Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Bu da güzel artık yapamadığında suçlu hissediyorsan alışkanlık halline gelicek demektir yapamadığın günü dinlenme günü say 6 gün hiç ara vermeden yaparsan telafi etmiş olursun

yazmamıs klavye demek 25 demek ıstedım hehehe :) benım boyum 1.70 ve kilom 57. aslında kilomdan memnunum ama 2-3 kilo verebilirim. sadece kilolular mı yağabiliyor bu egzersizleri?

bu arada ben 10 saat olanını türkçe indirdim fakat sadece bir seanslık video çıktı. yani 57dklık. digerleri türkçe değil mi? tskler

Merhabaa ben de uzun zamandır callanetics 10 yaş gençleşi yapıyorum baya da sıkılaştım. Bu esnada diyet de yaptığım için sıkılaşma daha fazla görülür oldu. Ancak size birşey sormak istiyorum. 10 yaş gençleşe daha devam edeyim mi yoksa süpere geçeyim mi? kesintili olarak 1 aydan beri callanetics yapıyorum.

Bu da güzel artık yapamadığında suçlu hissediyorsan alışkanlık halline gelicek demektir yapamadığın günü dinlenme günü say 6 gün hiç ara vermeden yaparsan telafi etmiş olursun

10 gün ara vermeden yapçam diye kafama koymuştum ama kısmet dediğin gbi yapayım,içim rahatladı

bence bunu en iyi sen bilirsin tüm hareketleri eksiksiz ve hiç zorlanmadan yapıyorsan değiştirmende fayda war...

bu arada ben 10 saat olanını türkçe indirdim fakat sadece bir seanslık video çıktı. yani 57dklık. digerleri türkçe değil mi? tskler
Canm doğru videoyu indirdin o videoyu 10 gün günde 1 kez yapıcaksın

ben çok yorgun oluyorum derman bulamıyorum ya kendimde :26::26:
Zorla canım bende bugün zorunlu 3 günlük aradan sonra başlıyorum
Artık spor yapıyormuş gibi hissediyorsan yani vücudun alıştıysa hemen supere transfer ol tatlım

bence bunu en iyi sen bilirsin tüm hareketleri eksiksiz ve hiç zorlanmadan yapıyorsan değiştirmende fayda war...

Artık spor yapıyormuş gibi hissediyorsan yani vücudun alıştıysa hemen supere transfer ol tatlım

Tamam ben süpere geçeyim o zaman :) Süperi yaptınız dimi siz nasıl zorluyor mu baya. Dün cardio callanetics yapayım dedim ama 15 dkda bitim tamamlayamadım

Tamam ben süpere geçeyim o zaman :) Süperi yaptınız dimi siz nasıl zorluyor mu baya. Dün cardio callanetics yapayım dedim ama 15 dkda bitim tamamlayamadım
Zor birazcık daha tamam tamam itiraf ediyorum biraz daha fazla zor
Ben bazı hareketleri çıkardım mesela ihtiyacın olmayan bölgeye ait hareketin sayısını az yapabilir yada o hareketleri çıkarabilirsin ama ısınma hareketlerini sakın atlama

Korktum şuan bu akşam bir deneyeyim bakayım. Peki sence kilo vermek için de faydası olur mu.Sıkılaşmaya kesinlikle faydası var ama :)

Korktum şuan bu akşam bir deneyeyim bakayım. Peki sence kilo vermek için de faydası olur mu.Sıkılaşmaya kesinlikle faydası var ama :)
Yediklerine dikkat edersen yada diyet falan yaparsan hem kilo verimini hızlandırır hem de daha çok kilo vermişsin gibi görünüyo sıkılaşmadan dolayı. ama net söyliyeyim kilo vermek için cardio callanetics birebir

herkese merhabalar,

callenticse tekrar başlamak istiyoruum 11 kere yapıp bırakmıştım geçen sene. herkes zayıfladın mı diye soruyordu. Neden bıraktımki

Kızlar ölçü falan paylaşsanız biraz gaza gelsek? önceden daha aktifti sanki call sayfası

Dün süper callaneticsi yapmaya çalıştım ama iftarda fazla kaçırdığım için mekik hareketlerini yapamadım resmen bugün bir daha denicem :) haklısın ama cardio çok fena, hazır hissetmiyorum kendimi :))

3.call'imi iftardan önce yaptım we huzurluyum :)
Oohhh misss değişimlerini merakla bekliyorum

Evet canım daha aktifti Ramazan diye herhalde biraz tenhalaştı topiğimiz.hatta genel olarak forumun da trafiği azaldı gibi
İlk sayfadaki mesajımın sonuna ilk callan yaptığım zamanki fotomu koydum belki motive eder seni.

Ok canım callaneticsde aşamalar zaten vücudun alışmasına bağlı olarak değişir ne zaman hazır olduğunu düşünürsen yapabilirsin
Ama şöyle de bi alternatif sunayım.cardio callanın ilk kısmı yani kardiyo egzersizleri olan kısmını yapıp ardından 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu yapabilirsin bu da kilo verdirir...

Evet çok mantıklı canım öyle yapayım. Çünkü kilo vermek istiyorum aynı zamanda :) Teşekkür ederimm

Oohhh misss değişimlerini merakla bekliyorum

3günde ölçülerim neredeyse hiç değişmedi
çok değişmesi gereken şeyler warken tık yok...
akşamları sadece salata we çorba sahurdada az bişey yumurta ve salata filan geçiştiriyorum çok acıkırsam az bişey kawrulmamaış badem yiyodum iftar sahur arasında....
bgn oturdum düşündm nerede yanlış yapıyorummmm salatayı mis gbi pideyle yiyorum o kadardan bişey olmaz diyeee ama oluyomuş kaç gündür takılı bıraktı bni....dikkat ediyorum bugünden itibaren 1 hafta sonra inş güzel haberlerle veririm :)

Merhaba :) Dukan sayfasında Lotus'un mesajlarında bu egzersizlerden bahsedildiğini görünce ben de denemek istedim :101:
Bu egzersizleri benim kilomdakiler de yapabilir mi? Yoksa öncelikli olarak kilo verip sonra mı bu egzersizlere başlamak gerekiyor? Ben zaten az da olsa spor yapıyorum, asıl istediğim sıkılaşmak. Kilo verirken deri sarkmasını önlemek ve vücuda biraz şekil vermek gerekiyor. Sanırım bu egzersizler fazlasıyla faydalı olacak :79:

Evet çok mantıklı canım öyle yapayım. Çünkü kilo vermek istiyorum aynı zamanda :) Teşekkür ederimm
Rica ederim canımm

İnşallah tatlım bekliyorum haberini kendimizi en iyi biz biliriz doğru yapmışsın..

Öncelikle hoşgeldin milagro'cum.Yapabilirsin tabiki hatta kilo verirken yaparsan verdiğin kilodan daha fazlasını vermiş gibi görünürsün.kilo verip vücudun sarkmasına izin vermeden bi yandan egzersiz yaparsan çok daha güzel sonuçlar elde edersin.
20 dakikalık videoların linkini bulamadım, zahmet olmazsa atar mısınız? :)​
Diclenaz eğer quick callanetics videolarını diyorsan sayfamızda sadece o videoların indirme linki yok malesef.
Ama belki bu işine yarar.
Quick Callanetics - Stomach (Callan Pinckney) (22 min) (Fitness)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…