• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Hoşgeldin aramıza ;) o zaman şöyle yapalım bugün bende yeniden 10 saatte 10 yaş gençleş programına başladım.bu gün başlayan arkadaşlar hep beraber 10 gün yapalım ;) sonrası isteğinize kalmış.

slm bende yeni doğum kilolarını vermek istiyorum. bu egzersizeleri yapmaya karar verdim ama bir türlü indiremedim bana yardımcı olur musunuz nolurrrrrrrrr

Hoşgeldin aramıza ;) o zaman şöyle yapalım bugün bende yeniden 10 saatte 10 yaş gençleş programına başladım.bu gün başlayan arkadaşlar hep beraber 10 gün yapalım ;) sonrası isteğinize kalmış.

Insallah canim tamam,ben varim.

slm bende yeni doğum kilolarını vermek istiyorum. bu egzersizeleri yapmaya karar verdim ama bir türlü indiremedim bana yardımcı olur musunuz nolurrrrrrrrr

canim ozelden aticam Insallah simdi sana linki

sorun şu ki media playerda calısmıyor baska programlarda da denedim calısmıyor oysa diğer videoları calıstırabiliyodum bende sildim calısmayınca :D

iyi akşamlar, bende aranıza katılmak istiyorum..yalnız lotus35 ten ricam link atabilirmi*..çok uğraştım ama hata veriyo indiremedim..şimdiden çook tşklerrrr..

iyi akşamlar, bende aranıza katılmak istiyorum..yalnız lotus35 ten ricam link atabilirmi*..çok uğraştım ama hata veriyo indiremedim..şimdiden çook tşklerrrr..
Canım linki şimdi kontrol ettim problem yok indirilebilir durumda.nasıl bi problem yaşadığını anlatırsan daha iyi yardımcı olabilirim..
sorun şu ki media playerda calısmıyor baska programlarda da denedim calısmıyor oysa diğer videoları calıstırabiliyodum bende sildim calısmayınca :D
K-lite codec pack programını netten ücretsiz indirirsen bu çözücü program sayesinde hertürlü medyayı rahatlıkla izleyebilirsin ;)

Son düzenleme:
30. Klasik callandan sonra süpere geçmeye karar verdim. Süper callaneticsi izleyip not tutuyorum şuan...

Anlamadığım bir şey var yalnız. Bende 5 parçalık video var. (birazdan youtube ekleyeceğim bu arada) İlk partta bildiğimiz klasik callan yapılıyor "ek hareketlerle" ama hızlıca anlatılıp geçiliyor. Süper 2. partta başlıyor. Şimdi bu ilk partta anlatılanlar yapılmalı mı ısınma niyetiyle? Yoksa 2. partta anlattığı süperle mi direkt başlanacak?

Ups! Sorumu geri alıyorum kızlar. :1: Partların tümünü izleyince hızlıca önden anlatıp geçtiğini anladım. :)

Klasiğin bire bir aynı... Üstüne bi miktar eklenmiş hareketler var yalnızca... Yani bi hareketin bi level üstü gibi... :) Gerçi böyle izleyince kolay görünüyor ama bakalım yapınca ne olacak... Belli de olmaz gerçi belki günde 2 süper yaparım. :51:
(tamam fazla uçtum. :1::1::1: )

İzlediğim kadarıyla süper bacakları daha fazla çalıştıracak gibi...

Ups! Sorumu geri alıyorum kızlar. :1: Partların tümünü izleyince hızlıca önden anlatıp geçtiğini anladım. :)

Klasiğin bire bir aynı... Üstüne bi miktar eklenmiş hareketler var yalnızca... Yani bi hareketin bi level üstü gibi... :) Gerçi böyle izleyince kolay görünüyor ama bakalım yapınca ne olacak... Belli de olmaz gerçi belki günde 2 süper yaparım. :51:

canim baya cosmusun yazdikca...:1:

ben de 1 ay kadar yaptim callani ama superi yapmadim bilmiyorum. linki burda da paylasirmisin acaba?
:17:

canim baya cosmusun yazdikca...:1:

ben de 1 ay kadar yaptim callani ama superi yapmadim bilmiyorum. linki burda da paylasirmisin acaba?
:17:

Evet. :1: Süper beni yamultmazsa iyidir. :1::1:

Süper callanetics yaz Dailymotionda 5 partla videolar paylaşılmış.

Olayı çözmüşsün canım ;) bu arada superde karın hareketleri ve bide pergele benzer bi hareket var onlar zor.

Evet. :1: Süper beni yamultmazsa iyidir. :1::1:

Süper callanetics yaz Dailymotionda 5 partla videolar paylaşılmış.
İlk sayfada ben de paylaştım. super callan linkleri var ordada ;)

kızlarr bende bayadır beggining i yapıyorum ilk zamanlar 20 tane zor yapıyosum şimdi hareketleri 80 90 a kadar yapabiliyorum ve vücudum okadar esnediki bu kadar kısa sürede esnemesine cok :52:şaşırdım :52:
şimdi bi sorum olucak kızlar ben 10 saatte 10 yaş gençleşe nezaman geçmeliyim ?????

kızlarr bende bayadır beggining i yapıyorum ilk zamanlar 20 tane zor yapıyosum şimdi hareketleri 80 90 a kadar yapabiliyorum ve vücudum okadar esnediki bu kadar kısa sürede esnemesine cok :52:şaşırdım :52:
şimdi bi sorum olucak kızlar ben 10 saatte 10 yaş gençleşe nezaman geçmeliyim ?????
Beginning hareketlere alışmak için hazırlanmış bi program.yani hareketlere alıştıysan 10 saatte 10 yaş gençleş programına geçebilirsin ondan sonraki aşama ise super callanetics ;)

Merhabalar. Aranızda Cardio Callanetics ve Callanetics Evolution yapan var mı? Ben bu başlıkta verilen linklerden ikisini de indirdim. Fakat Cardio Callanetics videosu 70 dk falan ve ilk 30 dksı Cardio Callanetics sonra 40 dk Callanetics Evolution videosunun aynısı. Hiçbir şey anlamadım sanırım şu an anlatamadım ama. İlk mesajda Callanetics Evolution 65 dk demiş, ama Cardio Callanetics'teki Evolution sadece 40 dk fakat Evolution'un kendi videosu 65 dk. Anlam veremedim, ne yapacağım?

Merhabalar. Aranızda Cardio Callanetics ve Callanetics Evolution yapan var mı? Ben bu başlıkta verilen linklerden ikisini de indirdim. Fakat Cardio Callanetics videosu 70 dk falan ve ilk 30 dksı Cardio Callanetics sonra 40 dk Callanetics Evolution videosunun aynısı. Hiçbir şey anlamadım sanırım şu an anlatamadım ama. İlk mesajda Callanetics Evolution 65 dk demiş, ama Cardio Callanetics'teki Evolution sadece 40 dk fakat Evolution'un kendi videosu 65 dk. Anlam veremedim, ne yapacağım?

Ben Evo yapmayı düşünüyordum. Ama indirmedim videoyu da izlemedim. Bilemiyorum ama sıralamaya göre evo linkleri önce verilmiş. Cardio evodan daha mı etkili acaba lotus yani iki callan çeşidini de barındırdığına göre? :26:

Başka bi açıklaması yok gibi görünüyor şuan... :26:

Son düzenleme:

Meraba pearl95.
cardio callanetics evet 70 dk. içeriğinde ikl 30 dk kardiyo egzersizleri 40dk da callanetics egzersizleri var. yani senin dediğin gibi onun içindeki 40dklık kısım evoloution'dur denemez. cardio callanın amacı kilo verdirmek ve callan ile sıkılaştırmak. amacın kilo vererek sıkılaşmak ise bu programı uygulamalısın ayrıca bir de evolutiona ihtiyacın yok..

evolution videosuna gelince o da 65 dklık bir video.sıkı bir callanetics programı. sadece sıkılaşmak ve incelmek için doğru tercih..

Ben Evo yapmayı düşünüyordum. Ama indirmedim videoyu da izlemedim. Bilemiyorum ama sıralamaya göre evo linkleri önce verilmiş. Cardio evodan daha mı etkili acaba lotus yani iki callan çeşidini de barındırdığına göre? :26:

Başka bi açıklaması yok gibi görünüyor şuan... :26:

bunlar yazım sıralarından çok amaçları ile alakalı. sıra sadece şöyle bir durumda söz konusu.
1-beginning callan (spor geçmişiniz yoksa hareketlerin nasıl yapıldığını öğrenmek için)
2-10 saatte 10 yaş gençleş (spor geçmişiniz varsa direk bundan başlayabilirsiniz)

***10 saate 10 yaş gençleş programından sonra; ister 10 gün yapıp geçin, isterseniz de harektleri yaparken zorlanmaz duruma gelince yani alışınca ;

3-super callanetics yada ihtiyaca göre çok incelmek için evolution yada kilo vermekse amaç cardio callan ile devam edilebilir.
4-koruma programı (istenen ölçülere kavuştuğunuzda15-20 dk süren koruma programı. kitabın içinde mevcut.)

Meraba pearl95.
cardio callanetics evet 70 dk. içeriğinde ikl 30 dk kardiyo egzersizleri 40dk da callanetics egzersizleri var. yani senin dediğin gibi onun içindeki 40dklık kısım evoloution'dur denemez. cardio callanın amacı kilo verdirmek ve callan ile sıkılaştırmak. amacın kilo vererek sıkılaşmak ise bu programı uygulamalısın ayrıca bir de evolutiona ihtiyacın yok..

evolution videosuna gelince o da 65 dklık bir video.sıkı bir callanetics programı. sadece sıkılaşmak ve incelmek için doğru tercih..

Aynen ben de bu durumu fark etmiştim yani sarkmadan kilo vermek için haftanın 6 günü cardio callanetics yeterli mi?

Son düzenleme:
Aynen ben de bu durumu fark etmiştim yani sarkmadan kilo vermek için haftanın 6 günü cardio callanetics yeterli mi?

Evet cardio callanın rolü tamda bu ;)
Kilo vermek+sıkılaşmak amacı güdüyor.
Bildiğiniz üzere kardiyo egzersizler kalori yakımını sağlar.hangi kardiyo egzersizini yaparsanız yapın mutlaka kilo verirsiniz. yürüme,koşma,bisiklet,aerobik vs. gibi..ama ilk 10 dk o gün aldığınız yağları yoketmek üzere programlıdır.vücut 10.dkdan sonra eski yani daha önce yerleşmiş yağları yakmaya başlar bilginize...yani hiç bir kardiyo egzersiz 10 dk veya 10 dkdan az olmamalı amaç kilo vermekse tabi.20-30 dk kilo verimini sağlar.

Cardio callanın ilk 30 dksı basit kardiyo egzersizi içeriyor sonraki 40 dk da callanetics egzersizleri yapılıyor.

Bir de hatırlarayım ;) Bu işin uzmanı değilim hatta profesyonel anlamda sporla ilgim yok ama callanetics egzersizlerini çok araştırıp bilgi edindiğim için nacizane önerilerde bulunuyorum ;)

Dün süpere başladım. Kolay görünen hareketlerde zorlandım. Zor görünün kalça hareketlerinde ise baya rahattım. :) Gerçi kalça hareketlerinden sonra bacaklarım tir tir titredi. :1::1: Bu kalça hareketleri benim simit bölgeme iyi gelecek gibi... Oyalanmadan yaparsam 1 saate yakın sürer bu program.

Cevap için teşekkürler lotus. Yazdıklarından sonra 12 gün süper yapıp sonrasında cardio callan' a mı geçsem diye düşünmeye başladım. Videolarını izlemedim ama çokta zorlu olmasa gerek... :26:

İzleyen yada uygulayan var mı aranızda? 10 saatlik callan ve süperle karşılaştırırsanız nasıl sizce?

Back