- 7 Aralık 2012
- 885
- 81
- 123
Oooooo topik hareketlenmiş çok sevindim buna yaz geliyo kızlar tam gaz devam
nnnyyy de sağolsun geri döndü önceki topikte çok fazla emeği geçenlerdendi.
Tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim
Burda sorulara cevap veren tüm callancı arkadaşlarıma da canı gönülden teşekkür ederim...
Ok o zaman aramıza hoşgeldin dizzy'cim.Lotus'cum ben başlamıştım zaten, zorlamadı dediğim hareket dışında. Her ne kadar şu an bacaklarım acısa da.. :)
Wisper bende hatırladım seni ben yeni başladığım zamanlarda sen baya aktiftin.seni tekrar aramızda görmek güzel, bizi yalnız bırakmamerhaba ben de eski call cilerdenim.siz hala devam ediyorsunuz ne güzel.artık fazlalık hiç bir yer kalmamıştır sanırım.gerçekten çok etkili bir spor .hatta koyduğum resimlerden de farkediliyordu.sonra bıraktım.şimdi başlasam diyorum acaba ilk yaptığımızdan mı başlasam yoksa super den mi başlasam karar veremedim.nedense "10 years younger in 10 hours" la bir gönül bağım var.hep onu yapasım geliyor.sizi de bir kaç gündür okuyorum.sanırım yuvaya dönmenin vakti geldi.herkese kolay gelsin.bu da ben .kendimi hatırlatmak için koydum :
nnnyyy de sağolsun geri döndü önceki topikte çok fazla emeği geçenlerdendi.
Tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim
Canım o mobil ödeme filan vs yazan sayfayı köşesinden kapa.mouse imlecini yukarı doğru çıkar o sayfayı kapatacağın x işaretini göreceksin köşesinde.onu kapattığında arkada sayları geriye doğru sayan sayfa kalıyor.yani reklam sayfası ayrı bir pop-Up sayfası olarak açılıyor bi kez daha dene yoksa resimli anlatım yükliycem.sıradan indirmeye tıklıyorum ve mobil ödeme falan ckıyor öyle saniye sayma şeyi falan cıkmadı karsıma :/
Bence de İngilizce bilgin yoksa beginning de zorlanabilirsin Türkçe dublajı yok çünkü.Ama 10 saatte 10 yaş gençleş Türkçe dublajlı...Bayanruj direk "10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR" da yapabilirsin...
Vefalı arkadaşım violetttcim her zaman callan yapamasanda manen yanımızdasın hep. Topiğimizin en güzel renklerindensincanım tebrik ederim seni çok güzel sonuç almışsın...sayfaya bekleriz her ne kadar ben başlayıp başlayıp bıraksam da:)) okumadan geçemiyorum bu sayfayı
Aramıza hoşgeldin burcu.deneyimlerini ve sonuçlarını hatta soru ve sorunlarını bizimle her zaman paylaşabilirsinMerhaba kızlar bende başladım dün 1. günümdü. Bugün 2.yi yapacağım azimliyim diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum :)
Burda sorulara cevap veren tüm callancı arkadaşlarıma da canı gönülden teşekkür ederim...