler atılmışGünaydın kızlarr :) Lotuss bakmalısınnn :) dün cardio callaneticsin tamamını yaptım ama ben de bittimm. Hayatımda böyle terlememiştim. Aslında cardio kısmının başını yapıp sonra 10 yaş gençleşe geçicektim ama devam ettimÇok mutluyum şuan bakalım ne kadar kilo vericem
Diclenaz eğer quick callanetics videolarını diyorsan sayfamızda sadece o videoların indirme linki yok malesef.
Ama belki bu işine yarar.
Quick Callanetics - Stomach (Callan Pinckney) (22 min) (Fitness)
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz videoları 2 tane indirdkten sonra sınır koymuş ne yapabilirim sizce ? doğum yapalı 30 gün oldu geldiğimde zayıftım ama onu ye sütün olsun bunu ye sütün olsun diye diye 71 kg olmuşum inanamadımmçok üzgünümmmmm
Hadi hayırlısıPopo ve bacak istemiştim ama olsun çok teşekkür ederim zahmet ettin :)
Ben dün callaneticse başlayayım dedim, 10. dakikasında bıraktım çok sıkıcı buldum ve Jillian'ın level 1ini yaptım. Ondan sonra sağ göğsüme öyle acı bir ağrı saplandı ki sanırım kalbi çok zorladım. O yüzden Jillian'dan vazgeçtim ve bugün yarım yamalakta olsa callanetics 1 yapılmıştır :) Yarından itibaren 4-5 gün yapamayacağım malesef, yatıya kuzenime gidiyorum. Neyse, ölçülerimi yazayım.
1/21 tamamlandı.
Göğüs: 89
Bel: 75
Basen: 93
Aslında tüm problem bel ve göbekte, ayrıca bir de iç bacağa taktım kafayı. Beli callaneticsle, Popo/Bacağı Jillian Michaels kill buns&thigsle sıkılaştırmayı düşünüyorum. Bakalım göbeği nasıl eriteceğiz :)
Buseiremim hoşgelmişsin canımmm.canım oturduğunda ilk olarak pelvisi yukarı kaldırıp o pozisyonda o hareketi yapman gerekiyoLotusumm bende geldim 2/21 yaptim bilmiyorum ne kadar dogruben 10 yas genclesmede elleri bi yere koyuyoruz oturarak bi ayak onde digerini kaldiriyoruz ya iste onda diger bacagi 8 cm yukari kaldir dondur pelvis yukari diyor anlamadim tam olarak ne yapiyoruz
Aman canım geçmiş olsun önemli olan sağlık şimdilik çok yüklenme kendine.sen çok eski bi callancısın bizi tecrübelerinden mahrum etme bol bol gel topiğimizeselamlar..ben de dün süperi yapayım dedim aman ne zormuş ya.10 hours tan sonra pek zorladı beni.ne kadar göbek ve bacak hareketi yaptırıyor ya maşallah.ama aksi gibi cereyanda kalmışım üzerine call yapınca kuluncumu fena zorlamışım.dünden beri zor hareket ediyorum.sıcak su torbasıyla oturup kalkıyorum valla.
Canım sınır dediğin tam olarak nedir? Bekleme süresi veriyorsa ve eğer sabit ip adresi kullanmıyorsan modemini aç kapa ve tekrar dene indirmeyimerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz videoları 2 tane indirdkten sonra sınır koymuş ne yapabilirim sizce ? doğum yapalı 30 gün oldu geldiğimde zayıftım ama onu ye sütün olsun bunu ye sütün olsun diye diye 71 kg olmuşum inanamadımmçok üzgünümmmmm
Tekrar aramıza hoşgeldin o zamanMerhaba calleneticsciler; =))
28 mayıs tarihinde tartıya çıktığımda, tartı 89.8 diyordu. =/
O günden 1 temmuza kadar sıktım kendimi, iştahımı kontrol altına aldım. Yeme-içmemi düzene koydum.
Öylece de devam ediyorum.
Temmuz başından beri de spora başladım. Eskiden (2010larda) callanetics yapardım. Yine benim biricik Callancığıma geri
döndüm. Henüz 6 kez yaptım. Temmuz sonuna kadar devam edip, diğer egzersizlere geçeceğim.
Şu an itibariyle kilom 81.3 =))))))
Herkese bol sporlu, Callanlı günler.
Tamamdir canim bugunde yaptim 4/21 oldu fotografta cektim hadi insallah bol bol sikilasirizHadi hayırlısıbaşladıysan devamı gelir.sorun ettiğin tüm bölgelere callan iyi gelicek.sadece göbek en son eriyen yer onu başka bi egzersizle destekleyip hızlandırabilirsin erimeyi
Buseiremim hoşgelmişsin canımmm.canım oturduğunda ilk olarak pelvisi yukarı kaldırıp o pozisyonda o hareketi yapman gerekiyoböyle söyleyince pek anlaşılmıyor ama dikkatlice izle videoda bahsettiğim şeyi gösteriyor
Aman canım geçmiş olsun önemli olan sağlık şimdilik çok yüklenme kendine.sen çok eski bi callancısın bizi tecrübelerinden mahrum etme bol bol gel topiğimize
Canım sınır dediğin tam olarak nedir? Bekleme süresi veriyorsa ve eğer sabit ip adresi kullanmıyorsan modemini aç kapa ve tekrar dene indirmeyi
Süpersin canım..artık vücudunda değişimi yavaş yavaş görmene 1-2 seans kalmışTamamdir canim bugunde yaptim 4/21 oldu fotografta cektim hadi insallah bol bol sikilasiriz
Merhaba kızlar bende başlamak istiyorum zor geliyo x) önce ve sonra ölçülerinizi yazarmısınız motive olsun ben ve benim gibiler x)
Aramıza hoşgeldinMerhaba kızlar bende başlamak istiyorum zor geliyo x) önce ve sonra ölçülerinizi yazarmısınız motive olsun ben ve benim gibiler x)
Katılıyorum canım bende jillian vb birçok kardiyoyu yapmayı denedim feci yordu.ama cardio callan dozunda ve yeterli seviyede yaptırıyor kardiyo sporumuzu :)Kızlar eğer kilo vermek istiyorsanız cardio callanetics gibi bir şey olamaz :) mesela ben koşu bandı gibi cardio çalışmalarında pek başarılı değilimdir. Fazla koşamam atlayıp zıplayamamama bu hem yavaş hareketlerden oluşuyor hem de o kadar terletiyor ki inanamazsınız. İyi ki okumuşum bu başlığı
Bu arada çok güzel bi sonuç almışsın canım tebrik ederim paylaşman da iyi oldu motive olur callan kızlarıCanım gerçi ben diyet de yapıyorum ama diyetisyene ilk başladığımda callanetics yapmıyordum, kilo vermeme rağmen fazla incelmemiştim o yüzden. Daha sonra yapmaya başladım ve bir ay sonra diyetisyene gittiğimde ölçülerimi aldı toplamda 17 cm incelmiştim düşün :) 10 yaş gençleşi yapmıştım. Kesinlikle başlamalısınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?