Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Çok güzel bi söz

Ben sınavlardan pek kullanamadım ama çok araştırarak ve doktor tavsiyesi ile almıştım Ekim'de. Vakit ayırıcam artık ona da

Bu arada artık saymıyorum sayısını, super callanımı az önce yaptım.bugün cmt ya herkes sosyalleşiyo yada direnişe katılıyor olmalı topik çok sessiz...

Herkese şimdiden iyi pazarlar

kızlaaaar acilen yardıma ihtiyacım varr. bu callenetics olayı vücudu sıkılaştırıyo dimi? bunumu yapsam yoksa başka bişey önerirmisiniz bana? 1ayda sıkılaşmam lazım kilo verdiğim için bayrak gibiyim tatile çıkıcam 1 aya kadar acilen sıkılaşmam gerk. en hızlı ne önerirsiniz bana ?

İlk sayfayı dikkatlice oku en hızlı sonuca ulaştıran sıkılaştıran egzersiz.
Nette callanetics before after diye görselleri incele.10 saatte 10 yaş gençleş programı ile çok güzel sonuçlar alıyor herkes.yani sadece 10 günde ciddi değişim yaşanıyor.çeşitli programlar da mevcut callaneticsde.
LiLanın evine Hoşgeldiniz..: Lilanın Geri Dönüşümü...:))

http://www.lowcarbfriends.com/bbs/exercise-board/446399-callanetics-before-after-photos-11.html

Bu linkteki örnekleri de inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
evettttt kendimi toplardım 20 gün aradan sonra bugün ayıl 10 u itibariyle tekrar başlıyorum. mümkün olduğu he zaman dilimine callan sıkıştırıcam ve ay sonuna güzel bir sonuç alıcam. fotoğraflarımı çektim. ölçülerimi aldım. Bu defa pes etmicem sizinde desteğinizle arkadaşlar. sizde pes etmeyin hemen callan yapmaya başlayınnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar bende cal başladım 3/21 bitmiş durumda ancak hareketleri yaparken hakkını verebiliyor muyum bilmiyorum inanın bakalım ilelrleyen günlerde göreceğiz....

arkadaşlar bende cal başladım 3/21 bitmiş durumda ancak hareketleri yaparken hakkını verebiliyor muyum bilmiyorum inanın bakalım ilelrleyen günlerde göreceğiz....

başlangıçta insan biraz zorlanıyor hareketleri yaparken doğru yaptığından emin olamıyor, ben doğru yaptığımı harekette zorlanarak yaptığımda anlıyorum :)

sağol canımcım bişey daha sorayım heemeen bu egzersizler göğüs kaslarınıda sıkılaştırıyomu acabaa ? toparlarmı yani acaba ve kol kaslarınıı ?

başlangıçta insan biraz zorlanıyor hareketleri yaparken doğru yaptığından emin olamıyor, ben doğru yaptığımı harekette zorlanarak yaptığımda anlıyorum :)

ya o bale hareketleri varya ayağını kaldırıyosun yüksek biyere koyuyosun sonra ayağının üsreine doğru uzanıyosun ölüp ölüp diriliyodum ben yeminlen ızdırap be. o değil annem gelip gidip gülüyodu bide çok zor yaa. ama zamanla uzandığın yer değişiyo cidden daha uzağa uzanabiliyosun. bi de oturup bacakları açtığımız yer..... ortadan ikiye yırtılıcam diye korktum valla

Değişimlerini merakla bekliycem canım.

Başlarda yapamıyor gibi hissedebilirsin ama zamanla hem tam anlamıyla yaparsın hemde yaptığını hissedersin
sağol canımcım bişey daha sorayım heemeen bu egzersizler göğüs kaslarınıda sıkılaştırıyomu acabaa ? toparlarmı yani acaba ve kol kaslarınıı ?
Kesinlikle sıkılaştırıyor
Demekki bacak kasların uzun zamandır çalışmıyormuş kasların yırtılma hissi vermesi ondan.10u tamamla çocuk oyuncağı olmaya başlıycak bu hareketler emin ol

kızlar yapmadığım ve çok yediğim halde aynı ölçülerdeyim. bu çok güzel ama yapamadığıma üzülüyorum siteye bile girmiyordum yoğunluktan. son sınavım yrn ahh şu tez olmasa gene sporumu bırakmazdım ama neyse allahtan aynı bedende duruyorum bgn arada yapmak maksatlı yapacağım haftaya yeniden başlayabilirim umuarım

Demekki bacak kasların uzun zamandır çalışmıyormuş kasların yırtılma hissi vermesi ondan.10u tamamla çocuk oyuncağı olmaya başlıycak bu hareketler emin ol

ooo göğüsü nasıl sıkılaştırıyookii ben hiçbişey hissetmiyorum yaparken göğüs kaslarımdaa :/ öyleyse kimse tutamaz beni valla

arkadaşlar ün akşam 9. günümü tamamlamıştım. azcık belimde ağrı oluşmaya başlamıştı özellikle sol tarafımdan. bugün popomun üzerine oturtmadı beni belimin ağrısı... sizde de var mı bu durum. bu gün yapmayayım diyorum. ne dersiniz...:26:

ooo göğüsü nasıl sıkılaştırıyookii ben hiçbişey hissetmiyorum yaparken göğüs kaslarımdaa :/ öyleyse kimse tutamaz beni valla
Etkileri görünce hissedersin ve anlarsın canım :)
Eğer callan yapınca oluştuysa hareketleri doğru yapmıyorsun demektir. birgün dinlen sonra daha dikkatli ve videoya kulak vererek yapmayı dene.

yanlış yaptığın birşeyler vardır :18::18: yüklenmeyin belinize. birkaç gün ara verin.

*
bende 2 hafta izinliyim ayağımı burktum dr. yasakladı. ama mekik cekeceğim

Süper callan tamamdır.artık saymıyorum bu arada dukan diyetine başladım kızlar :))

lotuscum dukana hoş geldin.sen benim topiğe geldin ben de artık buraya gelip başlayayım eski aşkım call 'e.yaparken çok iyi hissediyorum ama bırakıyorum zaman zaman.dukanla 11 kilo verdim.özellikle göbeğimde yumuşama var.hiç spor yapmadım ama.mekik ce call ile sorunu halletmeyi düşünüyorum.
ama ben geleneksel call cilerdenim sanırım.hep "10 years younger in 10 hours" u yapıyorum.super call i hiç denemedim.sen ne dersin ?2 gün bunu yapıp call e mi geçeyim?

Evet transfer oldum dukan topiğine
Canım öncelikle çok güzel kilo vermişsin tebrik ederm tekrar.klasik callan yapsan yeter bence ama yinede için rahat etsin istersen callanın yanı sıra ilk sayfada linklerini verdiğim 8 dklık egzersizlerden karın için olanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…