Tecrübelerini paylaştığın için tşk ederim
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
ve katılıyorum söylediklerine.
1 gün ara vermek gerekiyor.etkinin sıfırlanması gibi bişe aslında söz konusu değil.bu sadece 10 saatte 10 yaş gençleş için geçerli denebilir.o da gerçek etkiyi görmek için.
callan teyzecimiz haftada 3-4 kez yapanlar yada hayat akışlarına göre haftada birkaç kez yapanlar olduğunu yazmış kitabında.
Arkadaşlar ben callanı çalıştığım için 21 gün boyunca yapamam. yani aralıksız 6 gün yapıp, sadece birgün ara vermek keşke çalışmasam olurdu. Ben callan dışında kardiyo yapıyorum 1 saat kadar, bu nedenle yorucu oluyor. Kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem, ama 21 gün nasıl geçer diye stres falan yapıyorsanız, kişisel fikrim, ne olursa olsun, ara da verseniz devam edin arkadaşlar, hangi günler yapabilirseniz öyle yapın. Ben ortalama haftada 3-4 gün yapıyorum, çok faydası da oluyor. Sizler de nasılsa devam edemedim, bugün yapmadım diye sonraki günler de bırakıp boşuna gerilmeyin. Çünkü bence yaptığınız yanınıza kar, incelme ya da sıkılaşma daha geç olur, olsun varsın. Ama ömür boyu yapın bu egzersizleri. Bu bir yaşam tarzı bence.