• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Dün süpere başladım. Kolay görünen hareketlerde zorlandım. Zor görünün kalça hareketlerinde ise baya rahattım. :) Gerçi kalça hareketlerinden sonra bacaklarım tir tir titredi. :1::1: Bu kalça hareketleri benim simit bölgeme iyi gelecek gibi... Oyalanmadan yaparsam 1 saate yakın sürer bu program.

Cevap için teşekkürler lotus. Yazdıklarından sonra 12 gün süper yapıp sonrasında cardio callan' a mı geçsem diye düşünmeye başladım. Videolarını izlemedim ama çokta zorlu olmasa gerek... :26:

İzleyen yada uygulayan var mı aranızda? 10 saatlik callan ve süperle karşılaştırırsanız nasıl sizce?
Rica ederim.hayırlı olsun supere başlamışsın.super callan biraz zorlar ama hakikaten superdir ;)

Cardio callan super callan ile aynı derece zorlukta diyebilirim.ama callan hareketleri dışında ilk yarım saatinde yer alan kardiyo egzersizleri de çok zor değil...

kizlar mehaba. ben 10 saat proqramini yaptim simdi supere gecmek istiyorum ama videosunu indiremedim bi turlu. yardim edermisiniz?:53:

Yeni başlamamışmıydın? :44:

hayir canim,ben gecen 1 ay icinde yapmistim 10yas gencles proqramini 3 kilo da zayifladim ve inceldim... simdi tekrar 10 yas genclesi yapmak istemiyorum supere Insallah gecmek istiyorum da bakalim yardim eden olucakmi bana?:5:

callan cardioyu da istiyorum:14:

yardim edermisiniz kizlarrrrrr
:17:

Merhabalar,

Daha önce bir iki sefer yapıp bırakmıştım, burayı okuyunca resmen gaza geldim ve ben de geçen hafta başladım Callanetics'e, toplamda 4 tane bitirdim. :) Bazı hareketlerde baya zorlanıyorum; ama insan üstüne gittikçe daha kolay alışıyor. Aslında kilo versem iyi ama düzenli kullanmak zorunda olduğum bir ilaç var, o da kilo verme konusunda beni birazcık engelliyor sanki. Zaten bu ilaca başladığımdan beri 3-3.5 kilo aldım. Allah'tan artık sabitlendi kilom. Yine de bir ara kendimi toparlayıp sıkı bir diyete gireceğim.

Burada yazılanları okudukça insanın tembellik yapası varsa kaçıyor. :1:

Herkese kolaylıklar diliyorum. :3:

hayir canim,ben gecen 1 ay icinde yapmistim 10yas gencles proqramini 3 kilo da zayifladim ve inceldim... simdi tekrar 10 yas genclesi yapmak istemiyorum supere Insallah gecmek istiyorum da bakalim yardim eden olucakmi bana?:5:

Hmm. Anladım.

Ben buradan video indirmedim. Netten bulmuştum zaten süperi... Hatalarımı görmek için 10 saatte 10 yaş videosunu tekrar indirmek istedim. Virüs programım engel oldu.. Uğraştım biraz olmayınca da bıraktım. Başka bi engel görünmüyor. Seninki de böyle bir sorunsa virüs programını geçici devre dışı bırak...

Merhaba kızlar :3::3: nasılsınız:16::16:

uzun zaman sonra yazıyorum,call'ı ve bu topiği çok özlediğimi fark ettim. düğün telaşı vs derken nişanlıyken daha bırakmıştım şimdi iş ev derdine spora vakit ayıramıyorum..En kısa sürede düzenimi oturtup aranıza dönmek istiyorum .:16::16:

uzun zaman sonra yazıyorum,call'ı ve bu topiği çok özlediğimi fark ettim. düğün telaşı vs derken nişanlıyken daha bırakmıştım şimdi iş ev derdine spora vakit ayıramıyorum..En kısa sürede düzenimi oturtup aranıza dönmek istiyorum .:16::16:

aaa donukpudra... :1:

Hmm. Anladım.

Ben buradan video indirmedim. Netten bulmuştum zaten süperi... Hatalarımı görmek için 10 saatte 10 yaş videosunu tekrar indirmek istedim. Virüs programım engel oldu.. Uğraştım biraz olmayınca da bıraktım. Başka bi engel görünmüyor. Seninki de böyle bir sorunsa virüs programını geçici devre dışı bırak...

ben indirmek istedim ama yapamadim,problem virus deyil canim.:17:

bi yardim eden olmiycakmi??? :40:

Faydasını görenn varmı? az kaldı düğünüme kısa zamanda biraz fazlalıklarmı atabilirmiyim

ben indirmek istedim ama yapamadim,problem virus deyil canim.:17:

bi yardim eden olmiycakmi??? :40:

Problem nedir söylersen yardım edebilirim.linklerde problem yok çünkü.

Hoşgeldin canım özledik seni.bu arada Allah Mesut etsin ;)

Merhaba arkadaşlar begınıng vıdeosunu ındırdım ama acılmıyor, part 2 olmadan acılmayacagı yazıyor.. ne yapabılırım?

Ne kadar surede 3 kılo verdın ve ınceldın?10 gunde mı?

Problem nedir söylersen yardım edebilirim.linklerde problem yok çünkü.

canim sayma bitiyor ama download yapilmiyor anlamadim ki ben :17:

Ne kadar surede 3 kılo verdın ve ınceldın?10 gunde mı?

canim ben 27 gun yaptim 10yas gencles videosunu ve yemeyimi azaltdim, aksamlar yemedim,64-den 61-e indim :3:

canım ben ındırdım super part1-ı. Rar. Foramtında geldı,ıcınden cıkarmak ıstedım ama yanlıslık var dedı

Back