canım 25. ve 26. callan dediğin 25. saatle 26. saati birleştirip bir günde mi yapıyorsun yani günde 1 saat olan callanları birleştirip 1 günde 2 saat mi yapıyorsun bu arada callanı ben pek anlamadım 1 saatlik 10 years younger in 10 hours videosuna göre mi yapıcaz sadece yoksa ayrıyeten yapılması gereken şeyler var mı yoksa 1 gün şöyle yapılacak 1 gün böyle yapılacak diye farklı farklı mı yapacaz
merhaba call ciler nasılsınız.ben bugün yine başlayamadım.belki bir şey dürter de yatmadan yaparım .zaten bi yapsam eminim ki ne kadar özlediğimi farkedip sürekli yapacağım
Hareketlere alışınca oyalanmadan da yapılırsa 1 saatlik callan yarım saat sürebiliyor. :) 2 callan 1 saat bazen 1 saat 10 dk sürebiliyor mesela...
Hayır sadece 1 saatlik o videoda uygulanan hareketler yapılacak. 6 gün yapılacak 1 gün dinlenilecek... :) Tabi isterseniz ek olarak sizde bir şeyler katabilirsiniz.
yazın callan+yüzme düşünüyorum bi de fitness a kayıtlıyım yüzmeye gidemediğim zaman fitness a gidecem evde de dikey bisiklet var sizce çok mu fazla olur yoksa daha mı iyi olur şimdilik callan yapamıyorum ve yüzemiyorum ünideki derslerden sınavlardan dolayı çok yoğunum ama hafta içi her gün en az 6 km yürüyorum genelde 8-9 km yürürüm hafta sonu 1,5 saat fitness yapıyorum callan+yüzmeyi yaza bırakacam maalesef
Şimdi uyguladığınız programda iyimiş. :26: Callan haftanın 6 günü düzenli yapılmalı... Callan + yüzme için şuan uygun ortam yoksa yaza bırakacaksınız gibi görünüyor.
inşallah yaza yaparım kondisyonum iyidir bu arada teşekkür ederim
kızlar 30 gün callanetics yaptım 10 saatliğini dün bitti.1 hafta kadar mola verip ya cardio ile baslayacağım indirip yada yine aynı devam edicem vücudum biraz dinlensin istiyorum o sırada baska sporlarla gün doldurucam*
3. call + 8 dk karın kalça egzersizi tamamdır
bu egzersizleri nasıl yapıyorsunuz ya ben yapamıyorum çok zor geliyor 1 gün denedim diğer gün yapamadım sonunu zor getirdim :/
İlk günden böyle olması normaldir.
Mesela ben... Isınma hareketi olan 3. hareketi yapamazdım bırakırdım. (ki bazılarına kolay gelebilecek bi harekettir.) Karın ve kalça hareketinde de aynı şekilde... Hatta yaptıktan sonraki mide bulantısı ve titreme çok fenadır ama üstüne gittikçe bi kaç gün sonra alışıyorsunuz. Bence devam edin...
peki değişim gözlediniz mi ne kadardır yapıyorsunuz ben gerçekten işe yarayan şeyleri görünce daha çok yapasım geliyor yoksa sıkılıyorum hemen
peki değişim gözlediniz mi ne kadardır yapıyorsunuz ben gerçekten işe yarayan şeyleri görünce daha çok yapasım geliyor yoksa sıkılıyorum hemen
Yaparsın eminimBugün yapmadım. Erteleyip durdum. :/ Şu saatten sonra yapar mıyım bilemiyorum. Of!
Bende sendenim.korumaya takılıp kaldım.ama bugün 1.ciyi yapıp start verdim yaza hazırlık çalışmama :)merhaba call ciler nasılsınız.ben bugün yine başlayamadım.belki bir şey dürter de yatmadan yaparım .zaten bi yapsam eminim ki ne kadar özlediğimi farkedip sürekli yapacağım
Tebrik ederim tienen28 yapmısım pardon 3 gün molayla tekrar 10 saatlik videoya 29la basladım
Canım problem tam olarak ne?detaylı yazarsan yardımcı olurum.cardioyu indirdim ama nedense açılmadı calısmıyor video..ben yine normal calla devam edicem
Diyorum ya azimlisin devamını dilerimHa bu arada çevremdekiler "sana bi şeyler olmuş. Zayıflamışsın sen yahu" diyorlar.Annem de artık yapma yeter bu kadar diyor.
Sanırım doğru yoldayım.
O zamaaaaan aramıza hoşgeldin :)merhaba ! bende geldim bende başlıcamm çok azimliyiimmm
merhaba arkadaslar
beni de araniza alcanizmi???
1 ay kadar callan yaptim 10yas gencles proqramini,vucudum harika sikilasdi ama tembellik iste...devam etmedim Insallah bugunden basliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?