doğum yapalı 20 gün oldu bende karnımı sıkılaştırmak istiyorum ve tabiki zayıfayıp incelmek yardımcı olabilirmisin ? videoları bir türlü yükeleyemiyorum üyelik istiyor çünküCallanetics gerçekten güzel ve etkili bir proğram.. ^^
Ancak ben sıkılıyorum yaparken ya hareketli sporlarla daha iyi anlaşıyorum onun için şimdilik yapmıyorum ama ileride yeniden bir göz atabilirim.. ^^
CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR linkindeki video Türkçe dublaj mı?
Değil ise ve isteyen varsa benim elimde var yükleyebilirim size. '',
doğum yapalı 20 gün oldu bende karnımı sıkılaştırmak istiyorum ve tabiki zayıfayıp incelmek yardımcı olabilirmisin ? videoları bir türlü yükeleyemiyorum üyelik istiyor çünkü
Hoşgeldiniz arkadaşlar ilk sayfadaki mesajı hiç atlamadan okursanız sorununuz çözülür.üyelik istemiyor indirmek için ve detatlıca yazdım nasıl indirebileceğinizikızlaarr yardım edin lütfen bende başlamak istiyorumm fakat videoları indiremedim ne yapıcam yardım edinnnnnnn
Canım istediğin vücuda ulaştıysan koruma programı yapmalısıncumartesi günü 21. callımı yaptımmsormak istediğim ise şimdi yeniden ara vermeden devm mı etmeliyim yoksa biraz ara verip öyle mi başlamalıyım ramazanda da biraz zor olacak ama en kötü 20-30dk yaparım diye düşünüyorum bakalım nası olacak:26::26::26:
Hayırlı olsunbende bugün başlamaya niyetlendim dedim iftar öncesi iyi gelir spor daha ısınmadayken midem bulanmaya başladıaç karınla yapamıcam sanırım
Canım o zaman vaktin varsa devam et arayı 6 günde 1 veriyoruz zaten biliyosun.ama vaktim yok dersen koruma yaparak şu anki vücudunu korursunistediğim vücuda henüz ulaşmadım şimdi devan etsem egzersizler daha mı etkili olur yoksa ara verince mi????yani ramazandan sonra tekrar mı başlamalıyım
Canım o zaman super yap derim karın için baya etkili hareketler var.
Dukan ile kilo vermişsin ne güzelo topikten ve callaneticsin eski topiğinden biliyorum seni.çok azimlisin tebrik ve takdir ediyorum seni ve sana özeniyorum ben 4 kilo vermek için yola çıktım ama 2 kgdan sonra durakladım kist varmış yumurtalığımda.ama yine de seyire devam ediyorum
Hayırlı olsunegzersizleri yemekten 1-2 saat sonra yapman daha etkili olur
Canım sağol ilaç tedavisi sürecek bakalım 2 ay kadar sonra kontrolüm var.kiste inat kilo vermeye çalışıyorum Allah'ın izniyle...gerçekten wısper cıma katılıyorum senin de wısper ında dukan ve call a desteğiniz çok büyük. gerçekten iyiki varsınız kızlar..
ama kisti duyunca çok üzüldüm doğrusu. umarım kötü bir durum yoktur ve gelmiş geçmiş olur bir daha da hiiiç uğramaz canım..
kontrollerini tahlillerini ihmal etme olur mu.. çok geçmiş olsun .
yoksa nazar mı deydi sana kız:44:
Trambolin miiiii??? Ay çok şeker bişe o ya :) iyi egzersizlersaolasın cnm sahura kadar waktim bol yapcam inş....önce trambolinle zıplayıp bi spora adapte olayımdabayrama bi şekil yapmış olayım diyorum incelerek :)
Trambolin miiiii??? Ay çok şeker bişe o ya :) iyi egzersizler
Canım hiç bi problem yok İndirme sitesine girebilmelisin en azından.bilgisayrdan giyiyorsan belki virüs programın yada koruma duvarın falan açıktır.Lotuscuğum sizin sitelerde problem yok ama ben giriş yapamıyorum lütfen atabilen. Bana atsınnnn
Hayırlı olsunegzersizleri yemekten 1-2 saat sonra yapman daha etkili olur
Canım o zaman vaktin varsa devam et arayı 6 günde 1 veriyoruz zaten biliyosun.ama vaktim yok dersen koruma yaparak şu anki vücudunu korursun
Callanetics ömür boyu yapılabilecek bir egzersiz
Lotuscum uzuuuun bir aradan sonra merhaba :)
Dukana mı başladın sen de :) Öyle ise hayırlı olsun.
Callan a yine başladım ben ama üst ön bacaklarım şişiyor yapınca. Tartıda da daha ağır geliyorum. Ben neyi yanlış yapıyorum sence?
Callancı kızlar nerdesiniz? Herkes saldı mı yoksaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?