- 7 Aralık 2012
- 885
- 81
- 123
Evet mutlaka alışacaksın gelişmeleri bizimle paylaşırsınEskiden Callanetics forumun egzersiz kısmında en baştaydı, uzunca bir süre hem de. Şimdi bakıyorum bir takım başka egzersizler daha çok konuşuluyor. Oysa Callanetics gerçekten harika bir program. Her ne kadar ben hareketleri eksik sayıda ve tam olarak düzgün yapamıyor da olsam, gene de zamanla alışacağımı düşünüyorum. 6 gün yapıp bir gün ara veriyorsunuz değil mi?
inanki nrmal diyetleri deniyor ama hiç bir etkisni görmüyorum hazirana kadar vermeliyim bu kiloyu öylre böyle ilaçlara basvurcam olmazsa kafayı sıyırdım ne olsa yapacak durumdayım
Sakın ha lütfen ama lütfen ilaç kullanma.çok yakın bir arkadaşım 2-3 kilo vereyim diye kullandı bitkisel diye de tehlikeyi hiç düşünmedi.ama kullanırken sağ tarafında uyuşma,sinirlilik,ayakların buz gibi olması gibi etkileri yaşadı.kilo verdi mi evet verdi 3 kilo verdi.ama ilacı bıraktı artık istediğim kilodayım diye.sonra iştahının önüne geçemedi.anlıyacağın ilacın beyne açlık hissini unutturması etkisi iştah mekanizmasını bozdu.+5 kilo aldı ve şu an çok pişman.ilacı bırakınca dikkat edersem kilo almam diye düşünmeyin normalde çok yemeyen biri iken deli gibi yemek yiyen ve doymayan birine dönüşmeniz KAÇINILMAZ!!!!
Son düzenleme: