• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Bu forumun olması insanların birşeyler paylaşması beni çok motive ediyor. O gazla hemen şimdi gene callaneticsi yaptım. Hem de bu kez ayaklarıma ağırlık bağlayarak:)) Bu da daha çok terletti beni:) Her ne kadar kalori yakmak hedef olmasa da ben sanırım biraz katkı yaptık bu ağırlıklarla. Siz de hemen yapın arkadaşlar, üstüm başım sırılsıklam oldu yahu:))

Bu forumun olması insanların birşeyler paylaşması beni çok motive ediyor. O gazla hemen şimdi gene callaneticsi yaptım. Hem de bu kez ayaklarıma ağırlık bağlayarak:)) Bu da daha çok terletti beni:) Her ne kadar kalori yakmak hedef olmasa da ben sanırım biraz katkı yaptık bu ağırlıklarla. Siz de hemen yapın arkadaşlar, üstüm başım sırılsıklam oldu yahu:))

ben daha ağırlıklı aşamaya gelmedim maya :) işten çıkar çıkmaz eve gidince 4. saatimi yapicim için çok mutluyum, dizimde sıkıntı çıkarmaz umarım bu akşam.. callan yaparken meditasyon yaparmış gibi hissediyorum, plateste mide bulantım oluyordu göz kararması baş dönmesi bunda böyle birşeyle karşılaşmadım daha, umarım böyle devam eder. 10 günü bitirdikten sonra da supercallan sonrada forumu okuyup ek takviye yapıcim

Arkadaşlar evoluation falan demişsiniz, ama benim bildiğim callanda aşama aşama gitmeniz gerektiği. Önce 10 saatte 10 yaş:)) gençleşi yapıp, sonra diğerlerine geçmeniz gerekiyor, bana bu daha mantıklı geliyor, çünkü basit olanı daha önce yapmaz da direk zora geçerseniz işiniz zor, motivasyonunuz kırılabilir yapamıyorum diye hareketleri. Bu arada 10 saatte 10 yaş gençleşin videosunda sizi en çok zorlayanları yazabilir misiniz? Ben yazayım hemen 1. pelvis kepçesi, 2. ayak tabanını sandalyeye dayayıp hareket etmek, diz altlarım kasılıyor gibi oluyor. 3. yerde her iki bacakta yukarıda göğüsü karna doğru hareket ettirme(maksimum 70 yapabiliyorum onu).
Genel olarak bunlarda zorlanıyorum, en basiti ilk hareket ve baş hareketleri:))))

sabah ki soruma hala cvp alamadım :S ama sizlerle birşey paylaşmak istedim bugun normalde 9. günüm ama ben 7 defa yaptım şimdi yaparsam 8inciyi yapmış olacağım. başlamadan birkaç hafta önce belim 72 idi şuan 70 bu çok güzel bişey :) basenlerden ne zaman gitmeye başlayacak acaba en çok oranın gitmesini istiyorum :85:

selam kızlar bende dün başladım ama inanlmaz bacaklarımda kas ağrısı var sizde bunu yaşadınzmı ama brakmıycam şu göbekten kurtulmak istiyorum :13:

selam kızlar bende dün başladım ama inanlmaz bacaklarımda kas ağrısı var sizde bunu yaşadınzmı ama brakmıycam şu göbekten kurtulmak istiyorum :13:

yaptikca zaten birakamiycaksin ki canim...:27::27:
Insallah 21 gun sonra daraldigina inanamiycaksin :21::21:

çok teşekür ederim canım,bu arada gönderdiğin msjıda aldım,indirdim tatlım,sağolllll :29:

cok sevindim tatlim,gule-gule kullan Insallah :8::12:

Son düzenleme:
dün 4. saatimi yapacaktım ama midem bulandığı için yapamadım, şuan çok huzursuz hissediyorum, 1 gün ara vermiş oldum:(((((((((( akşam gider gitmez yapicam 4. saatimi :/

dün 4. saatimi yapacaktım ama midem bulandığı için yapamadım, şuan çok huzursuz hissediyorum, 1 gün ara vermiş oldum:(((((((((( akşam gider gitmez yapicam 4. saatimi :/

gecmis olsun canim Insallah cabucacik iyilesirsin. ama bi seyi soylemem lazim ki eyer dun callan yapmadiysan proqrami basdan yapman lazim canim,yani sil bastan bugun 1callan yapican :34:
anliycagin 24 saati gecmemeli 2 callan arasi sure, gecdiyse yeniden basdan yapmalisin.
:31:

gecmis olsun canim Insallah cabucacik iyilesirsin. ama bi seyi soylemem lazim ki eyer dun callan yapmadiysan proqrami basdan yapman lazim canim,yani sil bastan bugun 1callan yapican :34:
anliycagin 24 saati gecmemeli 2 callan arasi sure, gecdiyse yeniden basdan yapmalisin.

48 saat değil mi süre ben mi yanlış biliyorum. sanki öyle yazıyordu

canim ben yalnis biliyor ola bilirim, bi bilen varsa aydinlatsin bizi de...:27:

konuyu akışta görmüşken yazayım kızlar, geçen yıl 1 hafta falan yaptım toplam 7-8 saat...
net söylüyorum şeklim değişti:1:

KIZALR BİŞE SORACAM İLK SAYFADAKİ LİNKLERDE HER PROGRAMDAKİ PARTLARIN HAREKETLERİ FARKLI MI. MESELA;
CALLANETİCS EVOLUTİON : Bu dahada geliştirilmiş bi call programı ve çok iddialı.Dolaptan içine sığamadığınız skinny kotunuzu çıkarın spor sonrası sığacaksınız diyor.65 dk.
PART 1 DepositFiles
PART 2 DepositFiles
PART 3 DepositFiles
PART 4 DepositFiles
PART 5 DepositFiles

BUNU YAPACAĞIMIZ ZAMAN TÜM PARTLARIMI İNDİRİP YAPMALYIZ,HER PARTTA HAREKETLER FARKLIMI,YOKSA SADECE BİTANESİ YETER Mİ

Sevgili gulkemm;
Öncelikle bu partların tamamını indirmeniz gerek.yoksa videoyu açamazsınız.partların hepsini indirip açınca bir video elde etmiş olucaksınız.

bu partlar bir videoyu yüklemeyi kolaylaştırmak için videonun parçalanarak sıkıştırılmış dosya haline gelmesidir.yani her partta farklı hareketler falan yoktur. partlar bu şekilde gruplandırılmış değildir.sadece videonun 150şer Mb'lık hale gelmesi için ayrılmış parçalardır.

konuyu akışta görmüşken yazayım kızlar, geçen yıl 1 hafta falan yaptım toplam 7-8 saat...
net söylüyorum şeklim değişti:1:
Tecrübelerini paylaştığın için tşk ederim ;) ve katılıyorum söylediklerine.

1 gün ara vermek gerekiyor.etkinin sıfırlanması gibi bişe aslında söz konusu değil.bu sadece 10 saatte 10 yaş gençleş için geçerli denebilir.o da gerçek etkiyi görmek için.
callan teyzecimiz haftada 3-4 kez yapanlar yada hayat akışlarına göre haftada birkaç kez yapanlar olduğunu yazmış kitabında.
Ortalama 250 kalori harcadığımızı da paylaşayım dedim.tabi kiloya göre değişiyor :)

Arkadaşlar evoluation falan demişsiniz, ama benim bildiğim callanda aşama aşama gitmeniz gerektiği. Önce 10 saatte 10 yaş:)) gençleşi yapıp, sonra diğerlerine geçmeniz gerekiyor, bana bu daha mantıklı geliyor, çünkü basit olanı daha önce yapmaz da direk zora geçerseniz işiniz zor, motivasyonunuz kırılabilir yapamıyorum diye hareketleri. Bu arada 10 saatte 10 yaş gençleşin videosunda sizi en çok zorlayanları yazabilir misiniz? Ben yazayım hemen 1. pelvis kepçesi, 2. ayak tabanını sandalyeye dayayıp hareket etmek, diz altlarım kasılıyor gibi oluyor. 3. yerde her iki bacakta yukarıda göğüsü karna doğru hareket ettirme(maksimum 70 yapabiliyorum onu).
Genel olarak bunlarda zorlanıyorum, en basiti ilk hareket ve baş hareketleri:))))
Beni de en çok pelvis kelepçesi yoruyo neyseki sayısı az.

ben gene bişey sorcağım :75: bazı sitelerde spordan sonra yarım saat içinde soda ve meyve suyu karışımı için yazıyor. sporda kaybedilen su ve mineralleri geri almak için yoksa kaslarda erime oluyormuş. callanetics ten sonrada içmelimiyiz yararı yada zararı olurmu?
Genel olarak egzersizlerden sonra süt içmek daha faydalı diye biliyorum.ama o da faydalı ise içebilirsin bence.çünkü callanetics ciddi anlamda iyi bir egzersiz ;)

aaaaaa bu çok kötü haber:(((( haftayaa şehir dışınd aolduğum için yapamıycam ozaman ben dönüştemi başlasma tekrar :(((

cvp için teşekkürler ben spordan önce yeşil çay içiyorum sonrasında ya süt yada soda meyve suyu karışımı. bu karışımın mineral açısından çok iyi olduğunu okudum. soda mıktarı fazla olacak tabi ki. sporda kaybettiğimiz mineral vs. geri almak için. yoksa zayıflama etkisinden bahsetmiyordu sanırım. :)

arkadaşlarelinde 10 günde 10 yaş gençleşin programının türkçe dublajlı linki olan varsa paylaşabilir mi ?

Back