• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Canım ben ingilizceden yapıyorum fakat sanki eski yorumlarda linki var gibi hatırlıyorum, bir göz at istersen. Bu arada 5. callan yaptım sora 6.cıdaaa!! :)) Kızlar birde bir krem aldım krauterhof anti selülit, callan yapmadan yarım saat önce kremi uyguluyorum acayip yakıyor, sonra streçliyorum ardından callanımı yapıyorum.hem inceltiyormuş hemde selülitleri gideriyormuş :) hepsi bir araya gelirse süper etki olur diye düşündüm ve uygulamaya inatla devam ediceğim, ay sonu gelsinnn ölçü farkını paylaşıcemmm :)))

Canım ben ingilizceden yapıyorum fakat sanki eski yorumlarda linki var gibi hatırlıyorum, bir göz at istersen. Bu arada 5. callan yaptım sora 6.cıdaaa!! :)) Kızlar birde bir krem aldım krauterhof anti selülit, callan yapmadan yarım saat önce kremi uyguluyorum acayip yakıyor, sonra streçliyorum ardından callanımı yapıyorum.hem inceltiyormuş hemde selülitleri gideriyormuş :) hepsi bir araya gelirse süper etki olur diye düşündüm ve uygulamaya inatla devam ediceğim, ay sonu gelsinnn ölçü farkını paylaşıcemmm :)))

Aslında benim de ingilizcem fena değil, ama gene de korkuyorum birşey kaçırırım diye tr dublaj olanı yapıyorum. Ben niveanın selülit kremini aldım, 3 gün oldu bir değişiklik yok, ama sonuçları mutlaka paylaşalım. Senin krem daha iyiyse bu bitince ondan alayım.

Tecrübelerini paylaştığın için tşk ederim ;) ve katılıyorum söylediklerine.

1 gün ara vermek gerekiyor.etkinin sıfırlanması gibi bişe aslında söz konusu değil.bu sadece 10 saatte 10 yaş gençleş için geçerli denebilir.o da gerçek etkiyi görmek için.
callan teyzecimiz haftada 3-4 kez yapanlar yada hayat akışlarına göre haftada birkaç kez yapanlar olduğunu yazmış kitabında.

Arkadaşlar ben callanı çalıştığım için 21 gün boyunca yapamam. yani aralıksız 6 gün yapıp, sadece birgün ara vermek keşke çalışmasam olurdu. Ben callan dışında kardiyo yapıyorum 1 saat kadar, bu nedenle yorucu oluyor. Kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem, ama 21 gün nasıl geçer diye stres falan yapıyorsanız, kişisel fikrim, ne olursa olsun, ara da verseniz devam edin arkadaşlar, hangi günler yapabilirseniz öyle yapın. Ben ortalama haftada 3-4 gün yapıyorum, çok faydası da oluyor. Sizler de nasılsa devam edemedim, bugün yapmadım diye sonraki günler de bırakıp boşuna gerilmeyin. Çünkü bence yaptığınız yanınıza kar, incelme ya da sıkılaşma daha geç olur, olsun varsın. Ama ömür boyu yapın bu egzersizleri. Bu bir yaşam tarzı bence.

cvp için teşekkürler ben spordan önce yeşil çay içiyorum sonrasında ya süt yada soda meyve suyu karışımı. bu karışımın mineral açısından çok iyi olduğunu okudum. soda mıktarı fazla olacak tabi ki. sporda kaybettiğimiz mineral vs. geri almak için. yoksa zayıflama etkisinden bahsetmiyordu sanırım. :)

Ben genellikle güne bir bardak süt ile başlarım. Günde 3-4 büyük fincan yeşil çay, biberiye, mate, çok az sinamiki karışımı çay içerim. Yatarken de bir bardak süt içerim. Özellikle sporun üzerine türk kahvesi bazen de yeşil çay karışımlı bitki çayımı içerim. Arkadaşalr bir de öğünlerinizde yoğurt yiyin, karın ve göbek bölgesindeki yağları eritiyor.

arkadaşlarelinde 10 günde 10 yaş gençleşin programının türkçe dublajlı linki olan varsa paylaşabilir mi ?

Bende var, ama dosya çok uzun, nasıl yapalım. Özelimden msn vereyim istersen, oradan yollayım sana. Skype daha doğrusu.

Arkadaşlar ilk sayfada Türkçe dublajlı videonun linki var.

ben yine süreklilik sağlayamadım :14:
Canım neden bıraktın? 3 gün yaptım.Bende regl oldum diye ara verdim çok ağrım var çünkü..pazar başlıyorum tekrar.içim hiç rahat değil ama halsizlik de cabası.geçsin hemen başlıycam.

Bu egzersizi çok merak ediyorum ama süresinin uzun olmasından dolayı başlamaya cesaret edemiyorum çocuklar olunca yarım saat ayırabiliyorum spora.a.m - pm olanı günde birini yapsak olmaz sanırım değilmi sabah akşam yapmak gerekir.:26:

Birde bende indiremedim linklerden neden bilemedim reklam çıkıyor onu kapatıyorum ama başlamıyor:31:

ALLAH'ım öldüm şuan yere kapaklanıp yattım :)) callan egzersizinin yanında bu ikinci günüm 8 dk lık basen kalça egzersizi yaptım kesinlikle callandan daha zor.ben callanda bu kadar zorlanmadım yaaa ! bunun dışında 12 gündür 45 dk her gün yürüyorum.İnşallah haziranın ikinci haftası falan zayıf olurum daralmış.50 kiloyum ama 48 olmak istiyorum.Çünkü etli her yerim kollarım göbegim kalcam :(

ben ıkı gündür yapamıyorum çok üzülüyorum ya :( benim hazirana kdr incelmem lazım hiç bırakmamam gerekiyo ama olmuyor :(

Yok arkadas,olmuor,bu linklerde inmior.maymunla ugrastim yetmedi ustune ustluk inior diyo inen minen yok.lanet gelsin,vazgectim,heves meves kalmadi

Yok arkadas,olmuor,bu linklerde inmior.maymunla ugrastim yetmedi ustune ustluk inior diyo inen minen yok.lanet gelsin,vazgectim,heves meves kalmadi

sana skype adresimi vereyim istersen, o şekilde göndereyim videoyu, çünkü emaille olmaz, buraya ekleyemem. Başka yolu neyse o şekilde yollayım. Sen de faydalan.

merhaba,100 mesajı geçmediğim için size mesaj yollayamıyorum.kusuruma bakmayın.bana hasiba salcı hanımefendi yollamıştı.hasibesalci@hotmail.com sanırım adresi.bir iletişim kurun isterseniz kendisiyle

Oooo, konu süper olmuş :D Beginning Callanetics i uzun zamandır arıyordum, gene kk da buldum :kkk: Eline sağlık lotus. Yeni seri Callanetics leri de indireyim bari bu arada, aradan çıksın :D

Dublaj işine gelince; altyazı bulabilirseniz dublajı yapabilirim. Diğerleri için bulamamıştım zamanında, sadece 10 days için altyazı vardı.

Son düzenleme:
Bir de, programa yeni başlayacak olan varsa, sakın arkadaşlar bu teyzeyi hafife almayın :34: Ben aldım ve intikamı acı oldu :60:

Amaan bu da neymiş, bu hareketler ne yapacak ki dedim ve ertesi gün her tarafım tutulmuştu :60: Bütün kaslarınızı hissettiriyor size. Tekrar ettikçe alışacaksınız.

Problem nedir tam olarak anlatırsan yardımcı olurum ;) linklerde problem yok çünkü.her gün onlarca kez indiriliyor sadece 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu 340 kez indirmişler bugüne dek.herşeu kontrolum altında yani linkleri sürekli kontrol ediyorum.

benimde sancım var çok feci :25::25:
Benim bugün ağrım azaldı yarın itibariyle başlıycam.

Regl olunca birakalim mi egzersizi?
Tabiki bırakmayın ama benim özel bi durumum sözkonusu olduğu ve çok ağrılı geçtiği için ara verdim.normalde regl iken hiç ara vermemiştim.

merhaba,100 mesajı geçmediğim için size mesaj yollayamıyorum.kusuruma bakmayın.hanımefendi yollamıştı.sanırım adresi.bir iletişim kurun isterseniz kendisiyle
Canım biliyorum arkadaşa yardımcı olmak istedin ama burda adımı yazmazsan sevinirim ;) zaten indirmiyorum diyen olunca mutlaka yardımcı oluyorum ben ;)

Oooo, konu süper olmuş :D Beginning Callanetics i uzun zamandır arıyordum, gene kk da buldum :kkk: Eline sağlık lotus. Yeni seri Callanetics leri de indireyim bari bu arada, aradan çıksın :D
Dublaj işine gelince; altyazı bulabilirseniz dublajı yapabilirim. Diğerleri için bulamamıştım zamanında, sadece 10 days için altyazı vardı.
Bir de, programa yeni başlayacak olan varsa, sakın arkadaşlar bu teyzeyi hafife almayın :34: Ben aldım ve intikamı acı oldu :60:
Amaan bu da neymiş, bu hareketler ne yapacak ki dedim ve ertesi gün her tarafım tutulmuştu :60: Bütün kaslarınızı hissettiriyor size. Tekrar ettikçe alışacaksınız.

Rica ederim egedenizi.rumuzunu çok sevdim :) aramızda ol hep ;)

Bu egzersizi çok merak ediyorum ama süresinin uzun olmasından dolayı başlamaya cesaret edemiyorum çocuklar olunca yarım saat ayırabiliyorum spora.a.m - pm olanı günde birini yapsak olmaz sanırım değilmi sabah akşam yapmak gerekir.:26:

Birde bende indiremedim linklerden neden bilemedim reklam çıkıyor onu kapatıyorum ama başlamıyor:31:

Evet tatlım am-pm in ikisini de yapman gerekir.ama bence 10 saatte 10 yaş gençleşi de yapabilirsin ilk günler 50 dk sürer ama bikaç gün videoya alışınca resimli olanı indir resimlere bakarak yaparsan 30-40 dk gibi biter ;)

Videoyu indirememe problemine gelirsek reklam sayfasını kapattığında arkada açık bir sayfa kalıyormu? Önce buna bi Cvp alırsam daha iyi yardımcı olabilirim.

Back