veeeeeeee tekrar başladım umarım düzeni oturturum...
1/21
hoşgeldin canım ah bi de ben düzen oturtabilsemnasılsın iyi misin?
O anki ekran resmini print screen ile çekip bana mail atya canım bende yardımını isteyebilirmiyim. ben sıradan indirmeye basıorum ne reklam sayfası çıkıo nede indirme çıkıo,aynen o şeklide kalıo ya:26:
Olur neden olmasın... Yalnız bi düzene oturtmalısınız. Sürekli ara vermek etkiyi geciktirebilir.
Aramıza hoşgeldin canım gelişmeleri bekliyoruzArkadaşlar yazılan yorumlardan etkilenerek callanetics 10 years younger in 10 hours videosunu indirerek egzersizleri yapmaya başladım. Bugün 3. günüm olucak. Ayrıca 1 mayısta diyetisyene gitmiştim, bugün diyetiminde 13. günü. Daha 2 seans yaptığımdan dolayı vücudumda fiziksel bir değişiklik farketmedim fakat sabırla yapmaya devam edildiğinde ruhani ve fiziksel rahatlama katacağına inandım ve devam ediyorum :) Ayrıca her gün selülitlerim için kabak lifli keseyle masaj yapıp selülit sabunuyla yıkıyorum. Bir ay sonra diyet+callentics+kese sonuçlarını sizlerle paylaşıcam. :))
Kesin başlıyorum ben bugün .beraber sayıcaz donuk pudracımlotushoşbuldum.. beni yalnız bırakmayın beraber yapalım teşvik ederiz hem violet ne dersin?
O anki ekran resmini print screen ile çekip bana mail atbi bakayım..
Aramıza hoşgeldin canım gelişmeleri bekliyoruz
Kesin başlıyorum ben bugün .beraber sayıcaz donuk pudracım
Violettt nerdesin bekliyoruz :)
Bugün başlayan varmı başka?
teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın ? sen de mi bayağı ara verdin:44:
bende devamsızlık yapmaktan korkuyorum:18:
canım bugün değil de yarın 1 olsa benimki olmaz mıDonuk pudracım hoşgeldinveeee violetttcim bi fikrim var hadi bizde donuk pudraya katılalım 21 yapalım bugün 1 olsun çünkü bende 1 haftadır rahatsızlığım nedeniyle ara vermiştim.olurmu violetttcim?
O anki ekran resmini print screen ile çekip bana mail atbi bakayım..
3.setimi yaptım ! fakat bir sorunum var lotus53 bilgin varsa sevinirim. Dizin üzerinde durduğu pelvis hareketlerinde dizimde ağrı ve kırtlamalar oluyor, yapamıyorum :// tırstım biraz, oysa ki çok umutluydum bu spordan şuan moralim bozuldu ve dizlerinin üzerinde durduğu o hareketleri atladım ama onun dışında süper esnek hissediyorum kendimiiiii. herkese tavsiye ediyorum. kalbi yormuyor ve platesle kıyaslandığında çok daha keyifli olduğunu düşünüyorum.
canım bende de oluyordu aynı ses yaparken.gerçi benim dizlerimde sıvı azalmasına bağlı olarak oluşuyor bu sesler.eğer çok zorlanırsam ben sayıyı az tutuyordum bazen.ve kesinlikle pilatese göre çok çok iyi ve kısa sirede etkili.benim 16. callanımda belden ve basenden 2 cm gitmişti:)[/QUOT
cevabın için teşekkür ederim violett..Doktora danışıyım en iyisi.. Basenimin küçülmesini istiyorum :/ 1 mayısta ölçmüştüm bel kalça oranımı kilomu boyumu :) ayın sonunda yazıcam aradaki farkı bende çok merak ediyorum heheheD Bu akşam eve gittiğimde 4. saatimi yapıcam ama haftaya 3 gün şehir dışında olucam, otelde yapabilirmiyim bilmiyorum, umarım bu incelme durumunu kötü etkilemez :///
Olur canım sen de katıl yeter kicanım bugün değil de yarın 1 olsa benimki olmaz mıbugün mens döneminin ilk günü ve çok ağrım var.ama her sabah kalkınca tibet yapıyorum bunu da gözden kaçırmamak gerek
bu arada canım geçmiş olsun neyin vardı?
Callanetics köşemiz hareketlenmiş. Bu sayfayı günlük paylaşımlarımızla canlı tutalım. Plates yapmaktan dediğiniz gibi daha zevkli. Yapmak için çok az bir alan bile yetiyor, hareketler küçük küçük ama çok etkili. Bende türkçe dublajı var, eski tabi, ama çok fayda sağlıyor. Sizler ingilzce olandan mı çalışıyorsunuz?
KIZALR BİŞE SORACAM İLK SAYFADAKİ LİNKLERDE HER PROGRAMDAKİ PARTLARIN HAREKETLERİ FARKLI MI. MESELA;
CALLANETİCS EVOLUTİON : Bu dahada geliştirilmiş bi call programı ve çok iddialı.Dolaptan içine sığamadığınız skinny kotunuzu çıkarın spor sonrası sığacaksınız diyor.65 dk.
PART 1 DepositFiles
PART 2 DepositFiles
PART 3 DepositFiles
PART 4 DepositFiles
PART 5 DepositFiles
BUNU YAPACAĞIMIZ ZAMAN TÜM PARTLARIMI İNDİRİP YAPMALYIZ,HER PARTTA HAREKETLER FARKLIMI,YOKSA SADECE BİTANESİ YETER Mİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?