• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Oooooo topik hareketlenmiş çok sevindim buna ;) yaz geliyo kızlar tam gaz devam ;)

Lotus'cum ben başlamıştım zaten, zorlamadı dediğim hareket dışında. Her ne kadar şu an bacaklarım acısa da.. :)
Ok o zaman aramıza hoşgeldin dizzy'cim.
merhaba ben de eski call cilerdenim.siz hala devam ediyorsunuz ne güzel.artık fazlalık hiç bir yer kalmamıştır sanırım.gerçekten çok etkili bir spor .hatta koyduğum resimlerden de farkediliyordu.sonra bıraktım.şimdi başlasam diyorum acaba ilk yaptığımızdan mı başlasam yoksa super den mi başlasam karar veremedim.nedense "10 years younger in 10 hours" la bir gönül bağım var.hep onu yapasım geliyor.sizi de bir kaç gündür okuyorum.sanırım yuvaya dönmenin vakti geldi.herkese kolay gelsin.bu da ben .kendimi hatırlatmak için koydum :9::9::9::9::
Wisper bende hatırladım seni ben yeni başladığım zamanlarda sen baya aktiftin.seni tekrar aramızda görmek güzel, bizi yalnız bırakma ;)

nnnyyy de sağolsun geri döndü önceki topikte çok fazla emeği geçenlerdendi.
Tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim ;)

sıradan indirmeye tıklıyorum ve mobil ödeme falan ckıyor öyle saniye sayma şeyi falan cıkmadı karsıma :/
Canım o mobil ödeme filan vs yazan sayfayı köşesinden kapa.mouse imlecini yukarı doğru çıkar o sayfayı kapatacağın x işaretini göreceksin köşesinde.onu kapattığında arkada sayları geriye doğru sayan sayfa kalıyor.yani reklam sayfası ayrı bir pop-Up sayfası olarak açılıyor ;) bi kez daha dene yoksa resimli anlatım yükliycem.

Bayanruj direk "10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR" da yapabilirsin...
Bence de ;) İngilizce bilgin yoksa beginning de zorlanabilirsin Türkçe dublajı yok çünkü.Ama 10 saatte 10 yaş gençleş Türkçe dublajlı...
canım tebrik ederim seni çok güzel sonuç almışsın...sayfaya bekleriz her ne kadar ben başlayıp başlayıp bıraksam da:)) okumadan geçemiyorum bu sayfayı;)
Vefalı arkadaşım violetttcim ;) her zaman callan yapamasanda manen yanımızdasın hep. Topiğimizin en güzel renklerindensin ;)

Merhaba kızlar bende başladım dün 1. günümdü. Bugün 2.yi yapacağım azimliyim diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum :)
Aramıza hoşgeldin burcu.deneyimlerini ve sonuçlarını hatta soru ve sorunlarını bizimle her zaman paylaşabilirsin ;)

Burda sorulara cevap veren tüm callancı arkadaşlarıma da canı gönülden teşekkür ederim...

Oooooo topik hareketlenmiş çok sevindim buna ;) yaz geliyo kızlar tam gaz devam ;)

Ok o zaman aramıza hoşgeldin dizzy'cim.

Wisper bende hatırladım seni ben yeni başladığım zamanlarda sen baya aktiftin.seni tekrar aramızda görmek güzel, bizi yalnız bırakma ;)

nnnyyy de sağolsun geri döndü önceki topikte çok fazla emeği geçenlerdendi.
Tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim ;)

Canım o mobil ödeme filan vs yazan sayfayı köşesinden kapa.mouse imlecini yukarı doğru çıkar o sayfayı kapatacağın x işaretini göreceksin köşesinde.onu kapattığında arkada sayları geriye doğru sayan sayfa kalıyor.yani reklam sayfası ayrı bir pop-Up sayfası olarak açılıyor ;) bi kez daha dene yoksa resimli anlatım yükliycem.

Bence de ;) İngilizce bilgin yoksa beginning de zorlanabilirsin Türkçe dublajı yok çünkü.Ama 10 saatte 10 yaş gençleş Türkçe dublajlı...

Vefalı arkadaşım violetttcim ;) her zaman callan yapamasanda manen yanımızdasın hep. Topiğimizin en güzel renklerindensin ;)

Aramıza hoşgeldin burcu.deneyimlerini ve sonuçlarını hatta soru ve sorunlarını bizimle her zaman paylaşabilirsin ;)

Burda sorulara cevap veren tüm callancı arkadaşlarıma da canı gönülden teşekkür ederim...

canım teşekkür ederim.ben şuanda tibete devam ediyorum bırkamadım onu hiç ama sayı arttıkça zorlamaya başlıyor bazen.eşimde tibet yapıyor hatta o benden 1 hafta önce başlamıştı.tibetin etkilerine gelince o da çok güzel ama ben şuanda 21.sayıya ulaşmadığım için yan etkileri kısmındayım:)) eşimin burnu küçükken kırıldığı için %80 koku alamıyordu ve tibetle artık daha rahat nefes alabildiğini söylüyor.ben ise şuanda az uyumama rağmen o uyku yetiyor ki ben uykuya doyamayan bir insandım:)) callaneticse de başlayacam artık çünkü etkileri onunda inanılmaz, daha önce kısa bir süre pilates yapmıştım ondan bile daha iyi geldi bana callanetics.en azından hüü hüü nefes almıyorsun;))görüşürüz canımcım...:54:

canım teşekkür ederim.ben şuanda tibete devam ediyorum bırkamadım onu hiç ama sayı arttıkça zorlamaya başlıyor bazen.eşimde tibet yapıyor hatta o benden 1 hafta önce başlamıştı.tibetin etkilerine gelince o da çok güzel ama ben şuanda 21.sayıya ulaşmadığım için yan etkileri kısmındayım:)) eşimin burnu küçükken kırıldığı için %80 koku alamıyordu ve tibetle artık daha rahat nefes alabildiğini söylüyor.ben ise şuanda az uyumama rağmen o uyku yetiyor ki ben uykuya doyamayan bir insandım:)) callaneticse de başlayacam artık çünkü etkileri onunda inanılmaz, daha önce kısa bir süre pilates yapmıştım ondan bile daha iyi geldi bana callanetics.en azından hüü hüü nefes almıyorsun;))görüşürüz canımcım...:54:
Ohh mis bi öpücük geldi violetttcimden ama ben öyle şeker smileyler koyamıyorum çoğu kez iphonedan giriyorum çünkü :( ama alıntı yaparken farkettim rakamlarla kodlanmış o smileyler hatta bende o şekilde kullanıcam şimdi :54:

Tibet'e gelince kitabını okuyan ve yapan herkes senin bahsettiğin faydalardan bahsediyor canım inanılmaz bişey.sonuç itibariyle azim gösterip bi metod uygularsak bu Tibet de olur callanetics de mutlaka sonuç veriyor.
Ben hala başlayamadım bu arada tıpkı senin gibi :) koruma yapıyorum sadece.misafirim vardı bikaç gündür.o yüzden pzt ye erteledim.hem sıkı bir diyet hemde 10 saatte 10 yaş gençleş ile sahalara dönücem inşallah ;)

kızlar callanetics egzersizleri yapmak istiyorum ama kafamda sorular var.

1-callanetics yaparsam(güzel ve düzenli bir şekilde olacak ama) vücut sıkılaşacak incelecek peki bu sıkılaşma geçici mi bu egzersizden sonra yine vücut kendini salar mı?
2-callanetics yaptıktan sonra iyice kilo versem kilo vermekten sarkan vücut yine callaneticsle sıkılaşır mı yoksa vücut önceden callanetics'e alıştığı için vücut sıkılaşmaz mı?

kızlar callanetics egzersizleri yapmak istiyorum ama kafamda sorular var.

1-callanetics yaparsam(güzel ve düzenli bir şekilde olacak ama) vücut sıkılaşacak incelecek peki bu sıkılaşma geçici mi bu egzersizden sonra yine vücut kendini salar mı?
2-callanetics yaptıktan sonra iyice kilo versem kilo vermekten sarkan vücut yine callaneticsle sıkılaşır mı yoksa vücut önceden callanetics'e alıştığı için vücut sıkılaşmaz mı?

(Bence de buradan devam edelim :1:)

1-Sonrasında dikkat etmediğiniz sürece ne tür bi egzersiz yaparsanız yapın vücut eski haline dönecektir.
2-Toparlanabilir tekrar. Kişiden kişiye değişir gerçi ve de verdiği kiloya göre... Ama düzenli ve uzun süreli bırakmadan yapılırsa toparlanabilir. Ciddi kilo verip vücudunun sarkan kısımlarının toparlandığını söyleyen olmuştu.

(Bence de buradan devam edelim :1:)

1-Sonrasında dikkat etmediğiniz sürece ne tür bi egzersiz yaparsanız yapın vücut eski haline dönecektir.
2-Toparlanabilir tekrar. Kişiden kişiye değişir gerçi ve de verdiği kiloya göre... Ama düzenli ve uzun süreli bırakmadan yapılırsa toparlanabilir. Ciddi kilo verip vücudunun sarkan kısımlarının toparlandığını söyleyen olmuştu.

peki sürekli yapmak mı zorundayım yoksa belli bir süre mi yapacam:1:

kızlar 30 gün callanetics yaptım 10 saatliğini dün bitti.1 hafta kadar mola verip ya cardio ile baslayacağım indirip yada yine aynı devam edicem vücudum biraz dinlensin istiyorum o sırada baska sporlarla gün doldurucam*

kilo verdirmiyor sadece sıkılaştırıyor esnetiyor vücudu

merhaba kızlar yoğundum giremedim.calle başlamak istiyorum çünkü en büyük faydası hep olduğum kilodan daha az görünmemi sağlamasıydı.ben de özellikle bel de farkediyor call.fakan sezaryenden dolayı sarkan alt karnım için artı bir şey yapmam lazım.

bi de sanırım alışkanlık yapıyor call.rahatlıyorum huzurlu oluyorum.tepinmeden esneyerek kaslarımı hissederek spor yapmak çok güzel.

bu arada jillian 30 day shred i de denedim ama ilk 10 günü yaptım.3 günden sonra farkettirdi o da kendini.özellikle kalça ve kolu güzel çalıştırıyor.mesela call de bel ve kalçam güzel çalışırken ,jillian da omuzlarım kollarım o 10 günde çok güzel şekillendi.evet nefes nefese kalıyoruz ama ben hareketleri beğeniyorum.zaten 4-5 tekrardan sonra o nefesler azalıyor.şu an günde 1 saat bantta yürüyorum.ama bi arkadaşın da yazdığı gibi sporumuzu çeşitlendirelim ki çalışmayan kaslarımızda çalışsın.

herkese kolay gelsin..

cardioyu indirdim ama nedense açılmadı calısmıyor video..ben yine normal calla devam edicem

nurten 1 günde 2 keremi yapıyorsun .. peki böyle etkisini gördünmü callan dısında diyet yada baska bir sey?

Evet 2 callan yapıyorum. Bu şekilde daha hızlı etki ettiğini düşünüyorum. Önceki callanetics egzersizlerim 1 saatlikti eskiden 16 - 17 saat yapıp bırakıyordum. O şekilde etkisi yavaş oluyordu. Ben de bu konuda sabırsızımdır. Sonucu hemen görmek istiyorum.

Callan dışında yediklerime dikkat ediyorum. Akşam 6'dan sonra yemiyorum mesela... Günde 2 lt su mutlaka içiyorum. Ha bir de Tibet Yogası yapıyorum.

:)

Ha bu arada çevremdekiler "sana bi şeyler olmuş. Zayıflamışsın sen yahu" diyorlar. :1: Annem de artık yapma yeter bu kadar diyor.

Sanırım doğru yoldayım. :1::1:

Bugün tatil... :) Yarın 25 ve 26. callan...

canım 25. ve 26. callan dediğin 25. saatle 26. saati birleştirip bir günde mi yapıyorsun yani günde 1 saat olan callanları birleştirip 1 günde 2 saat mi yapıyorsun bu arada callanı ben pek anlamadım 1 saatlik 10 years younger in 10 hours videosuna göre mi yapıcaz sadece yoksa ayrıyeten yapılması gereken şeyler var mı yoksa 1 gün şöyle yapılacak 1 gün böyle yapılacak diye farklı farklı mı yapacaz:1:

Back