• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

veeeeeeee tekrar başladım umarım düzeni oturturum...

1/21 :31:

hoşgeldin canım ah bi de ben düzen oturtabilsem:17: nasılsın iyi misin?

Donuk pudracım hoşgeldin ;) veeee violetttcim bi fikrim var hadi bizde donuk pudraya katılalım 21 yapalım bugün 1 olsun ;) çünkü bende 1 haftadır rahatsızlığım nedeniyle ara vermiştim.olurmu violetttcim?
ya canım bende yardımını isteyebilirmiyim. ben sıradan indirmeye basıorum ne reklam sayfası çıkıo nede indirme çıkıo,aynen o şeklide kalıo ya:26:
O anki ekran resmini print screen ile çekip bana mail at ;) bi bakayım..

Arkadaşlar yazılan yorumlardan etkilenerek callanetics 10 years younger in 10 hours videosunu indirerek egzersizleri yapmaya başladım. Bugün 3. günüm olucak. Ayrıca 1 mayısta diyetisyene gitmiştim, bugün diyetiminde 13. günü. Daha 2 seans yaptığımdan dolayı vücudumda fiziksel bir değişiklik farketmedim fakat sabırla yapmaya devam edildiğinde ruhani ve fiziksel rahatlama katacağına inandım ve devam ediyorum :) Ayrıca her gün selülitlerim için kabak lifli keseyle masaj yapıp selülit sabunuyla yıkıyorum. Bir ay sonra diyet+callentics+kese sonuçlarını sizlerle paylaşıcam. :))

lotus :16: hoşbuldum.. beni yalnız bırakmayın beraber yapalım :16::16::16: teşvik ederiz hem violet ne dersin?:34:

Arkadaşlar yazılan yorumlardan etkilenerek callanetics 10 years younger in 10 hours videosunu indirerek egzersizleri yapmaya başladım. Bugün 3. günüm olucak. Ayrıca 1 mayısta diyetisyene gitmiştim, bugün diyetiminde 13. günü. Daha 2 seans yaptığımdan dolayı vücudumda fiziksel bir değişiklik farketmedim fakat sabırla yapmaya devam edildiğinde ruhani ve fiziksel rahatlama katacağına inandım ve devam ediyorum :) Ayrıca her gün selülitlerim için kabak lifli keseyle masaj yapıp selülit sabunuyla yıkıyorum. Bir ay sonra diyet+callentics+kese sonuçlarını sizlerle paylaşıcam. :))
Aramıza hoşgeldin canım gelişmeleri bekliyoruz ;)

lotus :16: hoşbuldum.. beni yalnız bırakmayın beraber yapalım :16::16::16: teşvik ederiz hem violet ne dersin?:34:
Kesin başlıyorum ben bugün .beraber sayıcaz donuk pudracım ;)
Violettt nerdesin bekliyoruz :)
Bugün başlayan varmı başka?

canım print screen yaptım amaburdan göndermedim.şöle anlamatyım,indirmek istediğim linke basıorum,açılan yerde bir gold indirme var birde sıradan indirme,sıradan indirmeye tıklıorum hiç bişe açılmıo aynı sayfada duruo öle.ne reklam açılıo dediğin gibi nede indirme.aynı yerde duruo

3.setimi yaptım ! fakat bir sorunum var lotus53 bilgin varsa sevinirim. Dizin üzerinde durduğu pelvis hareketlerinde dizimde ağrı ve kırtlamalar oluyor, yapamıyorum :// tırstım biraz, oysa ki çok umutluydum bu spordan şuan moralim bozuldu ve dizlerinin üzerinde durduğu o hareketleri atladım ama onun dışında süper esnek hissediyorum kendimiiiii. herkese tavsiye ediyorum. kalbi yormuyor ve platesle kıyaslandığında çok daha keyifli olduğunu düşünüyorum.

teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın ? sen de mi bayağı ara verdin:44:

bende devamsızlık yapmaktan korkuyorum :1::18:

sağol canım iyiyim.ah sorma bi devamsızlık yaptım tam yaptım:31: ama tibete başladım:)) tibet mucizesi diye yazarsan bulursun canım.callaneticse de umarım başlarım,çok güzel ama nedense başlayamadım.:17:görüşürüz canım

Donuk pudracım hoşgeldin ;) veeee violetttcim bi fikrim var hadi bizde donuk pudraya katılalım 21 yapalım bugün 1 olsun ;) çünkü bende 1 haftadır rahatsızlığım nedeniyle ara vermiştim.olurmu violetttcim?

canım bugün değil de yarın 1 olsa benimki olmaz mı:75: bugün mens döneminin ilk günü ve çok ağrım var.ama her sabah kalkınca tibet yapıyorum bunu da gözden kaçırmamak gerek;)
bu arada canım geçmiş olsun neyin vardı?

3.setimi yaptım ! fakat bir sorunum var lotus53 bilgin varsa sevinirim. Dizin üzerinde durduğu pelvis hareketlerinde dizimde ağrı ve kırtlamalar oluyor, yapamıyorum :// tırstım biraz, oysa ki çok umutluydum bu spordan şuan moralim bozuldu ve dizlerinin üzerinde durduğu o hareketleri atladım ama onun dışında süper esnek hissediyorum kendimiiiii. herkese tavsiye ediyorum. kalbi yormuyor ve platesle kıyaslandığında çok daha keyifli olduğunu düşünüyorum.

canım bende de oluyordu aynı ses yaparken.gerçi benim dizlerimde sıvı azalmasına bağlı olarak oluşuyor bu sesler.eğer çok zorlanırsam ben sayıyı az tutuyordum bazen.ve kesinlikle pilatese göre çok çok iyi ve kısa sirede etkili.benim 16. callanımda belden ve basenden 2 cm gitmişti:)

canım bende de oluyordu aynı ses yaparken.gerçi benim dizlerimde sıvı azalmasına bağlı olarak oluşuyor bu sesler.eğer çok zorlanırsam ben sayıyı az tutuyordum bazen.ve kesinlikle pilatese göre çok çok iyi ve kısa sirede etkili.benim 16. callanımda belden ve basenden 2 cm gitmişti:)[/QUOT

cevabın için teşekkür ederim violett..Doktora danışıyım en iyisi.. Basenimin küçülmesini istiyorum :/ 1 mayısta ölçmüştüm bel kalça oranımı kilomu boyumu :) ayın sonunda yazıcam aradaki farkı bende çok merak ediyorum hehehe :DD Bu akşam eve gittiğimde 4. saatimi yapıcam ama haftaya 3 gün şehir dışında olucam, otelde yapabilirmiyim bilmiyorum, umarım bu incelme durumunu kötü etkilemez :///

canım bugün değil de yarın 1 olsa benimki olmaz mı:75: bugün mens döneminin ilk günü ve çok ağrım var.ama her sabah kalkınca tibet yapıyorum bunu da gözden kaçırmamak gerek;)
bu arada canım geçmiş olsun neyin vardı?
Olur canım sen de katıl yeter ki ;)
Bu arada sağol canım stres kaynaklı irritabl barsak sendromu var bende.akşamları karnım şişiyor ve ağrıyor.stresli bi dönemdeyim.bir de yine stresten regl olamıyorum 1 aydır.ağrım var sürekli.şu stresi bi atlatsam hepsi geçicek inşallah.
bugün çok fazla işim var.eve gittiğimde yorgun olursam yemekten sonraya bırakıcam.
Yapınca yazarım...

Son düzenleme:
ben gene bişey sorcağım :75: bazı sitelerde spordan sonra yarım saat içinde soda ve meyve suyu karışımı için yazıyor. sporda kaybedilen su ve mineralleri geri almak için yoksa kaslarda erime oluyormuş. callanetics ten sonrada içmelimiyiz yararı yada zararı olurmu?

Callanetics köşemiz hareketlenmiş. Bu sayfayı günlük paylaşımlarımızla canlı tutalım. Plates yapmaktan dediğiniz gibi daha zevkli. Yapmak için çok az bir alan bile yetiyor, hareketler küçük küçük ama çok etkili. Bende türkçe dublajı var, eski tabi, ama çok fayda sağlıyor. Sizler ingilzce olandan mı çalışıyorsunuz?

Son düzenleme:
Callanetics köşemiz hareketlenmiş. Bu sayfayı günlük paylaşımlarımızla canlı tutalım. Plates yapmaktan dediğiniz gibi daha zevkli. Yapmak için çok az bir alan bile yetiyor, hareketler küçük küçük ama çok etkili. Bende türkçe dublajı var, eski tabi, ama çok fayda sağlıyor. Sizler ingilzce olandan mı çalışıyorsunuz?

evet canim hareketlenmesi iyi oldu,ben de yeniden basliycam Insallah. bende de turkce dublaji vardi,ordan yaptim...

KIZALR BİŞE SORACAM İLK SAYFADAKİ LİNKLERDE HER PROGRAMDAKİ PARTLARIN HAREKETLERİ FARKLI MI. MESELA;
CALLANETİCS EVOLUTİON : Bu dahada geliştirilmiş bi call programı ve çok iddialı.Dolaptan içine sığamadığınız skinny kotunuzu çıkarın spor sonrası sığacaksınız diyor.65 dk.
PART 1 DepositFiles
PART 2 DepositFiles
PART 3 DepositFiles
PART 4 DepositFiles
PART 5 DepositFiles

BUNU YAPACAĞIMIZ ZAMAN TÜM PARTLARIMI İNDİRİP YAPMALYIZ,HER PARTTA HAREKETLER FARKLIMI,YOKSA SADECE BİTANESİ YETER Mİ

bi de ben evulationu nihayet indirdim... ama superi istiyorum. evulation ya da superi yapan arkadaslar varmi acaba aramizda,bi yardimci olsaniz bana...hangisi daha etkili acaba???

KIZALR BİŞE SORACAM İLK SAYFADAKİ LİNKLERDE HER PROGRAMDAKİ PARTLARIN HAREKETLERİ FARKLI MI. MESELA;
CALLANETİCS EVOLUTİON : Bu dahada geliştirilmiş bi call programı ve çok iddialı.Dolaptan içine sığamadığınız skinny kotunuzu çıkarın spor sonrası sığacaksınız diyor.65 dk.
PART 1 DepositFiles
PART 2 DepositFiles
PART 3 DepositFiles
PART 4 DepositFiles
PART 5 DepositFiles

BUNU YAPACAĞIMIZ ZAMAN TÜM PARTLARIMI İNDİRİP YAPMALYIZ,HER PARTTA HAREKETLER FARKLIMI,YOKSA SADECE BİTANESİ YETER Mİ

canim her partda ayri hareketler var,yani hepsini yuklemen lazim.

Back