Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

doğum yapalı 20 gün oldu bende karnımı sıkılaştırmak istiyorum ve tabiki zayıfayıp incelmek yardımcı olabilirmisin ? videoları bir türlü yükeleyemiyorum üyelik istiyor çünkü

doğum yapalı 20 gün oldu bende karnımı sıkılaştırmak istiyorum ve tabiki zayıfayıp incelmek yardımcı olabilirmisin ? videoları bir türlü yükeleyemiyorum üyelik istiyor çünkü

kızlaarr yardım edin lütfen bende başlamak istiyorumm fakat videoları indiremedim ne yapıcam yardım edinnnnnnn
Hoşgeldiniz arkadaşlar ilk sayfadaki mesajı hiç atlamadan okursanız sorununuz çözülür.üyelik istemiyor indirmek için ve detatlıca yazdım nasıl indirebileceğinizi

cumartesi günü 21. callımı yaptımmsormak istediğim ise şimdi yeniden ara vermeden devm mı etmeliyim yoksa biraz ara verip öyle mi başlamalıyım ramazanda da biraz zor olacak ama en kötü 20-30dk yaparım diye düşünüyorum bakalım nası olacak:26::26::26:

Canım istediğin vücuda ulaştıysan koruma programı yapmalısın 15 dk sürüyo.ilk sayfada kitabın linki var kitapta koruma programını bulabilirsin.

istediğim vücuda henüz ulaşmadım şimdi devan etsem egzersizler daha mı etkili olur yoksa ara verince mi????yani ramazandan sonra tekrar mı başlamalıyım

bende bugün başlamaya niyetlendim dedim iftar öncesi iyi gelir spor daha ısınmadayken midem bulanmaya başladı aç karınla yapamıcam sanırım

bende bugün başlamaya niyetlendim dedim iftar öncesi iyi gelir spor daha ısınmadayken midem bulanmaya başladı aç karınla yapamıcam sanırım
Hayırlı olsun egzersizleri yemekten 1-2 saat sonra yapman daha etkili olur

istediğim vücuda henüz ulaşmadım şimdi devan etsem egzersizler daha mı etkili olur yoksa ara verince mi????yani ramazandan sonra tekrar mı başlamalıyım
Canım o zaman vaktin varsa devam et arayı 6 günde 1 veriyoruz zaten biliyosun.ama vaktim yok dersen koruma yaparak şu anki vücudunu korursun
Callanetics ömür boyu yapılabilecek bir egzersiz

gerçekten wısper cıma katılıyorum senin de wısper ında dukan ve call a desteğiniz çok büyük. gerçekten iyiki varsınız kızlar..

ama kisti duyunca çok üzüldüm doğrusu. umarım kötü bir durum yoktur ve gelmiş geçmiş olur bir daha da hiiiç uğramaz canım..
kontrollerini tahlillerini ihmal etme olur mu.. çok geçmiş olsun .
yoksa nazar mı deydi sana kız:44:

Canım sağol ilaç tedavisi sürecek bakalım 2 ay kadar sonra kontrolüm var.kiste inat kilo vermeye çalışıyorum Allah'ın izniyle...
Sözlerin için tşk ederim ayrıca mutlu ettin beni.sende iyi ki varsın Allah hepimizin çabalarımızı görüp dileklerimizi kabul etsin

saolasın cnm sahura kadar waktim bol yapcam inş....önce trambolinle zıplayıp bi spora adapte olayımda bayrama bi şekil yapmış olayım diyorum incelerek :)
Trambolin miiiii??? Ay çok şeker bişe o ya :) iyi egzersizler

Lotuscuğum sizin sitelerde problem yok ama ben giriş yapamıyorum lütfen atabilen. Bana atsınnnn
Canım hiç bi problem yok İndirme sitesine girebilmelisin en azından.bilgisayrdan giyiyorsan belki virüs programın yada koruma duvarın falan açıktır.

Lotuscum uzuuuun bir aradan sonra merhaba :)

Dukana mı başladın sen de :) Öyle ise hayırlı olsun.

Callan a yine başladım ben ama üst ön bacaklarım şişiyor yapınca. Tartıda da daha ağır geliyorum. Ben neyi yanlış yapıyorum sence?

Aaaaaaa hoşgeldin canım özledim seni yoktun ne zamandır.
daha ağır gelmeyi hiç yaşamadım ama sanırım kas yapıyosundur.görüntünde nasıl bir değişim oluyo?

hareketleri yaparken pelvisi kaldırma içe çekme konusunda dikkatli davranmalısın yerde oturularak yapılan ve bara bacak konularak yapılan hareketleri çok doğru yapman gerekir. Yanlış bölgeyi çalıştırmamış oluruz.

Daha deneyimli arkadaşlarımızdan da bu konuda yorum almak isterim.

Callancı kızlar nerdesiniz? Herkes saldı mı yoksaaa???

Ben erteleyip duruyorum.

Ama bi başlarsam var yaaa... :)) 6 saatlik callandan sonra günde 2 callan a çıkarmayı düşünüyorum. Yani dönüşüm muhteşem olacak...

( Tabi zahmet edip başlarsam. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…