merhaba ben de eski call cilerdenim.siz hala devam ediyorsunuz ne güzel.artık fazlalık hiç bir yer kalmamıştır sanırım.gerçekten çok etkili bir spor .hatta koyduğum resimlerden de farkediliyordu.sonra bıraktım.şimdi başlasam diyorum acaba ilk yaptığımızdan mı başlasam yoksa super den mi başlasam karar veremedim.nedense "10 years younger in 10 hours" la bir gönül bağım var.hep onu yapasım geliyor.sizi de bir kaç gündür okuyorum.sanırım yuvaya dönmenin vakti geldi.herkese kolay gelsin.bu da ben .kendimi hatırlatmak için koydum
hoşgeldin canım, hatırlıyorum seni.. kalmamıştı valla:)) 1.65 boyla 62 kiloyu 36 beden pantolona rahat rahat sığdırıyordum ama bu sene çok yapamadım biraz sağlık sorunu yaşadım birde kırık, ara verdim, kilo aldım, sonra tembellik ettim, derken sonunda 40 beden pantolonlarımı çıkardım hurçlardan
(( neyseki biraz bol geliyolar:)) geçen hafta yeniden başladım call ve yüzmeye ama oturtamadım hala programımı..
normal 10 years younger in 10 hours ile başla canım acele etme süper için, bende hiç geçmedim süpere arada yaptım ama hergün yapmak için hep zor geldi, bezdirici buldum. yabancı forumlarda yıllarca klasik video ile yapıp hala etkisini görüyorum diyenler var..
evet canım süpere hazır gibi görünüyorsun:))
günde 2 call yapmayı daha önce yabancı forumlarda sormuştuk, evolotiondaki sandranın ve başka call hocalarının soruları cevapladığı bir forumdu orda ok yapabilirsin 2 katı etki görürsün falan demişlerdi.
sayıları fazla yapmakta da sorun yok, onuda ek hareket yerine tavsiye ediyorlardı, sayı arttırma yada tekrar şeklinde olabilir mesela 1.2. kalça hareketini 100er yapıp sonra tekrar 1.2. hareketi 100 daha yapmak gibi...
göğüs konusu biraz karışık. herkesde farklı sonuçlar doğuruyor. malum memenin kendisinde kas yok, altında üstünde var biraz.
göğüsdeki sarkmanın durumuna göre toparlanma olması olasılığı var, buda daha sıkı, dik ve küçük gösterebilir ama max yarım beden daha fazla küçülmez. ama o kaslar şişerse büyüme efekti de yaratabilir mi bilmiyorum:))
göğüs altı incelince meme daha büyük görünebiliyor.
sırt ve yanlar incelince de göğüs çevresi cm olarak küçülüyor ama meme aynı kalıyor, sütyenlerin alt lastiği bollaşırken meme kısmı aynı cupları dolduruyor.
mide göbek sırt kalça vs.. toptan incelince de meme daha büyük görünüyor.
duruş düzelince de daha büyük gibi görünüyor,
dekoltedeki kaslar toparlanınca ve duruşunda etkisiyle dekolte daha çekci görünüyor
vs.. vs.. :)) ama her şekilde bence daha güzel duruyor :)))
çok yazdım ama şu jillana da değinmeden geçemiycem,
yapıpda faydasını gören var mı? hareketleri denemek için yatığımda beğenmiştim etkili olur diye düşünmüştüm ama şimdi kim yapsa bi memmuniyetsizlik var gibi, okadar çalışmaya aman aman bir sonuç yazan yok. kadının kendi vücududa güzel değil zaten sanki ters bi etkisi var gibi gelmeye başladı bana.
cardio için HİİT yapanlar hatta onuda geçtim 30dk hafif tempolu yürüyüş yapanlar daha fazla verim alıyor sanki..